سلام . خوب بچه ها شما همه حرفیه هستید تازه کلاسم رفتید نه ؟خوب من چیکار کنم که الان همینطور یهو یه چیزی کشیدم ؟ خوب اول کارم تازه کلاسم نرفتم
آدم روش نمیشه طرحشو بزاره با این کارای عالی شما
تازه یه جا شمعی هست که کشیدم . نمیخندید اگه بزارم ؟![]()
آموزنده و خوب
بیهوده و بد
سلام . خوب بچه ها شما همه حرفیه هستید تازه کلاسم رفتید نه ؟خوب من چیکار کنم که الان همینطور یهو یه چیزی کشیدم ؟ خوب اول کارم تازه کلاسم نرفتم
آدم روش نمیشه طرحشو بزاره با این کارای عالی شما
تازه یه جا شمعی هست که کشیدم . نمیخندید اگه بزارم ؟![]()
سلام دوست عزیز
به این تاپیک خوش اومدی.
ما هم (اکثر بچه های تاپیک) همه بدون کلاس کار طراحی رو شروع کردیم وبه این جا ها رسوندیم.البته پشت کار و علاقه شرط اول موفقیته.
ما میتونیم به تو ودوستانی که میخوان کار طراحی را آغاز کنن یا ابتدای کارند آموزشها و کمکهای لازم رو بدیم.
طراحیت رو تو تاپیک بزار تا ما بدونیم در چه حدی بلدی و بعد کنکت کنیم تا راه بیفتی.![]()
متاسفانه من فيلم تايتانيك رو نديدم
من خودم ياد گرفتم زياد تمرين كردم. اگه واقعا ميخوايد توي طراحي موفق بشيد بايد تمرين زياد انجام بديد![]()
سلام
چه تاپيك جالبي باشه من اول شروع ميكنم !
آقا من مشكل طراحي فيگور دارم مدل كم دارم چي كاركنم؟
كمك كنيد.
سلام مرسی دوست عزیز
خوب من آخه یه چیز بیخودی کشیدم چهره اینا اصلا نکشیدم تاحالا
ورقشم بیخودیه حتی![]()
دیگه کم بخندید ها![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعي كن براي اولين بار توي طراحي از فيگور از عكس طراحي كني هر وقت فكر كردي طراحي فيگور رو از روي عكس خوب ياد گرفتي ميتوني بري سراق مدل زنده![]()
این خانم مرضیه هم که اصلا مارو تحویل نمیگیره ، خوب همین کارارو کردید که استعداد های جوانان رو کور کردید![]()
![]()
من برای طراحی چهره و فیگور از کجا باید شروع کنم ؟ یکم راهنمایی بفرمایید![]()
سلام
دوستان من هم می خواهم طراحی با مداد را از پایه یاد بگیرم چه کار کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید. هیچی هم بلد نیستم.
راستی مگی جان اگه اینطوره پس تو اصلا فیلم ندیدی---
شوخی کردم
بای
در ضمن دوستان می دونید مداد کنته چه جور مدادیه؟
كنته مداد نيست ذغال فشرده شدست
در ضمن پيشنهاد ميكنم اول طراحي با مداد رو ياد بگيري بعدا با كنته شروع كني چون كنته ديگه پاك نميشه
اگر هم ميخواي طراحي رو از پايه ياد بگيري بايد اول از طبيعت طراحي كني مثلا از درخت يا اگر سختته اول از پارچ و كوزه و اين جور چيزا شروع كن بعد هر وقت احساس كردي روون شدي ميتوني بري كارهاي سخت تر رو شروع كني مثل طراحي از گل بناهاي ساختماني و تاريخي بعدش مكيتوني چهره كار كني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)