تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 327

نام تاپيک: شمالی ها ( گیلان .مازندران . گلستان )

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

بیخیال بابا ! حالا کافیه یکی 1 نیم جمله بگه 5 تا پست بعدش بیاد که ... ! دیگه گفتن انجمن متفرقه ولی نه اینقدر متفرقه ! ! ! هر کی این تاپیکو زده دستش درد نکنه . هر کسی هم که تو فکرش بود که بزنه اونم دستش درد نکنه ! کلا دست همه درد نکنه !

2 تا موضوع که دوستان درباره ش صحبت کردن نظرم رو جلب کرده بود . یکیش درباره بهار و مسافرت و شمال و دیگری قیمت و تورم و چند برابر شدن و ... !
    راستش به نظر من و برخلاف دید اکثر مردم ایران محروم ترین منطقه کشور شمال کشور هست ( حالا درباره مازنی ها نمیتونم نظر بدم چون تقریبا کم اطلاع هستم . البته خوب هم پیشرفت کرده ) اما گیلان و گیلانی ها گول سرسبزی و زیبایی و بکر بودنش رو دارن میخورن و همین شده ملاک یه زندگی شاداب و سرحال و بدون مشکل !!!
    استانی که با این همه موقعیت و در کنارش داشتن جوونای با استعداد در هر زمینه ای متاسفانه هیچ صنعتی رو به صورت متمرکز پذیرا نیست و از کار تولیدی اصلا خبببببررررری نیسسست !
    دل همه هم خوشه که تو طبیعت و سرسبزی و ... دارن زندگی میکنن . تو این وضعیت فقط سرمایه ست که داره کار میکنه !!! نه فکر و استعداد ! ! ! ( اینو هم میدونم که این مشکل کل جامعه ماست . اما همش این فکر اذیتم میکنه که چرا گیلان فقط باید جای خوبی برای تفریح و خوشگذرانی باشه نه زندگی و دنبال کردن مسیرش ... بگذریم ... )
    ----
    درباره اون مسئله دوم هم حرف جالبی زد دوستمون ! منم خودم بچه لاهیجانم . برای 3 4 روز با بچه های دوران خدمت تهران تو شهسوار بودیم . خب اونا که همشون تابلو بود بچه اینجا نیستن ... اتفاقا همین بحث پیش اومد و من دفاع کردم اما ... ! خودم حسابی خجالت کشیدم !!! 2 3 بار سر آدرس و آدرس پرسیدن حسابی خجالتمون دادن ! ( حالا من که آدرس رو بلد بودم . خلاصه چند بار رفتیم شهسوار دیگه ! ! ! ولی خب یارو حسابی بچه ها رو میپیچوند و یه دور شمسی قمری میداد بهشون تا برسوندشون سر خیابون !!!!!!!! ) یا مثلا روی حساب کردن کرایه ها یهو 10 برابر میشد !!! که البته با 2 جمله محلی گفتن به راننده یهو میدیدم رنگ راننده رو به رب گوجه فرنگی تبرک بر میگرده ! و ... و ... و ...
    خب خداییش چرا باید تو شهر های زیبای شمال که فعلا وضعیتی بهتر از این و پذیرش مسافر و توریست نداره اینطور اوضاعی رو حتی برای موارد معدود ببینیم ... انصاف هم چیز خوبیه ... بعد میرن میگن مشت نمونه خرواره ! والا نیست بابا ! خودم همیشه بچه های هم سن و سال خودم که اومدن بگردن و معطل ماشینن رو میبینم سوار میکنم و میبرم میرسونم ... ولی ...
    بازم بگذریم ! خوش بگذره !

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

که البته با 2 جمله محلی گفتن به راننده یهو میدیدم رنگ راننده رو به رب گوجه فرنگی تبرک بر میگرده ! و ... و ... و ...
    تبلیغ؟؟؟؟!!!

کاملا با حرفات موافقم واقعا آیا کسی هم هست که رسیدگی کنه به این بی انصافی ها؟؟

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

بیخیال بابا ! حالا کافیه یکی 1 نیم جمله بگه 5 تا پست بعدش بیاد که ... ! دیگه گفتن انجمن متفرقه ولی نه اینقدر متفرقه ! ! ! هر کی این تاپیکو زده دستش درد نکنه . هر کسی هم که تو فکرش بود که بزنه اونم دستش درد نکنه ! کلا دست همه درد نکنه !

2 تا موضوع که دوستان درباره ش صحبت کردن نظرم رو جلب کرده بود . یکیش درباره بهار و مسافرت و شمال و دیگری قیمت و تورم و چند برابر شدن و ... ...
    بازم بگذریم ! خوش بگذره !
    ای بابا این چه حرفیه یکی یه چیز گفت منم یه شوخی با همشهریم کردم !
    اینطوری که شما گفتی فکر کردم دعوا شده !!
    بقیش هم متاسفانه حق باشماست . ..
    ولی به جای اینا بهتره از این پتانسیل استفاده مفید بشه ! اما حیف ... شهرهای دیگرو کاری ندارم ، همین آمل که انقدر بهش مینازن که قطب صنعتیه و کلی کارخونه داره چندتا هتل داره ؟! ... خیلی گلایه ها میشه کرد . اما چه فایده ...
    متاسفانه تصمیم گیری همیشه دست آدماییه که ... ، ماجرای شهردار آمل که تازگیا عوض شده رو شنیدین ؟ ! .... بگذریم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

جناب علیزاده؟؟

امیدوارم حداقل بتونه کاری کنه واسه آمل

هر روز بد تر از دیروز

اینیکی بدتر از اونیکی

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ultimator; 08-05-2008 at 11:59.

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم شمالي ام از استان گيلان :دي ،‌خوبين هم شهرياي عزيز

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدواری میدم به خودم دیگه
    چی کار کنیم

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این تاپیک هنوز بحث را انتخاب نکرده !!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

مثل اینکه نـــــــــــــه!!!!

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

يه بحث خوب مطرح كنيد. اگه سراع نداريد من بگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •