تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما به کدوم مرورگر راي مي دهيد ؟؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Internet Explorer

14 14.89%
  • Mozilla Firefox

29 30.85%
  • Safari

0 0%
  • Opera

40 42.55%
  • Netscape

0 0%
  • Avant Browser

9 9.57%
  • Maxthon

2 2.13%
  • Slim Browser

0 0%
صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: *شما به كدام مرورگر راي مي دهيد*

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

من با بیشتره مرورگرها کار کردم ... ولی از موقعی که Firefox را پیدا کردم و یک سری به تاپیکش تو همین انجمن P30world زدم و با اضافه کردن چند اکستنشن دیگه به فایر شک ندارم...

سرعت ... امنیت ... راحتی ... تنوع ( استفاده از Theme و ...) ...

البته IE هم تو نسخه بتا خیلی از امکانات فایر را اضافه کرده.... فکر میکنم وقتی نسخه نهایی بیرون بیاد حسابی مشتری های جدید بگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا حميد من که نگفتم حتما سرعت اپرا بيشتره
    گفتم به نظرم چون زياد با فاير فاکس کار نکردم.
    ممنون از راهنماييت .

داره خودمونی میشه mammad81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من به اپرا رای دادم اگر دو سه تا از ایرادات جزییش رو نادیده بگیریم حرف نداره یک سر به اجمن اپرا بزنید تا بفهمید چکار که نمی کنه در مورد فایرفاکس هم قبول دارم که اکستنشن های بی نظیری داره ولی به نظر من مرورگری خوبه که بلافاصله بعد از نصب اکثر امکاناتش در اختیارت باشه مثل اپرا
    و اما در مورد IE:
    اینکه همه ملت ازش استفاده میکنن که دلیل بر خوب بودنش نمیشه و اینکه همه سایت ها رو باز میکنه هم همه میدونیم چیه من همینجا از طرفداران Ieعاجزانه تقاضا میکنم یک انجمن به نام IE م و امکاناتش بزنن تا ما هم بدونیم چه امکاناتی داره که ما بی خبریم شاید برگشتیم سر همون خونه اول
    Last edited by mammad81; 05-02-2006 at 00:23.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

ببینید در مورد اینکه می گن فایرفاکس چرا امکانات زیادی نداره و باید برنامه های جانبی روش نصب کرد باید بگم که یه سیاستی پشت این موضوع خوابده که شاید مهمترین علت معروفیت فایرفاکس هم همین باشه . ببینید مردم دنیا کلا تا قبل از فایرفاکس از ie استفاده می کردن و چیزی حدود چند درصد متعلق به قیه مرورگر ها بود .
    با توجه به اینکه قبل از اومدن فایرفاکس مروزگز های موزیلا - اپرا - اوانت و ... وجود داشتند و شکی درشون نبود که از نظر امکانات - امنیت و سرعت بهتر از ie هستند ولی با این حال آمار نشان از قدرت ie می داد . حالا حتما یکی می پرسه چرا ؟ مگه مردم بلا نسبت مشکلی دارند و .... . در اینجا باید بگم که چند تا مورد برای قدرت ie وجود داره :
    1- بی اطلاعی کاربران اینترنت
    2- نصب بودن ie روی ویندوز
    3- اهمیت ندادن به سرعت - امنیت و ...
    4- و ...

در مورد اول باید بگم که 80% کسانی که از ie استفاده می کنن جز کاربران مبتدی اینترنت هستند و از اینترنت چیز زیادی نمی دونن
    و اون 20% دیگه دلایل خاصی دارند از جمله سازگاری و ...

یه مشکلی که به بقیه مرورگر ها از جمله اپرا و موزیلا می گرفتند این بود که وقتی کاربری اونو نصب می کنه از قیافه اش می ترسه و بی خیالش می شه !!!
    موزیلا اومد فایرفاکس رو بر اساس ساده بودن ساخت و حتی کلید های میانبرش رو عینا مانند ie درست کرد و هرچه قدر می تونست اونو ساده کرد و امکانات ضروریش رو برداشت ولی با توجه به این اوضاع بازم طرفداری نداشت چون امکاناتی نداشتن بنابراین برنامه های الحاقی رو درست کرد که با توجه به کاربرد و سلیقه ، کاربر می تونه اینا رو نصب کنه .

همین ساده بودن فایرفاکس باعث معروفیتش شد . شک نکنید . موزیلا خیلی راحت می تونست این برنامه های جانبی رو روی فایرفاکس بزاره ولی می شد موزیلا ! اگه به سایت موزیلا برید 2 تا مرورگر می بینید : 1- موزیلا 2- موزیلا فایرفاکس
    موزیلا خیلی قدیمیه و امکانات خیلی زیادی داره پس نتیجه می گیریم هدف موزیلا ساده بودن بوده

برای مثال من انتقاد هایی که در مورد اپرا خوندم بیشتر این بود که کلید های میانبرش با ie فرق می کنه و محیطش یه کم ترسناکه . و فکر می کنم که این عامل مهمترین عامل نا موفق بودن اپرا در 10 سال باشه . بطوری که در حال حاضر کمی بیش از نیم درصد رو به خودش اختصاص داده در حالی که شایسته یه بیشتر از اینهاست .

به هر حال رابط کاربری آسان داشتن به نظر من عامل معروف شدن ف ف هست که الان کمی کمتر از 10% رو در اختیار داره .
    پس این عامل باعث موفقیت ie و شکست بقیه مرورگر ها شده البته نباید عامل وجود ie در ویندوز رو نادیده گرفت

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

Opera با فایر برابر شد!!!

من که اصلآ با اپرا حال نمیکنم فقط یک نکتش جالبه اونم دانلود منیجرشه...بقیه چیزاش به درد نخوره... البته این نظر من بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •