تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 225 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه kakihot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما ها که همه خودتونو کارشناس میدونیو چرا به ملت راهنمایی غلط میکنین؟؟؟؟
    100 دفعه همون موقع که این بنچ ها رو گذاشتم گفتم که 3d mark vantage با برنامه نویسی ساخته میشه
    این برنامه جدیدش هم از 4 هسته ائی پشتیبانی میکنه
    ولی موتور گیم بازیها هنوز از 4 هسته تا دو سال استفاده نمیکنن پس برای گیم cpu دو هسته ایی با فرکانس بلای 2.8
    توصیه میشه و برای 3dmax و مایا 4 هسته ائی
    البته اینایی که گفتم مال گیم بازای هست که رزولشن بالا استفاده میکنن نه معمولی و پائیین
    q6600 زمانی برای گیم بازها خوبه که اونو over clock کنن
    در ضمن Q9300 هم ما وارد میکیم و داریم 295 تو مان
    مقاله ای بسیار مفید در زمینه تاثیر چند x شکاف pci-x
    مقایسه pci-1x و 4x و 8x و 16x
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kakihot; 05-05-2008 at 14:46.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسئله اي كه اينجا فراموش شده انجام چند كار همزمان هست مثلا كدهائي كه من مينويسم همگي تك هسته اي هستند ولي همچنان در حسرت q6600 هستم(مادربردم ساپورت نميكنه) چرا چون بطور معمول چندين كد رو همزمان ميزارم ران بشه.
    تازه چون ران اينها ساعتها طول ميكشه اگه چهار هسته اي داشتم ميتونستم 3 تا ران بزارم و با يك هسته بازي كنم.
    Last edited by MicroSystem; 05-05-2008 at 14:56.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من میخواستم قیمتهای Cpu های تقریبا بالا و بالا رو برای لپتاپ Hp بدونم. الان Cpu من 1500 هست.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من میخواستم قیمتهای Cpu های تقریبا بالا و بالا رو برای لپتاپ Hp بدونم. الان Cpu من 1500 هست. رمم 2 گیگ و گرافیکم 256 و هاردم هم 233 گیگ هست.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

شما ها که همه خودتونو کارشناس میدونیو چرا به ملت راهنمایی غلط میکنین؟؟؟؟
    100 دفعه همون موقع که این بنچ ها رو گذاشتم گفتم که 3d mark vantage با برنامه نویسی ساخته میشه
    این برنامه جدیدش هم از 4 هسته ائی پشتیبانی میکنه
    ولی موتور گیم بازیها هنوز از 4 هسته تا دو سال استفاده نمیکنن پس برای گیم cpu دو هسته ایی با فرکانس بلای 2.8
    توصیه میشه و برای 3dmax و مایا 4 هسته ائی
    البته اینایی که گفتم مال گیم بازای هست که رزولشن بالا استفاده میکنن نه معمولی و پائیین
    q6600 زمانی برای گیم بازها خوبه که اونو over clock کنن
    مقاله ای بسیار مفید در زمینه تاثیر چند x شکاف pci-x
    مقایسه pci-1x و 4x و 8x و 16x
    کد:
    کیوان خان ، ما داریم بحث علمی میکنیم ، بلاخره 3D MARK VANTAGE هم موتور گرافیکی داره !! یعنی چه با برنامه نویسی ساخته میشه !!؟!

ضمنآ در مورد 2 سال آینده شک دارم عرایض شما درست باشه ! همین الان هم بازی هایی مثل AssassinsCreed به صورت خیلی بهینه شده از 4 CORES استفاده میکنه . من خودم اینو تست کردم .

شما جوری میگی که انگار همین 2 روز پیش پردازنده های 4 هسته ای اومدن تو بازار !!

این مشکل وقتی که پردازنده های 2 هسته ای به بازار اومدن هم وجود داشت ، که در عرض 1 سال مسئله به کلی به طرف پردازنده های 2 هسته ای تموم شد .

ضمنآ در مورد اون مقاله هم ممنون . ولی اون سایت چینی بود !! شما فکر کردی بچه های اینجا فقط عکس های بررسی رو نگاه میکنن !!؟؟

این لینک سایت اصلی با زبان انگلیسی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من میخواستم قیمتهای Cpu های تقریبا بالا و بالا رو برای لپتاپ Hp بدونم. الان Cpu من 1500 هست. رمم 2 گیگ و گرافیکم 256 و هاردم هم 233 گیگ هست.
    من كه نفهميدم منظورت چيه؟
    ميخواي لپ تاپ رو آپگريد كني؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کیوان خان ، ما داریم بحث علمی میکنیم ، بلاخره 3D MARK VANTAGE هم موتور گرافیکی داره !! یعنی چه با برنامه نویسی ساخته میشه !!؟!

ضمنآ در مورد 2 سال آینده شک دارم عرایض شما درست باشه ! همین الان هم بازی هایی مثل AssassinsCreed به صورت خیلی بهینه شده از 4 CORES استفاده میکنه . من خودم اینو تست کردم .

شما جوری میگی که انگار همین 2 روز پیش پردازنده های 4 هسته ای اومدن تو بازار !!

این مشکل وقتی که پردازنده های 2 هسته ای به بازار اومدن هم وجود داشت ، که در عرض 1 سال مسئله به کلی به طرف پردازنده های 2 هسته ای تموم شد .

ضمنآ در مورد اون مقاله هم ممنون . ولی اون سایت چینی بود !! شما فکر کردی بچه های اینجا فقط عکس های بررسی رو نگاه میکنن !!؟؟

این لینک سایت اصلی با زبان انگلیسی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم موافقم آينده رو هم بايد درنظر گرفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.
    حالا من باید چکار کنم؟
    طبق نمودار های زیر، برای کار های سه بعدی پردازنده 4 هسته ای بهتر جواب می ده. ولی برای فتوشاپ E8400 از Q6600 بهتره.

این نمودار ها از سایت tomshardware.com برداشته شده. برای مشاهده همه نمودارهای مقایسه این 2 پردازنده می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید: (از منوی Choose Benchmark نوع کاری که می خوای با کامپیوتر انجام بدی رو انتخاب کن تا نمودار مربوطه نمایش داده بشه.)
    کد:
    Last edited by 3jokes_x; 05-05-2008 at 19:47.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ؛ برای مثال یه پردازنده 4 هسته ای مثل Q6600 اصلآ ذاتآ از همه پردازنده های 2 هسته ای حال حاضر یه سرو گردن ، قوی تره !

حالا ساختار APP ها مورد استفاده کاربر هست که میتونه ، تعیین کننده انتخاب CPU باشه .

در حال حاضر هم ساختار موتورهای استفاده شده در بازی های رایانه ای ( اعم از موتور گرافیکی و هوش مصنوعی ) جدید به خوبی قابلیت بهره گیری کامل از پردازنده های 4 هسته ای ( یعنی تبدیل رشته پردازش جاری رو به 4 رشته دارا هستن ) .
    خیلی خوب !!
    تا قبل از تابستون همین Q6600 رو میخرم !!
    فرمودید قیمتش چنده ؟؟

در ضمن اینکه میگن یه CPU به صورت باکس ارائه میشه و اون یکی ارائه نمیشه یعنی چی ؟؟ یعنی فن سی پی یو هم باهاش فروخته میشه ؟؟ چون اونطوری که من تو بازار رضا دیدم یه سی پی یو که ابعادش یک چهارم قوطی کبریت هست رو میذارن تو یه چیزی مثل این :

خب این نشون میده که تو این جعبه بجز 30 پی یو چیزهای دیگه ای هم هست !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشاوره خرید cpu

سلام

لطفا راهنمایی بفرمایین برای کار با مایا کدام CPu را پیشنهاد می کنین و در صورت اطلاع قیمت و نحوه تهیه آنرا نیز بفرمایین
    ممنون

Intel Core 2 Quad Q9450
    Intel Core 2 Quad Q9300
    Intel Core 2 Quad Q6600

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •