پس من از غافله عقبم چون فقط یکی از فیلم سینمایی ها رو دیدم اونم فکر کنم اونی بوود که ناروتو و ساکورا و شیکامارو بودند بعد در مورد اون کشتی اهنی اپاتیون فکر کنم بوود چیزای خیلی جالبی داشت از همه بیشتر رازنگان قرمز نارتو خیلی باحال بود با یه دست رازنگان قرمز و با دست دیگه رازنگان ابی پس برم اون دوتای دیگه رو هم بگیرم
الان 3 تا بر اساس سری اول و یکی بر اساس سری دوم امده .
چنئ قسمت OST هم از سری اول هست که من تازه پیدا کردم.فقط هنوز لینکاش خرابه (یک قسمت 20 ثانیه اش را دانولد کردم بعد اینترنت قطع شد حالم را گرفت.gif)
البته من احتمال میدم در نهایت ساسکه برگرده به کونوها چون اگه به شکل دیگه ای تموم بشه ممکنه عده ای از طرفداران این انیمه ابراز نارضایتی کنن در نتیجه فکر میکنم برای جلب رضایت تمام بیننده ها هم که شده پایانی رضایتبخش رو برای ساسکه درنظر بگیرن البته بازم میگم این یک احتماله شاید اینجور نشه و یا حتی ساسکه کشته بشه
ببینیم
دوستان شما حالتون خوبه ؟
اصلا فکش رو هم نکنین که ساسوکه به کونوها بر گرده
.gif)
راستی من تا اون جایی که یادمه موهای کوشینا ( مادر ناروتو ) بلند بوده پس برای چی تو این عکس موهاش
کوتاهه؟؟؟؟؟!!!!!

خوب موقع رزمی عین ساکورا است دیگر.
آقا وهاب اگه اینطوری بود که ایتاچی رو هم نمیکشتن.
.gif)
چون طرفدارای ایتاچی هم کمتر از ساسوکه نیستن.
من بازم میگم که احتمال داره عضو آکاتسوکی بشه و یا اینکه به کونوها برنگرده.
از این .......
.gif)
که ما دیدیم بعید نیست.
من خیلی وقت بود از مادر ناروتو عکسی ندیده بودم.با اقتدار به نظر میرسه.
هنوزم موضوع خاصی به ذهنتون نمیرسه؟
.gif)
تو مانگا موقعی که جیرایا فهمید پدر خونده ناروتو است
انجا موهاش فکر کنم بلند بود
چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.gif)
از این شوی ها نکنید من دق می کنم کلی ارزو داشتم امشب امدن قسمت جدید را بشنوم..gif)
.gif)
حالا باز یک هفته صبر.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
لینک جدید.این البومی که از اهنگ ها ی انیمی است دارم بزودی تمام میشه یکی دیگر را هم می زارم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا بجای دو تا قسمت