224 بصورت باكس چند روز پيش يكي از بچه ها خريد به نظر من Q6600 نزديك 200 تومن بهترين انتخاب هست.
224 بصورت باكس چند روز پيش يكي از بچه ها خريد به نظر من Q6600 نزديك 200 تومن بهترين انتخاب هست.
سلام
دوستان کسی آخرین قیمت Q9300 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان کسی آخرین قیمت Q9300 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمايي كاملت
بسیار عالی بود .
در تکمیل عرایض این دوست عزیز اضافه میکنم ، دوستانی که بیشتر سیستم رو بر اساس یک GAME PC پایه ریزی میکنن ، حتمآ سراغ پروسسور های 4 هسته ای برن ، که بیشتر موتور های گرافیکی الان دیگه به طور کامل قبلیت های بهینه شده Multi Thead processing رو دارا شدن .
یعنی منظور شمات یه چیزی مثل همین Q6600 هست دیگه ؟؟ یا نکنه منظور شما core2 xtreme هست ؟؟
بالاخره برای سیستم بازی این پردازنده بهتره یا E-8400 ؟؟؟![]()
بله ؛ برای مثال یه پردازنده 4 هسته ای مثل Q6600 اصلآ ذاتآ از همه پردازنده های 2 هسته ای حال حاضر یه سرو گردن ، قوی تره !
حالا ساختار APP ها مورد استفاده کاربر هست که میتونه ، تعیین کننده انتخاب CPU باشه .
در حال حاضر هم ساختار موتورهای استفاده شده در بازی های رایانه ای ( اعم از موتور گرافیکی و هوش مصنوعی ) جدید به خوبی قابلیت بهره گیری کامل از پردازنده های 4 هسته ای ( یعنی تبدیل رشته پردازش جاری رو به 4 رشته دارا هستن ) .
شما اگه نتایج تست های برنامه 3D MARK VANTAGE رو تحلیل کنی ، کاملآ متوجه توانایی فاحش پردازنده های 4 هسته ای نسبت به پردازنده های 2 هسته ای تو تست های 3D RENDERING پی میبری .
به چارت های زیر توجه کن :
نتیجه گیری : دیگه فرکانس CLOCK پردازنده به تعداد CORE ها ارجعیت نداره .
![]()
ما اين رو صد دفعه گفتيم ولي تو گوش كسي نرفت اينجا ملت ميان و راهنمائي ميخوان آخرش هم نظر خودشون رو اعمال ميكنند.
من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.
حالا من باید چکار کنم؟
q6600 رو بخر چون قیمتش مناسبه.من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.
حالا من باید چکار کنم؟
برای فوتوشاپ و مایا فکر کنم بایستی رم و گرافیک بالا داشته باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)