تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 225 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قیمت Q6600 الان حدود 230 تا 250 هست.
    224 بصورت باكس چند روز پيش يكي از بچه ها خريد به نظر من Q6600 نزديك 200 تومن بهترين انتخاب هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی آخرین قیمت Q9300 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی آخرین قیمت Q9300 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مطمئنا خوبه ولی به نظر من E8400 بهتره (قیمتشون مشابهه تقریبا)
    دلیل: یه برتری E8400 (چیزی که همه می دونن) اینه که FSB 1333 هست در مقابل FSB 1066 برای مدل Q6600.
    ولی برتری اصلی E8400 (چیزی که معمولا کسی بهش اشاره ای نمی کنه) اینه که فرکانس هسته این پردازنده 3000MHZ هست در مقابل فرکانس 2400MHZ برای مدل Q6600. (بحث اورکلاک رو بذاریم کنار فعلا)

اهمیت فرکانس
    درسته که برنامه های گرافیکی از جمله فتوشاپ برای کارهای multithread بهینه شدن و در آینده هم باز بهتر می شن ولی ذات کارهای گرافیکی طوریه که خیلی از کارها (مثل اعمال بعضی افکت ها روی تصایر) اجبارا باید با یک هسته انجام بشه و اصلا قابلیت تقسیم شدن بین چندین هسته رو نداره. هنگام اجرای این گونه کارها، تنها یکی از هسته های این پردازنده ها فعالیت خواهند کرد. حالا یک هسته با سرعت 3GHZ مطمئنا بهتر از 1 هسته با سرعت 2.4GHZ عمل می کنه.

اطلاعات عمومی به زبان ساده برای تازه کارها:
    بعضی کارها می تونه بین دو (یا چهار) هسته پردازنده تقسیم بشه. مثلا شما قصد دارید رنگ تمام پیکسل های یک تصویر رو 1 درجه تیره کنید. خوب هسته اول می تونه رنگ جدید پیکسل های نیمه بالایی تصویر رو محاسبه کنه و هسته دوم رنگ پیکسل های نیمه پایین تصویر رو تعیین می کنه. پس کار بین 2 هسته تقسیم شده و مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل این عمل نسبت به پردازنده های تک هسته ای نصف می شه. در مورد این گونه کارها، مطمئنا پردازنده 4 هسته ای سریعتر از پردازنده 2 هسته ای کار خواهد کرد. (چون همه کار ها تقسیم بر 4 می شه)

ولی بعضی کارها هم هست که نمی تونه به صورت همزمان انجام بگیره. (هرچقدر هم که فتوشاپ بتونه خودش رو با پردازنده های 4 هسته ای هماهنگ کنه... ذات کاری که ما می خواهیم انجام بدیم قابل تقسیم نیست.) مثلا شما می خواهید توی یک تصویر رنگ هر پیکسل رو بر اساس پیکسل قبلیش تعیین کنید. تا زمانی که رنگ پیکسل شماره 2 با توجه به رنگ پیکسل 1 تعیین نشده باشه، نمی شه در مورد رنگ پیکسل 3 اقدام کرد! یعنی نمی شه هسته دوم بره مستقیما رنگ پیکسل های پایین صفحه رو محاسبه کنه، در حالی که هنوز رنگ پیکسل های بالایی مشخص نشده. در نتیجه این کار الزاما باید توسط 1 هسته انجام بشه و هسته دوم باید استراحت کنه!

کارهایی که ما توی فتوشاپ انجام می دیم ترکیبی از کارهای قابل تقسیم (بین چند هسته) و غیر قابل تقسیم هستند. پس نمی شه به طور قطع گفت پردازنده 4 هسته ای با فرکانس پایینتر بهتر از پردازنده 2 هسته ای با فرکانس بالاتر عمل می کنه. چون موضوع خیلی پیچیده است... توی اعمال یک افکت این پردازنده بهتر عمل می کنه و توی افکت دیگه اون پردازنده! شما هم که از الان نمی دونی از چه افکتی قراره توی کارت استفاده کنی!

پس می شه گفت در مجموع سرعت یکسانی دارند. با این تفاوت که FSB مدل E8400 بیشتره. به همین دلیل من با اختلاف کمی نمره برتر رو به E8400 می دم.
    (در صورتی که هدف شما کار کردن با فایل های حجیم باشه، پهنای باند تاثیر محسوسی در سرعت اجرای دستورات خواهد داشت.)

برای اطلاعات کاملتر اگر انگلیسیتون خوبه اینجا رو بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پاورقی 1: در مورد کار روی فایل های ویدیویی مطمئنا تعداد هسته های بالاتر نتیجه بهتری داره (چون هر هسته یک فریم رو رندر می کنه. مثلا فریم های زوج با هسته اول و فریم های فرد با هسته دوم)

پاورقی 2: در مورد کار با نرم افزار Matlab دقیقا توضیحاتی که برای فتوشاپ دادم صادقه و بسته به برنامه ای که می نویسید، ممکنه سرعت پردازنده دو هسته ای بیشتر یا کمتر از 4 هسته ای باشه!

پاورقی 3: من تخصص سخت افزاری ندارم، این اطلاعات رو از وبسایت های مختلف (خصوصا لینک فوق) استخراج کردم. در نتیجه شاید 100% دقیق نباشه. در این صورت دوستان لطفا صحبت های من رو تکمیل یا اصلاح کنند.
    ممنون از راهنمايي كاملت

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مطمئنا خوبه ولی به نظر من E8400 بهتره (قیمتشون مشابهه تقریبا)
    دلیل: یه برتری E8400 (چیزی که همه می دونن) اینه که FSB 1333 هست در مقابل FSB 1066 برای مدل Q6600.
    ولی برتری اصلی E8400 (چیزی که معمولا کسی بهش اشاره ای نمی کنه) اینه که فرکانس هسته این پردازنده 3000MHZ هست در مقابل فرکانس 2400MHZ برای مدل Q6600. (بحث اورکلاک رو بذاریم کنار فعلا)

اهمیت فرکانس
    درسته که برنامه های گرافیکی از جمله فتوشاپ برای کارهای multithread بهینه شدن و در آینده هم باز بهتر می شن ولی ذات کارهای گرافیکی طوریه که خیلی از کارها (مثل اعمال بعضی افکت ها روی تصایر) اجبارا باید با یک هسته انجام بشه و اصلا قابلیت تقسیم شدن بین چندین هسته رو نداره. هنگام اجرای این گونه کارها، تنها یکی از هسته های این پردازنده ها فعالیت خواهند کرد. حالا یک هسته با سرعت 3GHZ مطمئنا بهتر از 1 هسته با سرعت 2.4GHZ عمل می کنه.

اطلاعات عمومی به زبان ساده برای تازه کارها:
    بعضی کارها می تونه بین دو (یا چهار) هسته پردازنده تقسیم بشه. مثلا شما قصد دارید رنگ تمام پیکسل های یک تصویر رو 1 درجه تیره کنید. خوب هسته اول می تونه رنگ جدید پیکسل های نیمه بالایی تصویر رو محاسبه کنه و هسته دوم رنگ پیکسل های نیمه پایین تصویر رو تعیین می کنه. پس کار بین 2 هسته تقسیم شده و مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل این عمل نسبت به پردازنده های تک هسته ای نصف می شه. در مورد این گونه کارها، مطمئنا پردازنده 4 هسته ای سریعتر از پردازنده 2 هسته ای کار خواهد کرد. (چون همه کار ها تقسیم بر 4 می شه)

ولی بعضی کارها هم هست که نمی تونه به صورت همزمان انجام بگیره. (هرچقدر هم که فتوشاپ بتونه خودش رو با پردازنده های 4 هسته ای هماهنگ کنه... ذات کاری که ما می خواهیم انجام بدیم قابل تقسیم نیست.) مثلا شما می خواهید توی یک تصویر رنگ هر پیکسل رو بر اساس پیکسل قبلیش تعیین کنید. تا زمانی که رنگ پیکسل شماره 2 با توجه به رنگ پیکسل 1 تعیین نشده باشه، نمی شه در مورد رنگ پیکسل 3 اقدام کرد! یعنی نمی شه هسته دوم بره مستقیما رنگ پیکسل های پایین صفحه رو محاسبه کنه، در حالی که هنوز رنگ پیکسل های بالایی مشخص نشده. در نتیجه این کار الزاما باید توسط 1 هسته انجام بشه و هسته دوم باید استراحت کنه!

کارهایی که ما توی فتوشاپ انجام می دیم ترکیبی از کارهای قابل تقسیم (بین چند هسته) و غیر قابل تقسیم هستند. پس نمی شه به طور قطع گفت پردازنده 4 هسته ای با فرکانس پایینتر بهتر از پردازنده 2 هسته ای با فرکانس بالاتر عمل می کنه. چون موضوع خیلی پیچیده است... توی اعمال یک افکت این پردازنده بهتر عمل می کنه و توی افکت دیگه اون پردازنده! شما هم که از الان نمی دونی از چه افکتی قراره توی کارت استفاده کنی!

پس می شه گفت در مجموع سرعت یکسانی دارند. با این تفاوت که FSB مدل E8400 بیشتره. به همین دلیل من با اختلاف کمی نمره برتر رو به E8400 می دم.
    (در صورتی که هدف شما کار کردن با فایل های حجیم باشه، پهنای باند تاثیر محسوسی در سرعت اجرای دستورات خواهد داشت.)

برای اطلاعات کاملتر اگر انگلیسیتون خوبه اینجا رو بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پاورقی 1: در مورد کار روی فایل های ویدیویی مطمئنا تعداد هسته های بالاتر نتیجه بهتری داره (چون هر هسته یک فریم رو رندر می کنه. مثلا فریم های زوج با هسته اول و فریم های فرد با هسته دوم)

پاورقی 2: در مورد کار با نرم افزار Matlab دقیقا توضیحاتی که برای فتوشاپ دادم صادقه و بسته به برنامه ای که می نویسید، ممکنه سرعت پردازنده دو هسته ای بیشتر یا کمتر از 4 هسته ای باشه!

پاورقی 3: من تخصص سخت افزاری ندارم، این اطلاعات رو از وبسایت های مختلف (خصوصا لینک فوق) استخراج کردم. در نتیجه شاید 100% دقیق نباشه. در این صورت دوستان لطفا صحبت های من رو تکمیل یا اصلاح کنند.
    بسیار عالی بود .

در تکمیل عرایض این دوست عزیز اضافه میکنم ، دوستانی که بیشتر سیستم رو بر اساس یک GAME PC پایه ریزی میکنن ، حتمآ سراغ پروسسور های 4 هسته ای برن ، که بیشتر موتور های گرافیکی الان دیگه به طور کامل قبلیت های بهینه شده Multi Thead processing رو دارا شدن .

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار عالی بود .

در تکمیل عرایض این دوست عزیز اضافه میکنم ، دوستانی که بیشتر سیستم رو بر اساس یک GAME PC پایه ریزی میکنن ، حتمآ سراغ پروسسور های 4 هسته ای برن ، که بیشتر موتور های گرافیکی الان دیگه به طور کامل قبلیت های بهینه شده Multi Thead processing رو دارا شدن .
    یعنی منظور شمات یه چیزی مثل همین Q6600 هست دیگه ؟؟ یا نکنه منظور شما core2 xtreme هست ؟؟
    بالاخره برای سیستم بازی این پردازنده بهتره یا E-8400 ؟؟؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

یعنی منظور شمات یه چیزی مثل همین Q6600 هست دیگه ؟؟ یا نکنه منظور شما core2 xtreme هست ؟؟
    بالاخره برای سیستم بازی این پردازنده بهتره یا E-8400 ؟؟؟
    بله ؛ برای مثال یه پردازنده 4 هسته ای مثل Q6600 اصلآ ذاتآ از همه پردازنده های 2 هسته ای حال حاضر یه سرو گردن ، قوی تره !

حالا ساختار APP ها مورد استفاده کاربر هست که میتونه ، تعیین کننده انتخاب CPU باشه .

در حال حاضر هم ساختار موتورهای استفاده شده در بازی های رایانه ای ( اعم از موتور گرافیکی و هوش مصنوعی ) جدید به خوبی قابلیت بهره گیری کامل از پردازنده های 4 هسته ای ( یعنی تبدیل رشته پردازش جاری رو به 4 رشته دارا هستن ) .

شما اگه نتایج تست های برنامه 3D MARK VANTAGE رو تحلیل کنی ، کاملآ متوجه توانایی فاحش پردازنده های 4 هسته ای نسبت به پردازنده های 2 هسته ای تو تست های 3D RENDERING پی میبری .

به چارت های زیر توجه کن :

نتیجه گیری : دیگه فرکانس CLOCK پردازنده به تعداد CORE ها ارجعیت نداره .

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما اين رو صد دفعه گفتيم ولي تو گوش كسي نرفت اينجا ملت ميان و راهنمائي ميخوان آخرش هم نظر خودشون رو اعمال ميكنند.

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بسیار عالی بود .

من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.
    حالا من باید چکار کنم؟

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

من اخرش هم نفهمیدم که باید چی بگیرم. چون دوستمون 3jikes-com برای فتوشاب توضیح دادن ولی به مایا و مکس اشاره ای نکردند! و با توجه به نمودارهایی که گذاشتین q6600 سرتره.
    حالا من باید چکار کنم؟
    q6600 رو بخر چون قیمتش مناسبه.

برای فوتوشاپ و مایا فکر کنم بایستی رم و گرافیک بالا داشته باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •