همچین چیزی سخت توی بازار پیدا میشه چون اکثر مادربوردهای X38 از Crossfire پشتیبانی می کنند و مادربوردهای 780i SLI هم همشون از SLI پشتیبانی می کنند. قیمتشون هم از 200 بالاتره.
شاید باید صبر کنی تا مادربوردهای P45 وارد بازار بشن.
همچین چیزی سخت توی بازار پیدا میشه چون اکثر مادربوردهای X38 از Crossfire پشتیبانی می کنند و مادربوردهای 780i SLI هم همشون از SLI پشتیبانی می کنند. قیمتشون هم از 200 بالاتره.
شاید باید صبر کنی تا مادربوردهای P45 وارد بازار بشن.
p35-ds3l رو پیدا کردم 134 تومن!
قیمت درسته؟بخرم الان؟
آرمان جان مادربرد خوب با چیپ 780i حالا sli هم شد اشکالی نداره به نظرت چی هست ؟ با قیمتی تا 250 تومن.
راستی چیپ های 780i اسلات pci-ex 2 هستند دیگه درسته؟
قیمتش خوبه. در کل مادربورد خوبی هست.
چیپ 780i SLI الان فقط یک مدل توی بازار پیدا میشه ( XFX nForce 780i SLI ) با قیمت 330 هزار تومان. در کل اگه قصد SLI نداشته باشی چیپهای X38 نسبت به 780i SLI بهتر هستند. ( قیمت کمتری هم دارند! )
خوب بستن کارت های nvidia (منظورم یه دونه هست sli رو نمیگم.) روی مادربردهایی که کراس فایر ساپورت میکنن مشکل عدم سازگاری نداره؟
آقا من این p5k رو هم پیدا کردم 139 تومن.حالا گیگا یا ایسوس؟
نه. کارتهای NVIDIA هیچ مشکلی با چیپستهای Intel ندارند. ( فکر کنم تقریبا 75 درصد اونهایی که از کارتهای NVIDIA استفاده می کنند، مادربوردشون اینتل هست و از Crossfire پشتیبانی می کنه. )
هر دو مادربورد تقریبا در یک سطح هستند و قیمتشون هم هم اندازه است.
جالب اینجاست با اینکه amd و ati ادغام شدند. لا اقل در مادربردهای شرکت asus که اینطور بوده که مادربردهای amd ساپورت چیپ های nforce از nvidia رو دارند و مادر بردهای اینتل ساپورت چیپ هایی با پشتیبانی کامل از تکنولوژی های ati میزنند . این چجوری میشه؟
بچه ها ديروز پريزوز gig p35ds3l رو از تهران 124 خريدند.
با سلام
من يه مادر برد مي خوام بخرم داشتم مدل هاي مختلف مادربردها رو بررسي مي كرديم ديدم مادربردهاي asrock نسبت به امكاناتي كه داره قيمت خيلي مناسب تري داره
مي خواستم بدونم asrock چه جور مادربردهايي هست ؟
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)