ببخشید اشتباه لپی بود حواسم نبود منظورم ایرتویا بود گفتم نوریانی . شرمنده .البته میشه گفت که بنز رقیب لکسس هستش چون حدود نیمی از بازار ماشین های لوکس آمریکا دست لکسسه
راستی فکر کنم نوریانی نماینده ب ام و باشه نه تویوتا
قیمتشم حدود 170 میلیون هست .
ببخشید اشتباه لپی بود حواسم نبود منظورم ایرتویا بود گفتم نوریانی . شرمنده .البته میشه گفت که بنز رقیب لکسس هستش چون حدود نیمی از بازار ماشین های لوکس آمریکا دست لکسسه
راستی فکر کنم نوریانی نماینده ب ام و باشه نه تویوتا
قیمتشم حدود 170 میلیون هست .
Last edited by Bracket; 26-04-2008 at 10:08.
کسی میتونه قیمتها و مدل هاشو بزاره ؟
عجب جیگریه
یه چیزی تو مایه ها 405مونه!!!!
فکر کنم کسی که این ماشینو بخره براش یه دوره آموزشی برا کار کردن با این دکمه هاش میزارن![]()
ماشینی با این قدرت و مشخصات ، حداکثر سرعت 160 کیلومتر در ساعت
در حالی که ماله بنر 260 کیلومتر در ساعت هست
اون 160 مایل هستش .نه کیلومتر عزیز .یعنی تقریبا 256 کیلومتر
در ضن بیشتر مدل های بنز و ب ام و سرعتشون روی 250 کیلومتر محدود شده
احتمالا از این قوی تر هم هست
بچه ها می گفتن تو مدلای ب ام و 500 اسبی هم داریم
چرا نداریم .مرسدس و بی ام و با موتورای v16 یا سوپر شارژ شده v8 و v10 مثل m5 یا مدلای amg 63 و65 مرسدس.
واگه کمی هم بالاتر بریم مدلاهایی که توسط برابوس و ac اشنیتزر آلپاین و چند تا شرکت دیگه تیون میشن تا 600 تا 700 اسب هم هستن .
بله منم تعجبم از این بود آخه رو تصویر معلوم نیست کیلومتر یا مایل . اگه دقیق هم بخوای به کیلومتر حساب کنی میشه 257 کیلومتر در ساعت حداکثر سرعت
البته همین بنز های پلیس خودمون هم 260 هست مدل e240 که من دیدم
من خودم در حال حاضر تو پلیس راه مشغول خدمت وظیفه هستم بیشتر سرعتی هم که با این بنز ها رفتیم 254 کیلومتر بود اونم نه تو اتوبان یا بزرگراه بلکه تو جاده دو طرفه ( آخر هیجان ) نا گفته نمونه که رانندشم خیلی حرفه بود رو دستش راننده ندیدم تا حالا
خوب مسلمه که از این قویترهم هست اما فکر کنم منظور دوستمون تو بازار داخل بود
قویترین ماشین داخل بازار
Last edited by amiroo88; 27-04-2008 at 20:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)