تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 3195 اولاول ... 601101501561571581591601611621631641702102606601160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

وای که اینجا چه فدر گرونه. تو دبی الیت رو 1600 درهم میفروشن یعنی 397000 تومن. من که دادم برام یه الیت PAL با یه دسته اضافه بیارن از دبی.
    آرکید= 210
    پریمیوم=285
    ببینید چه قدر این فروشنده ها میخورن رو یه کنسول!
    قیمتارو میتونید از سایت xbox قسمت UAE بگیرید.
    ---------------------
    چه قدر بده که آدم اون چیزیو که دوست داره نتونه بدست بیاره (رجوع شود به آواتار)

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

وای که اینجا چه فدر گرونه. تو دبی الیت رو 1600 درهم میفروشن یعنی 397000 تومن. من که دادم برام یه الیت PAL با یه دسته اضافه بیارن از دبی.
    آرکید= 210
    پریمیوم=285
    ببینید چه قدر این فروشنده ها میخورن رو یه کنسول!
    واقعا که... صبر کن ببینم.. ارکید 210 تومن ؟ مطمئنی ؟
    سعید جان چطور میشه از دبی جنس سفارش داد ؟

چه قدر بده که آدم اون چیزیو که دوست داره نتونه بدست بیاره (رجوع شود به آواتار)
    you could say that again
    تو هم تسلیم شدی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... !
    من فکر می کنم هر ریجنی رو بگیر جز uc چون نیاز به مبدل 110 به 220 داره که حدود 30 تومن پولشه..

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

واقعا که... صبر کن ببینم.. ارکید 210 تومن ؟ مطمئنی ؟
    سعید جان چطور میشه از دبی جنس سفارش داد ؟
    یه آشنا پیدا کن که برات بیاره از دبی. البته یکی هست تو بازی سنتر که میره دبی برا بچه ها کنسول میاره ولی اون چون تعداد زیاد میاره هزینه گمرکو کرایه بارو سودم میکشه روش. آرکید میده 420 تومن.
    110000000% مطمئنم که همین قیمتاس
    تو سایت xbox اینارو زده.
    you could say that again
    تو هم تسلیم شدی ؟
    تابستون که شد بعد از امتحانات یه ps3 هم میگیرم. اونو با نون بازوم میگیرم
    من فکر می کنم هر ریجنی رو بگیر جز uc چون نیاز به مبدل 110 به 220 داره که حدود 30 تومن پولشه..
    الان بهترین ریجنها
    pal
    uc
    j

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

یه آشنا پیدا کن که برات بیاره از دبی. البته یکی هست تو بازی سنتر که میره دبی برا بچه ها کنسول میاره ولی اون چون تعداد زیاد میاره هزینه گمرکو کرایه بارو سودم میکشه روش. آرکید میده 420 تومن.
    110000000% مطمئنم که همین قیمتاس
    تو سایت xbox اینارو زده.
    سعید جان.. یعنی شرکتی چیزی قابل اعتماد تو دبی وجود نداره که بخواد واسمون پست کنه بدون در نظر گرفتن هزینه گمرک و غیره ؟

تابستون که شد بعد از امتحانات یه ps3 هم میگیرم. اونو با نون بازوم میگیرم
    نون بازو رو خوب اومدی..
    الان بهترین ریجنها
    pal
    uc
    j
    مگه به جز اینا ریجن دیگه ای هم موجوده ؟
    راستی.. ریجن به خود کنسول بر می گرده یا به درایورش ؟
    یه سوال دیگه.. (شرمنده من اینجا خیلی سوال پرسیدم).. اگه بخوام 360 رو از طریق خروجی hdmi به مانیتور وصل کنم به چه مبدلی نیازی ؟ آیا کیفیت تصویر مطلوب تر از کابل VGA هستش ؟
    به چه مانیتوری وصل میشه ؟ ممنون..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . اولا گفتن قیمتش 670 تومن. فالکون، فکر کنم گرون گفتن ، اگه جایی رو سراغ دارین که قیمتش بهتره حتما راهنمایی کنین، یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
    باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
    اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
    ممنون از راهنمایی تون.
    یکی پیدا نشد جواب ما رو بده !!!

دیروز یه فروشگاه گیر آوردم که الایت رو 630 می ده. راستی میخوام از طریق پست سفارش بدم ، نظرتون چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو بازيسنتر ديگه فعاليت نميکنم چون يکجای ديگه مدير هستم و سرم شلوغه. البته تو بعضی از قسمت ها هنوز فعاليت دارم. دقت بايد بکنی.! و دليل ديگه اینکه کنسولم سوخت. ديگه کاری با اونجا ندارم.!

سلام آقا مازیار ضمن عرض تسلیت این کنسولتون که سوخت چی بود؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

یه سوال دیگه.. (شرمنده من اینجا خیلی سوال پرسیدم).. اگه بخوام 360 رو از طریق خروجی hdmi به مانیتور وصل کنم به چه مبدلی نیازی ؟ آیا کیفیت تصویر مطلوب تر از کابل VGA هستش ؟
    به چه مانیتوری وصل میشه ؟ ممنون..
    100% کيفيت بهتری خواهيد داشت مخصوصا در مانيتور های ال سی دی.! فقط به يک کابل .... نياز هست. و البته مانيتورتون هم بايد ازش پشتيبانی کنه.! که تمام مانيتور های جديد از این قابليت پشتيبانی ميکنن. !
    سعید جان.. یعنی شرکتی چیزی قابل اعتماد تو دبی وجود نداره که بخواد واسمون پست کنه بدون در نظر گرفتن هزینه گمرک و غیره ؟
    اگر اونجوری بود که همه ميرفتن همينجوری ميگرفتن. الان ارزونترين قيمتی که ميتونی پيدا کنی 420 هست که اونايی ميدن که از دبی خودشون ميارن.!
    سلام خدمت دوستان.
    خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . اولا گفتن قیمتش 670 تومن. فالکون، فکر کنم گرون گفتن ، اگه جایی رو سراغ دارین که قیمتش بهتره حتما راهنمایی کنین، یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
    باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
    اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
    ممنون از راهنمایی تون.

بورو فروشگاه نکست جن. من از اونجا بهتر نميشناسم.!
    رجيون الايت و هيلو هم همشون UCهستن پس فکرشو نکن. هرچی گرفتی خوبه. نه؟!
    دسته برای الايت فکر کنم 50-60 باشه اونم به خاطر رنگ سياهش. اما اگر دسته سفيد بخوای با 40 ميتونی بگيری.!
    از کامپيوتر فروشی کابل بخر.!!
    باطری شارژی يا سونی اصل بخر يا دوراسل.!
    اصلا فکرشو نکن. اگر ميخوای پولتو برای اینتر کولر دور بريزی بده من برات دور ميريزم.!!

دیروز یه فروشگاه گیر آوردم که الایت رو 630 می ده. راستی میخوام از طریق پست سفارش بدم ، نظرتون چیه؟

اصلا به فکر پست نباش که تا ته ميره تو پاچت. !
    همينجوری که ميری بخری ميندازن بهت اگر وارد نباشی چه برسه به پست. حتما خودت بورو حضوری بخر. حتما.!!

سلام آقا مازیار ضمن عرض تسلیت این کنسولتون که سوخت چی بود؟؟؟؟
    اسم منو از کجا ميدونی شيطون؟
    رفتگان شما رو هم خدا بيامرزه!!
    360 پريميوم سال 2006 با مادربرد لانچ و درايو سامسونگ.!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بازی هایی که هم برا 360 و هم برا کامپیوتر تولید میشن از لحاظ کیفیت با هم فرق دارن ؟ آیا بازی هایی که برا کامپیوتر میدن و از 360 کانورت میشن از لحاظ گرافیک با هم متفاوتن ؟ مطمئنا باید بینشون فرقی وجود داشته باشه..
    یادمه وقتی RE4 رو تو کامپیوتر دیدم نزدیک بود سکته کنم.. پلی 2 کجا و پی سی کجا.. واقعا تو پی سی افتضاح بود.. (البته ربطی به قدرت نداره.. دلیلش این بود که بد کانورتش کرده بودن) (دوباره فکر نکنید دارم پی سی رو با کنسول مقایسه می کنم)
    خوبه خودت جواب ميدی.
    به دليل بد کانورت کردن بعضی از بازی ها بد در مياد. اما اگر سازنده ها حوصله به خرج بدن ( که بيشتر نميدن ) و درست روش کار کنن بازی های پی سی از کنسول بسيار با کيفيت تر اجرا ميشه. اگر پی سيتون قوی باشه. نمونش بازی Gears of Warکه از ایکس باکس 360 به پی سی کانورت شد و خيلی پيشرفت کرد. اما بيشتر بازی ها با افت کيفيت مواجه ميشن چون سازنده ها حوصله اصلاح و بازنويسی کد ها رو ندارن .!( به دليل اختلافات سخت افزاری و نرم افزاری کنسول با پيسی کد ها بايد ويرايش بشن.!)

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این عکس تو فروم بازیسنتر بود گفتم بزارم براتون شاید کمک کنه:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •