یه سوال دیگه.. (شرمنده من اینجا خیلی سوال پرسیدم).. اگه بخوام 360 رو از طریق خروجی hdmi به مانیتور وصل کنم به چه مبدلی نیازی ؟ آیا کیفیت تصویر مطلوب تر از کابل VGA هستش ؟
به چه مانیتوری وصل میشه ؟ ممنون..
100% کيفيت بهتری خواهيد داشت مخصوصا در مانيتور های ال سی دی.! فقط به يک کابل .... نياز هست. و البته مانيتورتون هم بايد ازش پشتيبانی کنه.! که تمام مانيتور های جديد از این قابليت پشتيبانی ميکنن. !
سعید جان.. یعنی شرکتی چیزی قابل اعتماد تو دبی وجود نداره که بخواد واسمون پست کنه بدون در نظر گرفتن هزینه گمرک و غیره ؟
اگر اونجوری بود که همه ميرفتن همينجوری ميگرفتن. الان ارزونترين قيمتی که ميتونی پيدا کنی 420 هست که اونايی ميدن که از دبی خودشون ميارن.!
سلام خدمت دوستان.
خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . اولا گفتن قیمتش 670 تومن. فالکون، فکر کنم گرون گفتن ، اگه جایی رو سراغ دارین که قیمتش بهتره حتما راهنمایی کنین، یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
ممنون از راهنمایی تون.
بورو فروشگاه نکست جن. من از اونجا بهتر نميشناسم.!
رجيون الايت و هيلو هم همشون UCهستن پس فکرشو نکن. هرچی گرفتی خوبه. نه؟!
دسته برای الايت فکر کنم 50-60 باشه اونم به خاطر رنگ سياهش. اما اگر دسته سفيد بخوای با 40 ميتونی بگيری.!
از کامپيوتر فروشی کابل بخر.!!
باطری شارژی يا سونی اصل بخر يا دوراسل.!
اصلا فکرشو نکن. اگر ميخوای پولتو برای اینتر کولر دور بريزی بده من برات دور ميريزم.!!
دیروز یه فروشگاه گیر آوردم که الایت رو 630 می ده. راستی میخوام از طریق پست سفارش بدم ، نظرتون چیه؟

اصلا به فکر پست نباش که تا ته ميره تو پاچت. !
همينجوری که ميری بخری ميندازن بهت اگر وارد نباشی چه برسه به پست. حتما خودت بورو حضوری بخر. حتما.!!
سلام آقا مازیار ضمن عرض تسلیت این کنسولتون که سوخت چی بود؟؟؟؟
اسم منو از کجا ميدونی شيطون؟
رفتگان شما رو هم خدا بيامرزه!!
360 پريميوم سال 2006 با مادربرد لانچ و درايو سامسونگ.!