تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 535 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

سلام..
    من پسورد اکانت اصلی روگم کردم..ولی یک اکانت دارم..ولی برای هر کار دیگه ای توکنترل پنل باید اون پسورد رو بدم باید چیکار کنم؟
    سلام.. میشه جواب؟

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

حسین جان از شما هم متشکرم
    ناین عزیز واقعآ تشکر
    به نظر شما کدوم آنتی ویروس برای ویستا مناسبه
    من کسپر 7 رو مخصوص ویستا پیدا کردم
    نظر شما چیه
    ببخشید که من دخالت میکنم!
    به نظر من حتماNOD32 رو امتحان.
    خودم قبلا با کسپرسکی و مکافی کار میکردم اما NOD32 چیزه دیگه ای.
    یه سری به اینجا بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    موفق باشید.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام دوباره
    دوستان من میخواستم بپرسم که میتونم مثلآ فایل مخصوص مادر برد یا کارت صدا رو که باید نصب بشه از اینترنت و از سایت مخصوصش برای ویندوز ویستا دانلود کنم
    اگه میشه این آدرس هارو بزارید
    مادربرد:سایت ای سوز
    سی پی یو:سایت ای ام دی
    گرافیک:سایت نوادا(جی فورس)

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام دوباره
    دوستان من میخواستم بپرسم که میتونم مثلآ فایل مخصوص مادر برد یا کارت صدا رو که باید نصب بشه از اینترنت و از سایت مخصوصش برای ویندوز ویستا دانلود کنم
    اگه میشه این آدرس هارو بزارید
    مادربرد:سایت ای سوز
    سی پی یو:سایت ای ام دی
    گرافیک:سایت نوادا(جی فورس)
    با سلام
    حتما می شه این کار رو کرد و بهترین شیوه هم همین است. فقط اگه قطعات خیلی قدیمی باشن ممکنه درایور ویستا براشون ارائه نشده باشه که خوب شما خودتون باید ببینید

در مورد کارت گرافیک باید براساس GPU ای کارت گرافیک تون درایورش رو انتخاب کنید مثلا بدونید کارت گرافیکتون مثلا 7300GT است یا 8600GT و اینکه ویستای شما 32 بیتی است یا 64 بیتی
    بعد از مشخص شدن این موارد به این آدرس بروید و بر اساس اصلاعاتی که می دهید درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید

کد:

اگه در مورد GPU تون مطمئن نیستید از برنامه زیر استفاده کنید
    GPU-Z
    کد:

برای مادربرود هم شما می توانید فایل هایی برای آپدیت بایوس یا درایور صدا رو دانلود کنید
    برای این کار به سایت اسوس بروید و مادربورد مورد نظرتون رو بر اساس چیپست ش بیابید و سپس به قسمت دانلود برید و ...
    کد:
    مثلا من مادربوردM2N-E رو فرض گرفتم

روش اپدیت بایوس رو هم در بخش سخت افزار پیدا کنید

برای اطلاعات در مورد مادربورد تون و ورژن بایوس هم می تونید از برنامه CPU-Z استفاده کنید

کد:

برای سی پی یو هم درایور ارائه نمی شه و شناخت سی پی یو های جدید و ... بر اساس همون آپدیت بایوس انجام می شه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ناین عزیز یه دنیا ممنون
    فقط نظرتون درمورد آنتی ویروس برای ویستا رو بگید
    من کسپر 7 مخصوص ویستا با کلید اکتیو سازی رو پیدا کردم
    نظر شما چیه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ناین عزیز یه دنیا ممنون
    فقط نظرتون درمورد آنتی ویروس برای ویستا رو بگید
    من کسپر 7 مخصوص ویستا با کلید اکتیو سازی رو پیدا کردم
    نظر شما چیه
    با سلام
    همون طور که می دونید برای امنیت بیشتر شما علاوه بر انتی ویروس به فایروال و آنتی اسپای هم احتیاج دارید
    اگه منظورتون از کسپر7 نسخه انتی ویروس اون است که باید در کنارش فایروال هم نصب کنید
    اما من پیشنهاد می کنم از نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده کنید که علاوه بر آنتی ویروس فایروال خوبی هم داره
    این نسخه ها به صورت kis شناخته می شن و شما با نصب این بسته نرم افزاری علاوه بر آنتی ویروس فایروال رو هم نصب کردید - فقط امیدوارم سیستمون از نظر سخت افزاری قابل قبول باشه --

لینک دانلود آخرین و بهترین نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی ورژن 7.0.1.325

کد:
    پست مربوط به جدیدترین کی ها برای kis
    کد:
    چگونگی تنظیمات و نحوه وارد کردن کی و نگهداشتن آپدیت و .... هم که همش تو امضای من هست
    خود کسپرسکی آنتی اسپای داره و لی بیشتر اسپای ها با درجه ریسک بالا رو تشخیص می ده برای انتی اسپای تخصصی من avg antispyware رو پیشنهاد می کنم که با ویستا هم 32 و 64 بیتی سازگاره این انتی اسپای رو لازم نیست کرک کنید بعد از اتمام دوره آزمایشیش تبدیل به نسخه رایگان می شه که قابلیت آپدیت هم داره فقط کاردش از کار می افته از استارت آپ درش آرید و برای اسکن دستی و دوره ای استفاده کنید ازش

چون سوال شما در زمینه آنتی ویروس سازگار با ویستا بود اینجا می شد جواب داد و گرنه از این به بعدش رو اگه سوالی پیش اومد تو انجمن انتی ویروس ها مطرح کنید من خودم پیگیری می کنم
    ممنون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

صفحه 205 پست 2050
    و
    صفحه 206
    سلام

بالاخره این مشکل چطوری حل شد.
    من ویستا رو از دو جای مختلف خریدم.هر دو تا همین مشکل را دارن تقریباوالبته تونستم روی ایکس پی نصبش کنم ولی ویندوزم یه حجمی در حدود14 گیگ پیدا کرده(چندتا برنامه بیشتر نصب نکردم که همه کم حجمند)

کمک
    پ.ن. :چون عکس استفاده شده در پست دوستمون خیلی بزرگ بود من عکس رو حذف کردم اما در اصل پست هنوز هست.موقع بوت شدن با ویستا در همون مرحله ای در عکس دیده میشه یهنی مرحله دوم میگه چون یه فایل شما اسیب دیده و ارور 0x8007000D نصب ویندوز امکان پذیر نیس.من اول به خیال اینک دی وی دی مشکل داره رفتم و از یه جای دیگه یه نسخه ویستا خریدم ولی فایده نداشت همون مشکل پیش اومد البته شماره ارور اول رئ دقت نکردم ولی مزمونش همین بود که یه فایل وجود نداره.توگوگل سرچ کردم یکی میگفت ویستا از کابل IDE 40 واسه نصب نمیتونه استفاده کنه وباید آی دی ای 80 رشته واسش استفاده کرد !

اومدم دیدم اینجا هم این مشکل بوده ، ولی بعد از چند بار طرح مشکل بی جواب مونده بود یا من جوابش رو پیدا نکردم.

لطفا اگه کسی جوابش و میدونه بگه

با تشکر
    Last edited by sastwhc; 27-04-2008 at 09:01.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    همون طور که می دونید برای امنیت بیشتر شما علاوه بر انتی ویروس به فایروال و آنتی اسپای هم احتیاج دارید
    اگه منظورتون از کسپر7 نسخه انتی ویروس اون است که باید در کنارش فایروال هم نصب کنید
    اما من پیشنهاد می کنم از نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده کنید که علاوه بر آنتی ویروس فایروال خوبی هم داره
    این نسخه ها به صورت kis شناخته می شن و شما با نصب این بسته نرم افزاری علاوه بر آنتی ویروس فایروال رو هم نصب کردید - فقط امیدوارم سیستمون از نظر سخت افزاری قابل قبول باشه --

لینک دانلود آخرین و بهترین نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی ورژن 7.0.1.325

کد:
    پست مربوط به جدیدترین کی ها برای kis
    کد:
    چگونگی تنظیمات و نحوه وارد کردن کی و نگهداشتن آپدیت و .... هم که همش تو امضای من هست
    خود کسپرسکی آنتی اسپای داره و لی بیشتر اسپای ها با درجه ریسک بالا رو تشخیص می ده برای انتی اسپای تخصصی من avg antispyware رو پیشنهاد می کنم که با ویستا هم 32 و 64 بیتی سازگاره این انتی اسپای رو لازم نیست کرک کنید بعد از اتمام دوره آزمایشیش تبدیل به نسخه رایگان می شه که قابلیت آپدیت هم داره فقط کاردش از کار می افته از استارت آپ درش آرید و برای اسکن دستی و دوره ای استفاده کنید ازش

چون سوال شما در زمینه آنتی ویروس سازگار با ویستا بود اینجا می شد جواب داد و گرنه از این به بعدش رو اگه سوالی پیش اومد تو انجمن انتی ویروس ها مطرح کنید من خودم پیگیری می کنم
    ممنون
    من منظورم نسخه ی سکیوریتی کسپر هست نسخه ی 7
    و کاملآ سازگار با ویستا
    سیستم من
    cpu:3.6 amd دوهسته ای
    gpu:geforce 7300 gt
    ram:2g
    و اینکه هم سیستممم و هم ویندوز ویستایی که خریدم هم 32 و هم 64 بیت هستن
    فعلآ

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من منظورم نسخه ی سکیوریتی کسپر هست نسخه ی 7
    و کاملآ سازگار با ویستا
    سیستم من
    cpu:3.6 amd دوهسته ای
    gpu:geforce 7300 gt
    ram:2g
    و اینکه هم سیستممم و هم ویندوز ویستایی که خریدم هم 32 و هم 64 بیت هستن
    فعلآ
    با سلام
    سیستم شما کاملا برای نصب اینترنت سکیوریتی کسپر ورژن 7 مناسب است نصب کنید و استفاده کنید
    موفق باشید

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

صفحه 205 پست 2050

و
    صفحه 206
    سلام

بالاخره این مشکل چطوری حل شد.
    من ویستا رو از دو جای مختلف خریدم.هر دو تا همین مشکل را دارن تقریباوالبته تونستم روی ایکس پی نصبش کنم ولی ویندوزم یه حجمی در حدود14 گیگ پیدا کرده(چندتا برنامه بیشتر نصب نکردم که همه کم حجمند)

کمک
    پ.ن. :چون عکس استفاده شده در پست دوستمون خیلی بزرگ بود من عکس رو حذف کردم اما در اصل پست هنوز هست.موقع بوت شدن با ویستا در همون مرحله ای در عکس دیده میشه یهنی مرحله دوم میگه چون یه فایل شما اسیب دیده و ارور 0x8007000d نصب ویندوز امکان پذیر نیس.من اول به خیال اینک دی وی دی مشکل داره رفتم و از یه جای دیگه یه نسخه ویستا خریدم ولی فایده نداشت همون مشکل پیش اومد البته شماره ارور اول رئ دقت نکردم ولی مزمونش همین بود که یه فایل وجود نداره.توگوگل سرچ کردم یکی میگفت ویستا از کابل ide 40 واسه نصب نمیتونه استفاده کنه وباید آی دی ای 80 رشته واسش استفاده کرد !

اومدم دیدم اینجا هم این مشکل بوده ، ولی بعد از چند بار طرح مشکل بی جواب مونده بود یا من جوابش رو پیدا نکردم.

لطفا اگه کسی جوابش و میدونه بگه

با تشکر

پ.ن.
    اشکال کابل بود
    Last edited by sastwhc; 27-03-2009 at 23:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •