تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: کمک فوری ( لطفا اگه کسی میدونه بهم کمک کنه )

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    شما قطعات داخل کیس رو بیرون بیار و دوباره سر جاش بگذار شاید با این کار درست بشه.

داره خودمونی میشه red dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14

نقل قول:
    نوشته شده توسط red dragon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز . فقط یه سوال این ( رم ها رو DualChannel گذاشتی از این حالت خارجشون کن) یعنی چی ؟ من زیاد هم به این چیزا وارد نیستم .

یعنی رمها رو در بیار و یکی یکی تست کن. ( فن CPU رو هم چک کنی بد نیست! )
    العان یکی از رم هامو دراوردم تا ببینیم چی میشه . فکر نمیکنم فنم مشکلی داشته باشه چون نه صدایی داره نه ریپ میزنه یهه فیلم کوتاه با دوربین گوشیم ازش گرفتم اگه تونستم میزارمش یه نگاهی بهش بکنی .
    راستی من گفته بودم رمم کینگستونه اشتباه کرده بودم رمم پتریوته ( شرمنده )

من احتمال زیادی می دم که از سی پی یو باشه . یه بار یه آورکلاک بد کردم همین بله سرم اومد سیستم تقریبا نزدیک به هنگ بود
    من که گفته بودم زیاد وارد نیستم این آورکلاک که میگی چی هست ؟

سلام
    شما قطعات داخل کیس رو بیرون بیار و دوباره سر جاش بگذار شاید با این کار درست بشه.
    دوست عزیز من اگه قطعات رو در بیارم دیگه نمیتونم جا بزنمشون اون وقت خر بیارو باقالی بار کن . مشکل میشه دوتا .

اینم فیلمی که از فنم گرفتم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه عکس از رمم :

Last edited by red dragon; 25-04-2008 at 12:24.

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی چناچنه به مسائل بالا وارد نیستید بهتره کیس رو به نمایندگی ببرید اگر کمی روی بایس وارد بودید می تونستم راهنمایی کنم ولی از همه بهتر انتقال کیس به نمایندگی معتبره ( دقت کن معتبر نبری پیش ببو گلابی ها آخرشم فقط بلدن یه ویندوز عوض کنن ! )

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست گرامی چناچنه به مسائل بالا وارد نیستید بهتره کیس رو به نمایندگی ببرید اگر کمی روی بایس وارد بودید می تونستم راهنمایی کنم ولی از همه بهتر انتقال کیس به نمایندگی معتبره ( دقت کن معتبر نبری پیش ببو گلابی ها آخرشم فقط بلدن یه ویندوز عوض کنن ! )
    من کیسم رو خودم با کمک یکی از همکارای پدرم جمع کردم . گارانتی در کار نیست که پیشش ببرم .
    نمایندگی معتبره کیس منو قبول میکنه ؟ اگه اره کجا ببرمش بهتره ؟

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کیسم رو خودم با کمک یکی از همکارای پدرم جمع کردم . گارانتی در کار نیست که پیشش ببرم .
    نمایندگی معتبره کیس منو قبول میکنه ؟ اگه اره کجا ببرمش بهتره ؟
    دوست عزیز متاسفانه من نمی دونم شما تهران هستید یا نه و اگه هستید کدوم منطقه اید ؟‌
    من پیشنهاد می کنم از دوستان بخش سخت افزار که در تهران تشریف دارن سوال کنید .ضمنا اگر دوستی دارید که از مراجعه به مرکزی راضی بوده ، بهترین راه کمک گرفتن به اونه

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

العان یکی از رم هامو دراوردم تا ببینیم چی میشه . فکر نمیکنم فنم مشکلی داشته باشه چون نه صدایی داره نه ریپ میزنه یهه فیلم کوتاه با دوربین گوشیم ازش گرفتم اگه تونستم میزارمش یه نگاهی بهش بکنی .
    راستی من گفته بودم رمم کینگستونه اشتباه کرده بودم رمم پتریوته ( شرمنده )

من که گفته بودم زیاد وارد نیستم این آورکلاک که میگی چی هست ؟

دوست عزیز من اگه قطعات رو در بیارم دیگه نمیتونم جا بزنمشون اون وقت خر بیارو باقالی بار کن . مشکل میشه دوتا .

اینم فیلمی که از فنم گرفتم :

اینم یه عکس از رمم :

این Patriot ها رم های سازگارین عجیبه من تا الان با این رمها به مشکل نخورده بودم چندین بار هم برای چندین نفر گرفتم همین مدل 2H هم بوده اتفاقا , مینت چیه ؟
    Last edited by Bracket; 25-04-2008 at 14:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این Patriot ها رم های سازگارین عجیبه من تا الان با این رمها به مشکل نخورده بودم چندین بار هم برای چندین نفر گرفتم همین مدل 2H هم بوده اتفاقا , مینت چیه ؟
    ببخشید دوست عزیز منظورت از مین همون مادر بورده ؟ اگه منظورت همونه مادر بوردم p5b - fsb 1333 ه .

دوست عزیز متاسفانه من نمی دونم شما تهران هستید یا نه و اگه هستید کدوم منطقه اید ؟‌
    من پیشنهاد می کنم از دوستان بخش سخت افزار که در تهران تشریف دارن سوال کنید .ضمنا اگر دوستی دارید که از مراجعه به مرکزی راضی بوده ، بهترین راه کمک گرفتن به اونه
    بله من تهران هستم منطقه شهرک غرب ولی نه جای درستو حسابی رو میشناسم نه کسی رو که این اتفاقها براش افتاده باشه . شما اگه جایی رو میشناسید لطفا معرفی کنید . ممنون میشم .
    Last edited by red dragon; 25-04-2008 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یکی از رمهامو دراوردم تا العان که مشکلی پیش نیومده فکر کنم مشکل همون بوده .
    از همگی ممنون .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •