سلام دوستان
من میواستم ببینم فرق Format و Quick Format چیه یعنی چه فرقی میکنه که یه درایوی رو با کدوم نوع فرمت کنیم.
ممنونم
سعید
سلام دوستان
من میواستم ببینم فرق Format و Quick Format چیه یعنی چه فرقی میکنه که یه درایوی رو با کدوم نوع فرمت کنیم.
ممنونم
سعید
سلام دوست من
Quick Format مياد اون درايو رو با هر فايل سيستمي كه هست بصوري فرمت ميكنه كه فقط اطلاعات از اون درايو پاك ميشه و در قالب بندي درايو هيچ تاثيري ندارد اما فرمت معمولي مياد درايو رو با هر فايل سيستمي كه هست صوري فرمت ميكنه كه هم اطلاعات پاك ميشن و هم قالب درايو رو به اون شكلي كه براش تعيين كردين تغيير ميده
نكته: در quick format ميشه اطلاعات رو با نرم افزارهاي ريكاوري برگردوند ولي در فرمت معمولي خيلي سخت ميه اينكارو كرد
در واقع در فرمت سريع تنها جدول fat يا هر جدول سيستمي ديگه كه درايو داره ريست ميشه و اصلا كاري با سكتور هاي هارد نداره
اما فرمت كامل مياد تك تك سكتور هارو چك ميكنه و اگه سكتوري هم خراب باشه علامت ميزنه و كه اطلاعات ديگه اونجا قرار نگيره.
من فرمت سريع كردم تونستم تقريبا همه اطلاعاتم رو برگردونم
ولي با فرمت كامل امتحان نكردم
اميدوارم مفيد بوده باشه
البته لازم به ذكر است كه گاهي فايل هايي داخل درايو هستند كه به دلايلي نمي گذارند كه درايو را فرمت كنيد.
بعضي مواقع، با توجه به نوع فايل و دليل آن ميشه از qformat استفاده كرد در حالي كه از format نميشه استفاده كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)