مستر عزيز و گرامي قربونه شكل و شمايلت برم اونجا رفتم كفتي اينم همنامه خودم يه صفحه باز شد نميدونم كدومو بزنم نميشه ما حضوري تلفني يا هر جور كه درسته ياد بگيريم ازتون با با بمولا من بچه بدرد بخورييم يكي تون كا رمارو راه بندازه تشكر اميد
مستر عزيز و گرامي قربونه شكل و شمايلت برم اونجا رفتم كفتي اينم همنامه خودم يه صفحه باز شد نميدونم كدومو بزنم نميشه ما حضوري تلفني يا هر جور كه درسته ياد بگيريم ازتون با با بمولا من بچه بدرد بخورييم يكي تون كا رمارو راه بندازه تشكر اميد
امید جون من نمی دونم در مورد چی صحبت می کنی تون اپ رو می گی ؟ یا یه چیز دیگه . برام پیغام خصوصی بده روشنت می کنم .موفق باشی .نوشته شده توسط omid.com
با سلام خدمت دوستان عزيز
با كمال عذر خواهي ميخواستم به اطلاع برسونم كه يه چند وقتي سرم شلوغه .......كلاسهام زياد شده نميرسم مقاله هاي خوبتون رو بخونم ...........................ولي ممنون از زحمات شما عزيزان
راستي fire fox يه پچ داره كه اين بروزر رو سريعتر ميكنه و صفحات وب راحتتر و سريعتر بالا مي يان.............
عزيزاني كه از FIRE FOX استفاده ميكنند در فاير فاكس خودشون برن به:
TOOLS---EXTENTIONS--------------GET MORE EXTENTIONS
بعد از خود سايت گزينه اي داره به نام FASTER FOX
اونو دانلود كنند و بعد روي فاير فاكسشون نصب بفرمايند.......................
بدون توضیح به این آدرس برید و نظر خودتون رو همین جا بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابا این مروارید 2 تا پسوورد می خواد یکی همون اول که می خوای نسب کنی ( Speed4you) , و بعد از نسب هم یه یوزر نیم و پسورد که باید از شرکت بگیری . اساس کارشم بر اساس بارگزاری صفحات وب از روی سرور خودش و همچنین ایجاد تغییراتی در مرورگرها برای افزایش سرعت باز شدن صفحات وب( همون کاری رو که تون اپ و سی پراکس و ان اسپید انجام می دن) یه فرقی که این داره اینه که متاسفانه باید دست به جیب مبارک برده و 25هزار تومن یا 40 هزار تومن برای این نرم افزار فکستنی خرج کنیدنوشته شده توسط m_a_m
![]()
نظر من : از همون تون اپ استفاده کنید و نرم افزار هایی که اینجا نام بردن . رایگان هم هست .موفق باشید
![]()
من كه اعتقادي به اين برنامه ها ندارم
طبق تجربه فقط مرورگر اپرا تونسته مشكل لود صفحات و بطور قابل قبولي بالا ببره
اونايي كه تست نكردن حتما بگيرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاييد شدنوشته شده توسط mse1445
سلام . منم موافقم
به نظر من افزايش سرعت اينترنت امكان ندارد .
( طوري كه احساس شود ) چون وقتي سرعت اينترنت 3 يا 4 كيلو بيت يا 5 هستش چطوري
مي توان اونو افزايش داد در هر حال مودم ها هم توانايي سرعت بيشتر رو ندارند .
درسته كه شركت هاي زيادي اين ادعا رو دارند اما افزايش سرعت كه حتي در مواردي 300% عنوان شده
سخني بيهوده است. اگر افزايش سرعت اينترنت امكان داشت اينترنت پرسرعت و .... لازم نبود
همه از اينترنت فعلي با نرم افزار هاي افزايش سرعت استفاده ميكردند .
فرید جان کپی پیست کردی؟ درسته سرعت دنلود بالا نمی ره ولی باز شدن صفحات وب چرا میشه و امکان هم داره و اون استفاده از فایر فاکس .و اپرا ست و یکمی تنظیمات تا به نتایج مطلوب برسی . اگه قرار بود با دایال اپ فکستنی سرعت 300 برابر بشه ( و گیریم که بشه ) تو ایران ما با این خطهای اهنی زنگ زده همون 3 4 کیلو بایتی هم که دارین شاهکاره پس خدا رو شکر کنید . ولی نشد نداره .
كاملا درسته عزيزم .................اما اگه از FIRE FOX استفاده كني ديگه سراغ اپرا نميري................نوشته شده توسط mse1445
![]()
امتحان كن......................تازه تو خودش امكان عيب يابي HTML رو داره و صفحات رو به سرعت لود ميكنه.........
تازه تو خودش امكان دانلود با سرعت بيشتر از INTERNET EXPLORER رو داره............![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)