تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 138 از 503 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

داره خودمونی میشه hosein-a7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    under the blue sky

پيش فرض

میخواستم بدونم که p1ساخت کجاست؟
    france?
    or
    china?
    من میخوام p1 بخرم و تا حالا n73,5700,n90,6630,6600 اینارو داشتم میترسم پشیمون بشم چون تا حالا از sonyericsson فقط تجربه w700,z610رو دارم
    اصلا تا 450000 از p1 بهتر هستش؟
    شنیدم از n81 بهتره
    افت قیمتش چقدره؟ اصلا افت داره؟

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ساخت china
    بهتر ش w960 است
    بالاخره همه گوشی ها افت قیمت دارن

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

پيش فرض
    france?
    or
    china?
    من میخوام p1 بخرم و تا حالا n73,5700,n90,6630,6600 اینارو داشتم میترسم پشیمون بشم چون تا حالا از sonyericsson فقط تجربه w700,z610رو دارم
    شنیدم از n81 بهتره
    فقط ساخت چین داره.
    مطمئنا از تمام گوشی هایی که تا به حال داشتی بهتره.
    قیمتش الان 360-70 هست.
    از اکثر لحاظ از N81 سره.
    افت قیمت زیادی داشته.از 700.000 رسیده به اینجا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

france?
    or
    china?
    شنیدم از n81 بهتره
    من هم پی1 رو پیشنهاد میکنم. خیلی گوشی خوبی است و امکانات بسیار خوبی داره. نسبت به امکاناتش باطری
    خوبی هم داره و میشه از امکاناتی که داره با خیال راحت و بدون ترس از تمام شدن باطری در طول مدت روز استفاده
    کرد.

تنها عیبی که پی1 و دبلیو960 از نظر من دارند اینه دوربینش لرزش گیر نداره. منظورم اینه که نمیشه از پرنده ای که در
    حال پرواز هست عکس گرفت. و در حال عکس گرفتن نباید دست بلرزه.

اما در شرایط معمولی خیلی خوب عکس میگیره. اگر خواستی نمونه عکس هاش رو ببینی به تاپیک زیر که لینکش
    رو گذاشتم برو و نمونه عکس هاش رو ببین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

من امروز رفتم p1i خریدم .خیلی گوشیه خوبیه(فعلا).قیمتش برای کسایی که میخوان(360000)با گارانتی کامتل.(همه جمهوری رو گشتم تا با این قیمت پیدا کردم).پکشم همه چیز داره به غیر از (navigator(.اگه می خاید بخرید بهتره برید علا الدین طبقه 3 و4 . اونجا قیمتاش به نسبت بقیه جاها بهتره.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

1-صداش چطوره؟از نظر بلندی و کیفیت در مقایسه با سایر گوشیها چطوره؟شدیدا ما بین چند تا گوشی گیر کردم کا850/پی1/دبلیو960 و جی700.که اگه جی700 رو انتخاب کنم باید صبر کنم.2-سرعت تایپ کردن با کیبوردش چطوره؟3-توی هندسفری در مقایسه با دبلیو810 چطوره||؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نصب Walkman Player 2.0 بر روی گوشی P1i عملی شد.

این Walkman Player دقیقا همون پلیری هست که بر روی گوشی W950 وجود داره. اما اینبار این پلیر با سخت افزار
    خود گوشی P1 کار میکنه و صدای بسیار با کیفیت تر و بلندتری رو ایجاد میکنه.

من خودم هنوز امتحانش نکردم چون وقت نداشتم اما خیلی نظر منو به خودش جلب کرده و در سریعتر زمان حتما
    این کار رو با کمک تاپیک هک گوشی های UIQ3 انجام میدم.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Walkman Player 3.0 بر روی P1i

در ادامه خبر پست قبلیم و بعد از گشت و گذار بیشتر در اینترنت پی بردم که واکمن پلیر گوشی
    دبلیو 960 رو بر هم میشه بر روی پی1 نصب کرد.

منبع > انجمن ipmart

داره خودمونی میشه mohammad_0624's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یک شرکت شراکتی است که در سال ۲۰۰۱ توسط دو شرکت سونی ژاپن و شرکت ارتباطاتی سوئدی اریکسون برای تولید موبایل تاسیس شد. هر دوی شرکت*ها تولید موبایل شرکت خود را متوقف کردند. دلیل این ترکیب تخصص سونی در دستگاه*های الکترونیکی مصرفی و رهبری تکنولوژیکی اریکسون در بخش ارتباطات است.
    مدیریت کلی شرکت در Hammersmith شهر لندن است. این شرکت تیم*های توسعه و تحقیقی دیگری در کشورهای سوئد، ژاپن، چین، کانادا، هلند، ایالات متحده، هند و انگلستان هم دارد. سونی اریکسون در حدود ۸۰۰۰ کارمند در سرتاسر جهان دارد. در حال حاضر رئیس شرکت مایلس فلینت و رئیس اجرایی Anders Runevad می*باشد.

تاریخچه
    اریکسون که برای یک دهه جلودار سیستم تلفن سلولی بود، در سال ۲۰۰۱ به خاطر ضررهای زیاد تصمیم به بستن خط تولید گوشی تلفن همراه خود گرفت. اریکسون تصمیم به تامین چیپ*های موبایل*هایش از یک منبع تنها گرفت، شرکت فیلیپس در New Mexico. در سال ۲۰۰۰ یک آتش سوزی در کارخانه فیلیپس همه برنامه*ها رو برهم زد. فیلیپس به اریکسون و نوکیا (دیگر مشتری بزرگ کارخانه) اطمینان داده که تولید کمتر از یک هفته متوقف خواهد شد. نوکیا شروع به خرید چیپ*های موجود از منابع دیگر کرد و وقتی تولید در کارخانه فیلیپس بعد از ماه*ها به حالت عادی بازگشت، اریکسون با یک کمبود جدی برخورد کرد. [۱]

محصولات و خدمات

سونی و اریکسون تجارت خود را در مارس ۲۰۰۲ با هم ترکیب کردند و آنها هم اکنون محصولات کاملی برای همه گروها در زیر چتر «سونی اریکسون» دارند. سونی اریکسون در سال ۲۰۰۵ سری W گوشی*های موسیقی مارک Walkman را معرفی کرد. گوشی*های موسیقی سری-W سونی اریکسون را می*توان به عنوان اولین گوشی*های موبایل که مرکزیت آن*ها موسیقی هستند، معرفی کرد، این باعث ایجاد بازار جدید موسیقی قابل حمل در زمان خود شد. سونی اریسکون در سال ۲۰۰۶ گوشی*هایی با مارک CyberShot سونی معرفی کرد.
    شرکت سونی اریکسون همچنین گوشی*های رنگی ارزان قیمت نیز عرضه میکند. سونی اریکسون میخواهد که گوشی*ها را در هند با قرارداد ساخت خود با Flextronics و Foxconn بسازد. نماینده شرکت گفت که در سال ۲۰۰۹ آن*ها امیدوار هستند که بازار موبایل هندی تا ۱۰ میلیون افزایش پیدا کند.[۲]
    توضیح سری*های مختلف
    سری D - گوشی*های همراه متوسط. اختصاصی برای اپراتور T-Mobile («Deutsche Telekom») (D۷۵۰)
    سری F - گوشی*های همراه متوسط. اختصاصی برای اپراتور Vodafone و اپراتورهای تابع Vodafone (F۵۰۰)
    سری J - گوشی*های در حد پایین. دوربین ندارند. («Junior») (J۱۰۰-J۳۰۰)
    سری K - گوشی*های همراه از حد پایین تا بالا. دوربین*هایی با طراحی dual front ارائه میکنند. مدل*های خاصی تحت نام CyberShot ، نام گذاری شده*اند. («Kamera» سوئدی) (K۲۰۰-K۸۱۰)
    سری M - سری متوسط گوشی*های هوشمند با سیستم عامل سیمبیان. («Messaging») (M۶۰۰)
    سری P - گوشی*های هوشمند در سطح بالا با سیستم عامل سیمبیان. («PDA») (P۸۰۰-P۹۹۰, P۱)
    سری S - گوشی*های همراه سطح بالا تا متوسط به صورت چرخنده و یا لغزنده. («Swivel») (S۵۰۰-S۷۰۰/S۷۱۰)
    سری T - گوشی*های همراه از سطح پایین تا سطح بالا و یک قالب دهی از سمت قالب*دهی اریکسون (مد) (T۶۸-T۶۵۰)
    سری V - گوشی*های همراه متوسط به بالای اختصاصی برای اپراتور تلفن همراه Vodafone. («Vodafone») (V۶۰۰-V۸۰۰)
    سری W - گوشی*های همراه سطح پایین تا بالا نام گذاری شده تحت نام Walkmanا («Walkman») (W۲۰۰-W۹۵۰)
    سری Z - گوشی*های همراه سطح پایین تا بالای خانوادگی (مد). («Ze Bobber» Swedish)(Z۲۰۰-Z۸۰۰, Z۱۰۱۰)
    اطلاعات مالی
    سونی اریکسون اولین سود خود را در نیمه دوم ۲۰۰۳ اعلام کرد. در سال ۲۰۰۵، سونی اریکسون بیش از ۵۰ میلیون تلفن همراه فروخت. در ۲۰۰۶، تلفن*های همراه بیش از ۷۴٫۸ میلیون فروش داشتند.
    بر طبق مجله سوئدی M۳ چاپ ۷/۲۰۰۶، سونی اریکسون بهترین مارک فروش رفته در کشورهای شمال است، پیرو نوکیا.
    با توجه به IT Gartner، در فصل سوم ۲۰۰۶، سونی اریکسون چهارمین سازنده بزرگ تلفن همراه در دنیا بعد از نوکیا، موتورولا، سامسونگ است. این شرکت ۸٪ از بازار جهانی موبایل را در دست دارد.
    منبع ویکی پدیا

داره خودمونی میشه vahid121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

france?
    or
    china?
    شنیدم از n81 بهتره
    سلام دوست من
    من n73 داشتم و الان p1i دارم .p1i خيلي محشره از ان73 واقعا سرتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •