تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 97 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    1-عید رفته بودم جنوب ، LCD LG L192W تعداد 5 عدد را هر کدام 190 تومان میفروخت،قم اومدم این مدل را نداشت،مدل برلیان شبیه به آن را با گارانتی مادیران 344 تومان میفروخت. دو مدل یکسان با گارانتی مادیران، آنکه ساخت کره هست 40 تومان از همان مدل که ساخت ایران است گرانتر است.آن مدل که جنوب بود نمیدانم ساخت کجا بود ولی ساخت ایران نبود.همچنین در اینترنت گشتم LCD LG L192W را تکی 250 تومان میفروختند.
    2-خیابان کیوانفر قم چیزی است شبیه به خیابان جمهوری که وسایل صوتی و تصویری در آن به فروش میرسد اما بسیار کوچکتر از خیابان جمهوری تهران است.دیروز یکی از دوستام رفته بود تلویزیون بخره یک مغازه زده بود فروش تلویزیون LCD بدون گارانتی.شماره اش را از دوستم گرفتم و زنگ زدم،فروشنده گفت:بیشتر مدلها را میتونم بدون گارانتی برات تهیه کنم ولی آن موقع s81 samsung را داشت(32 اینچ). بدون گارانتی میفروخت 700 تومان.همین را با گارانتی هم داشت که میفروخت به قیمت 980 تومان،گفت بقیه مدلها هم بین 200 تا 300 تومان با مدل مشابه بدون گارانتی تفاوت دارند.
    این دو مورد را به این دلیل نوشتم که دوستان از دلالی بازار ایران و شرکتهای خدمات دهنده مطلع شوند و برای خرید درست تر تصمیم بگیرند.
    Last edited by mr.taherii; 15-04-2008 at 14:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

arman13 دوست عزیز، سعی کن که فول HD بخری
    چون خریدش به صرفه تره
    از همه مهمتر اینکه یکی از بهترین HD پلیر ها رو تو این مارکت داری
    فیلم های ریپ 1080p هم داره زیاد میشه

داره خودمونی میشه arman13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

arman13 دوست عزیز، سعی کن که فول HD بخری
    چون خریدش به صرفه تره
    از همه مهمتر اینکه یکی از بهترین HD پلیر ها رو تو این مارکت داری
    فیلم های ریپ 1080p هم داره زیاد میشه
    یکی از مهمترین مسایل من برای خرید LCD همین Full HD بودنشه اما چه کنم که با جیب خالی نمی شه به نظر شما می شه با 1.5 میلیون fullHD خرید ؟؟؟
    از طرفی اون ور دنیا با 1000 $ یه full HD شارپ 32 اینج میدن که واقعا از هر نظر حرف نداره اما چه کنیم که هر چه قدر هم صبر کنیم این مدل ها اینجا نمی یاد به قوله یارو فروشندهه تمام بازار شده میز LCD و مردم فقط واسه قشنگی و پز دادن به اینو اون LCD می خرن . من خودم اونجا بودم یه LCD سونی گذاشته بود روی میز 7.350.000 تومن بعد یه مشتری باحال اومده می گه آقا این میز زیر این تلوزیون بزرگه چند؟؟!! من که می خواستم خفش کنم حالا احساس فروشنده رو نمی دونم ...
    شرمنده یه خورده منحرف شدم از بحث اما دلم از این بازار مملکت پره ...
    به هر حال من به خاطره مسایل مادی و معنوی مجبورم دوره Full HD رو خط بکشم .هنوزم منتظرم بین اون مدل ها که صفحه قبل گفتم یکی رو پیشنهاد کنید که برم قالشو بککنم که دیگه خسته شدم ...
    دست همگی درد نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها به نظر شما كيفيت نمايش يه فيلم 1080p در يك lcd full HD به HD ready خيلي فرق داره ؟
    يعني واسه ما كه اين تفاوت محسوس هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

یکی از مهمترین مسایل من برای خرید LCD همین Full HD بودنشه اما چه کنم که با جیب خالی نمی شه به نظر شما می شه با 1.5 میلیون fullHD خرید ؟؟؟
    از طرفی اون ور دنیا با 1000 $ یه full HD شارپ 32 اینج میدن که واقعا از هر نظر حرف نداره اما چه کنیم که هر چه قدر هم صبر کنیم این مدل ها اینجا نمی یاد به قوله یارو فروشندهه تمام بازار شده میز LCD و مردم فقط واسه قشنگی و پز دادن به اینو اون LCD می خرن . من خودم اونجا بودم یه LCD سونی گذاشته بود روی میز 7.350.000 تومن بعد یه مشتری باحال اومده می گه آقا این میز زیر این تلوزیون بزرگه چند؟؟!! من که می خواستم خفش کنم حالا احساس فروشنده رو نمی دونم ...
    شرمنده یه خورده منحرف شدم از بحث اما دلم از این بازار مملکت پره ...
    به هر حال من به خاطره مسایل مادی و معنوی مجبورم دوره Full HD رو خط بکشم .هنوزم منتظرم بین اون مدل ها که صفحه قبل گفتم یکی رو پیشنهاد کنید که برم قالشو بککنم که دیگه خسته شدم ...
    دست همگی درد نکنه
    متاسفانه آرمان جان حق با شماست
    بازار LCD ایران که افتضاحه
    از نظر قیمت
    اطلاعات خریداران
    سطح دانش فروشنده ها که دیگه واقعا آخرشه!!!!!!
    هر از چند گاهی هم یه سری شایعات خفن توسط فروشنده ها پخش میشه که خیلی جالبه
    پایه همچین شایعات مسخره ای فکر می کنم به نمایندگی ها بر میگرده
    یه هر حال بازم میگم عجله نکن شنیدم که تعرفه برخی محصولات کم شده ممکنه LCD ارزون بشه
    فکرشو هم بکن که بعدا پشیمون نشی به هر حال 1.5 میلیون هم کم پولی نیست

بچه ها به نظر شما كيفيت نمايش يه فيلم 1080p در يك lcd full HD به HD ready خيلي فرق داره ؟
    يعني واسه ما كه اين تفاوت محسوس هست؟
    بله تفاوت داره
    اگه از یه پخش کننده HD قوی پخش بشه تو HD Ready از فاصله دو تا سه متر میشه پیکسل ها رو تشخیص داد ولی تو Full HD تصویر فوق العاده صافه. چون تصویر به صورت P پخش میشه
    البته از از فاصله دور دیگه به خصوصیات LCD مربوط میشه
    Full HD بودن واسه کسایی که HD پلیر قوی دارند و هم به سورس های 1080p دسترسی دارند اهمیت داره
    Last edited by shenhaye_zaman; 16-04-2008 at 21:45.

6. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آرمان جان سعی کن که full hd بگیری. یعضیاشون قسدی هم میدنا. پاناسونیک هم مدلای خوبی داره. حیفه ps3 داشته باشیو فول اچ دی نداشته باشی. همون طور که میدونی بازیاش کم کم دارن 1080p میشن.
    خلاصه دنبال فول اچ دی باش
    از دبی اگه بتونی بگیری که دیگه خیلی ردیفه. آمار دبی دارم r81 32 اینچ اونجا 650 تومن!!!!!
    اونجا خیلی ارزونتره
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 18-04-2008 at 00:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

حتما تلاش کن که فول HD بگیری
    حیفه که PS3 داشته باشی و فول HD نداشته باشی
    این کنسول برای پخش HD میون این همه stand alone یه شاهکاره به حساب میاد مخصوصا با Firmware جدید.
    یه نگاهی به این FW جدید بندازیم(ver 2.20):

In-game XMB is one of the features discussed at SCE, but they can't comment on the date and so on yet. Though some of the XMB functions are already available in-game by an update, not many games support them yet
    .
    To licensee developers, it was announced that 2.20 could reduce system memory resource usage a lot.
    The web browser runs faster and has better streaming support than before. Though they can't comment on which particular service they'll support at this point, it will be improved further.
    Though it's technically possible that PS3 charges fees for certain updates, they continue free updates as the basic concept of PS3 is a hardware that evolves with updates

Optical discs and media files (including DLNA) are played back through 2 different paths in PS3. Functions such as noise reduction are first implemented in the optical disc player, then some of them are applied to the media player. While an optical disc player only requires an implementation in the range of an official spec, a media player needs a different know-how or sometimes a new algorithm to support files authored by general users with varied encoding settings. The playback quality of AVCHD is currently higher when you open it from a disc or a memory stick than from a file in a folder

The main target of mosquito noise reduction is recordings from digital TV. It assumes a use case where a user plays a long MPEG-4 AVC file recorded on a BD. The upconversion in 1.80 was useless for a noisy movie, so noise reduction (not only the specific function of mosquito noise reduction, but also other filters) has been improved in 2.20

Though mosquito noise reduction is high on the processing load, the total load is lower than that of the first version of the PS3 BD player or 1.80. In 1.80, it was almost full load when upconverting a DVD, but not now due to optimization. Currently it doesn't reach full load unless it plays back 2 AVC streams in Picture-in-Picture while running high-load BD-Java

As for 1080 deinterlacing and DTS-HD MA, "please look forward to them."
    The LTH support took time since they had to test it with a LTH disc recorded with a Sony BD recorder.
    The update schedule is not different from before, basically a large update is once in a quarter. However the next update may be soon because of the PS Store

It's recommended to update a PS3 since BD titles with new encryption keys start to appear. Though 1.80 already has the latest key, image quality in the latest firmware is a lot better. An updater for PS3 is also contained in some movie titles. The Blu-ray version of Resident Evil 3 has a 2.10 updater.
    واقعا فاصله رو با خیلی از stand alone ها زیاد کرده.
    Last edited by shenhaye_zaman; 18-04-2008 at 13:12.

داره خودمونی میشه arman13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان و رفقا از همتون به خاطره راهنمایی و دلسوزیتون تشکر می کنم .
    دیروز دوباره کل جمهوری رو زیرو رو کردم تنها خبر اینکه جنس تو بازار کمه و قیمت ها کشیده بالا . مثلا 32D300 رو فقط 2 تا مغازه داشت و یکیشون می داد 1.580.000 تومان . اینجوری ها که می گفتن تا اواسط اردیبهشت همه جنس ها می یاد . پس منم چاره ای جز صبر کردن ندارم ...
    رفتم نمایندگی Philips یه مدل 37 اینج تو خوده کاتالوگ فارسیشون بود گفتم دیگه این یکی رو حتما دارن .طرف بعد زیرو کردن تمام لیست قیمتش و موجودی کالاهاش می گه شرمنده این مدل هم اصلا وارد بازار ایران نشده گفت اواسط اردیبهشت جنس جدید می یاد شاید تو اونا باشه
    این مدل رو شما هم یه نگاه کنید نظرتونو بگید :
    Philips 37PFL7422 اینم بگم که فول اچ دیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون در مورد این چیه ؟
    اگه این یارو بیاره اینو قیمتش تا چه حدود باشه منصفانس؟

راستی یه مدل LG دیده بودم تو مغازه ها اما چون اصلا سمته LG نمی رم مدلشو نپرسیدم .32 اینچ مشکی رنگ بود بعد زیرش یه تیکه قرمز بود. تو خوده صفحه اصلی سایت فارسی LG توی بنر بالای صفحه عکسشو انداخته اما توی محصولاتشون نیست .توی سایت اصلی LG مثل اون دیدم اما پایینش به جای قرمز مشکیه .کسی می دونه مدلش چیه ؟
    بنر بالای صفحه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    حقیقت اینکه من میخوام یه ست کامل (Lcd +Home Theater +Table) بخرم و اومدم اینجا تا اطلاعاتی کسب کنم که در حال حاضر در هر زمینه چه مارکی خوبه و بهترین تصویر و صدا رو به من میده
    در باره این اصطلاحات بکار برده شده توسط شما ،مثل Full Hd و 1080p و غیره هم اطلاعی ندارم
    حالا سوالم اینه که آیا تو سایت مرجع کاملی هست که همه اینهارو توضیح بده و بتهرین هارو معرفی کنه ؟
    یا اگر کسی حوصله و وقت داره برام توضیح بده ممنونش میشم
    با تشکر
    راستی اینم بگم که بودجه رو هم تا 3 تومن در نظر بگبرید

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خوب آرمان جان فکر کنم اینطوری به نفعتم شد. تا اون موقع یه مقدار دیگه جور کن که راحت بتونی یه full hd بگیری.
    k_asg دوسمون shenhaye zaman تخصصش اینه. اون کمکت میکنه. مطمئن هم باش که جواب ردیفی بهت میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •