میتونی با باز کردن یک Ie و از مسیر tools>interner option>conenction>setup یک کانکشن بسازی و با زدن گزینه Alloow other people فکر کنم در منوی استارت بیاد...
میتونی با باز کردن یک Ie و از مسیر tools>interner option>conenction>setup یک کانکشن بسازی و با زدن گزینه Alloow other people فکر کنم در منوی استارت بیاد...
دوستان توی ویستا فولدر آپشن رو کجا میتونم پیدا کنم؟
میخوام بعضی فولدرها رو از Hiden در بیارم اما فولدر آپشن رو پیدا نمیکنم.
تو هر پنجره ای که باز کردی همون بالا سمت چپ نوشته Organize انتخابش کن بعد این و میبینی Folder & Search Options
سلام
دوستان من میخوام برنامه فارسی نویس مریم را نصب کنم اما متاسفانه نمیشه کرکش کنم
کرکی را که دانلود کردم عمل نمیکنه و میگه نمیتوانه کرک کنه
در حالی که میرعماد را کرک کردم
لطفا راهنمایی کنید یا کرک جدیدی برای ویستا سراغ دارید معرفی کنید.
خودم عقلم میرسه این کارا رو بکنمربطی به نشناختن و ویستا و اینا نداره
باید تنظیمات و درست تنظیم کنی
برای فعال کردن صدای میکروفون روی آیکون صدا (گوشه پایین سمت راست تصویر) راست کلیک کن بزن Playback Device بعد روی Speakers این و انتخاب کن Properties بعد در قسمت Levels صدای میکروفون و فعال کن!
واسه همین اومدم اینجا گفتم
باز هم راه نمی افته!!!!
ممنون از کمکی که کردی![]()
سلام
توی منو یه قسمت به اسم کانکت تو هست ولی بصورت منو نیست بلکه لینکه. من میخام بصورت منو باشه.
راستی راهی نداره ایکون اتصال به اینترنت مثل xp بشه.
شما اول با کلیک راست روی toolbar اینترنت اکسپلور menu bar رو فعال کن...
بعد به آدرسی که گفتم برو...
میشه یکی مشکله منم حل کنه؟
دوستان
من مشکلی تو ویستا دارم اونم ازین قراره که اول سیستم من تو امضام هسا پس نباید مشکلی پیش بیاد...اما ببینید حالت ایرو فعاله پنجره ها پشتشون معلومه و وقتی دکمه ضبدر پنجره رو میزنی با حالت اهسته بسته میشن..اما وقتی دکمه maximize رو میزنی بهو پنجره سریع باز میشه یعنی بصورت اهسته باز نمیشه..امیدوارم خوب گفته باشم..چی کنم؟؟؟
Last edited by MILIN3M; 18-04-2008 at 18:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)