این عکسی که شما اپلود کردی همچین با کیفیت هم نیست .اصلا 2 نیست .یه چیزی بین 1.3 و 2 هستش.
این عکسی که شما اپلود کردی همچین با کیفیت هم نیست .اصلا 2 نیست .یه چیزی بین 1.3 و 2 هستش.
بلک لیست plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
با تشکر از شما .. این رو می دونستم ... اما با وجود آنکه ظاهرا در این قسمت Gprs فعال هست . اما چیزی روی صفحه نشون داده نمی شه ... سیم کارت من همراه اول هستش ...
اگه کار نکرد شرمنده من تستش نکردم ولی به احتمال زیاد کار میکنه
http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=6745
خواهش میکنم من منظورت رو خوب متوجه نمیشم اگه گوشیت نمیتونه اپراتور رو سرچ کنه می تونی از این مسیر بری اول صفحه ی شمارگیری رو بیا بعد برو توی قسمت منو و setup رو کلیک کن توی قسمت بعدی network setup رو کلیک کن و بعد available networks رو کلیک میکنی که گوشی شروع به سرچ کردن میکنه بعد از چند دقیقه هر چی اپراتور که سرچ کرد رو نشون میده و تو از توی اونا IR-RCI یا IR-MCI رو انتخاب میکنی اگه باز درست نشد گوشی رو خاموش و روشن کن ( باتری و سیم کارت هم در بیاری بد نیست ) تا گوشی خودش اتوماتیک اپراتورو سرچ کنه اکه باز آنتن و gprs نشون داده نشد فکر کنم فریمورت رو باید عوض کنی
برو تو قسمت massage >service set up<Info service> البته فکر کنم فقط تو ایرانسل بشه..
ميشه يه عكس 2 مگاپيكسلي نشونم بدي؟
شما از 2 ديگه چه انتظاري داريد؟
من e900 سامسونگ داشتم. نوکیا 6120 داشتم .w810 سونی اریکسون هم داشتم .الان هم a1200 دارم .همه ی اینها دوربینشون 2 هست ولی a1200 از اون 3 تا خیلییی بی کیفیت تره .قبول نداری تست کن
شما با k750 تا حالا عکس انداختی یا p990 ؟
بندازی می بینی که فرقش از زمین تا اسمونه مخصوصا تو حالت ماکرو...البته من موقعی که این گوشی رو خریدم می دونستم عکس برداری اش خوب نیست ولی نمی دونستم به این حده. شما اون عکسی که گرفتی رو full screen ببین تا متوجه بشی. وضع عکس برداریش خرابه خودتو گول نزن.
چه گول زدني تو هم دلت خيلي خوشه ها
اتفاقا يه مدت پي 990 داشتم فرق خاصي نميبينم
اينم يه عكس كه با پي 990 گرفته شده اتفاقا درخت هم هست يه زحمت بكش فول اسكرينش هم بكن شايد يه زره توقعت از 2 اومد پايين
i31.tinypic.com/2lvd95d.jpg
ولي ك 750 رو تست نكردم خبر هم ندارم
ولي شما ميخوايد يه دوربين 2 مگ تو فول اسكرين هم شفافه شفاف باشه؟ 5 كه نيست فول اسكرين كنيد شفاف باشه
Last edited by Talabkar; 18-04-2008 at 10:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)