تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 59 از 59

نام تاپيک: لطفا منا برای خرید موبایل کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

با سللام به شما دوست عزيز ما كيستيم كه بخواهيم اجازه دهيم جيگر مبارك باشه پيشاپيش

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با سللام به شما دوست عزيز ما كيستيم كه بخواهيم اجازه دهيم جيگر مبارك باشه پيشاپيش
    موبايل جان اختيار داري.
    ممنونم.
    حالا نظرتون راجع به گوشي نوكيا كه فقط آنتن دهي قوي داشته باشه و بدون دوربين و اينجور امكانات باشه چيه؟ ( مثل 6021)
    منتظرم هااااااا.

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

رضا جان دقيق تر بگو رنگي يا غير رنگي؟

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

هامر جان اين چيزا اصلا مهم نيست همونطور كه گفتم بهتره دوربين نداشته باشه و داشتن و يا نداشتن سيمبين هم مهم نيست.
    (راستش اون بنده خدايي كه گفتم الان خودش 3310 داره ولي چون آنتن دهيش بده مي خواد عوض كنه پس امكانات جانبي براش مهم نيست) فقط آنتن دهيش خوب باشه البه من بهش 6021 رو نشون دادم خوشش اومد يك چيز توي همون مايه ها با بهترين آنتن دهي باشه ديگه.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

اگه از من بخواي من 6020 رو ديدم آنتن دهيش تو بابله ما كه خوبه ولي تهران يا جاي ديگه نميدونم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

من نظرم عوض شد مي خوام 6680 بگيرم اين رنگ كه عكسشا ميزارم مي خوام بگيرم بايد به مغازه دار بگم چه رنگي مي خوام

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

با سلام مي خواستم بدونم آيا 6680 در sms عكس ميفرسته يا نه اين گوشي هم مثل 6630 عكس نميفرسته

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فعلا توی ایران امکان ارسال Mms یعنی همون عکس یا Film وجود نداره البته این گوشیها این قابلیت رو دارن

اما گوشی 6680 یا 6681 معرکه هستن و خیلی خیلی بهتر از 6630 هستش اما چرا ؟

من 6630 داشتم که با هنگهای زیاد و Reset شدن همراه بود البته بعضی ها میگن واسه ما کمتره اما من 6681 و 6680 داشتم

که عین هم هستش اما حافظه داخلی 6680 فکر کنم 2 مگ بیشتر از 6681 هستش و دوربین جلو اما مهمترین چیز که این

2 مدل اصلا چیزی بنام هنگ رو نمیشناسن 6680 و 6681و کلا از 6630 خیلی بهتر هستن

اگه تونستی 6680 رو بگیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه برو بچه ها
    من يه 7610 جواد داشتم كه به سلامتي شما جلو چشمام رفت زير چرخهاي يه ماشين و فاتحه!
    الان هم خيلي حالم گرفته است ميخوام يه گوشي بخرم البته ديگه نميخوام 7610 بخرم چون داشت جواد ميشد و اينكه ميخوام يه تنوعي بشه
    حالا ميخواستم يه چند تا سوال كنم كه اگه جوابمو بديد برم يه 6680 يا 6681 بگيرم البته ميخواستم 6630 بگيرم از ظاهرش و اينكه جواد بود خوشم نيومد

1- كيفيت پخش موزيك و رينگ تون توش چطوره؟ ايا همونطور كه ميگن استريو و بلنده؟ يا بايد مثل 7610 باهاش ساخت؟

2-ايا ميشه مثل 7610 كه داشتم و كلي از بابت برنامه ازش راضي بودم توي اونهم برنامه و نرم افزار نصب كرد؟ منظورم اينه كه ايا محدوديت نرم افزاري داره ؟ و اينكه سازگاري اون با برنامه ها چطوره؟
    مثل 6600 همش پيغامهاي بيخود و عجيب غريب ميده يا نه؟

3- ايا ميشه مموري بالاتر از 256 روش گذاشت ؟ روي 7610 بيشتر از 256 اصلا جالب نبود و خيلي سرعت گوشي ميومد پايين

4- باطريش چطوره؟ اگه مثل 7610 باشه زياد جالب نيست چون 7610 بيشتر از 3 ساعت مكالمه و 2 روز استندباي جواب نميداد

5-ايا به نسبت پولي كه ميدم ميتونم يه گوشي بهتري بخرم ؟ منظورم اينه كه اگه شما 6680 يا 6681 داريد و فكر ميكنيد مثلا يه گوشي ديگه با اين قيمت بهتر بود ميگرفتيد به من هم لطف كنيد بگيد

6- كدوم گارانتي خدماتش بهتر و سريعتره؟ منظورم اينه كه اگه قرار شد بخرم از كدوم گارانتي بخرم؟

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •