سلام به همگی
دقیقاً دوست عزیز درست گفتند شما اول سورس رو بذار ببینیم چیه تا بعد.
ولی در تئوری:
ببین شما وقتی یه برنامه رو بصورت window based (اینجا مهم سیستم عامل نیست مهم اون interface هست که اسمش window هست) مینویسی در واقع رابط تو با کاربر نهایی همون window هست ولی وقتی می آیی و برنامه رو برای مثال مثل asp یا asp.net یا php بصورت server based مینویسی یعنی کاربر تو دسترسی مستقیم به برنامه نداره و فقط میتونی از طریق مانییتور و احیاناً بلندگو با سرور تو در ارتباط باشه حالا اومدیم و گفتیم آقا مثلاً من به عنوان مدیر شبکه نیاز به بازدید از تمامی اتاقهای کاربران بصورت از راه دور و از طریق یک دستگاه جانبی رو دارم.
در این مرحله دو راه داریم :
1- استفاده از ابزارهای موجود در اون برنامه که با اون ابزار اومدند
2-برنامه نویسی(این برای حالتی هستش که اولاً نتونیم به هیچ عنوان از مرحله 1 استفاده کرده و دوماً بخواهیم برنامه خود را globalize کنیم.)
برای حالت 2 چون ما بصورت sever side در حال اجرا هستیم اولاً interface ما دیگر key,mouse,monitor,speaker نیست بلکه اینجا فقط stream هست که حرف میزند در واقع نوعی ارتباط بین برنامه ما و برنامه رابط با web user
برای اینکار ما باید یک interface بصورت DLL و یا در حالت قدیمیتر بصورت EXE تعریف کرده
البته DLL مزایای بسیار بیشتری دارد و گزینه اول هستش.
و بعد از آن کدهای مربوطه رو نوشته و بعد از complie کردن برای مثال در کد asp.net همانگونه که شی ado رو صدا زده برای مثال شی video رو صدا زده و از آن استفاده میکنیم.
خسته شدم