مشکل من اینه که هر کاری میکنم مسیری که دستمال را میکشم جاش میمونه
نخندید ها
یکی از فروشندگان lcd میگفت باید با پوشک بچه تمیز بشه آیا واقعیت داره ؟؟؟ خیلی جدی میگفت شوخی هم نداشت !!
مشکل من اینه که هر کاری میکنم مسیری که دستمال را میکشم جاش میمونه
نخندید ها
یکی از فروشندگان lcd میگفت باید با پوشک بچه تمیز بشه آیا واقعیت داره ؟؟؟ خیلی جدی میگفت شوخی هم نداشت !!
اون هم میشه اما باید پول بدی ... پارچه ات باید تمیز باشه وگرنه اثر گرد و غبار میمونه
درود
اینجا که بحث شیشه شوری داغه ما هم سوالمون رو بپرسیم. اگر اون محلول خفنی رو که گفتید من روی دستمال عینک اسپرس کنم و بعد باهاش لک های پربی رو پاک کنم دوباره از همون دستمال میشه برای پاک کردن گرد و خاک در سری های بعد استفاده کرد؟ یا باید دستمال رو بعد از استفاده شست؟
باید شست اینم سواله ! شما یه بار غذا میخوری و قبلش دستت رو میشوری .... دفعه بعد هم اینکارو میکنی ؟؟؟؟
دوستان خواهشا سوالات اینطوری نپرسید
ممنون بابت این همه کمک! این دستمال عینک واقعا ایده خوبی بود ! بهر حال برای پاک کردن چربی ها هم از محلول شیشه شور رقیق شده استفاده کردم واقعا محشر بود!
بازم مرسی
براي اطلاع دوستان
توي كارخانه هاي توليد كننده ي مانيتور از محلول آب و ده درصد الكل و شيشه پاك كن استفاده ميشه . البته نوعي دستمال خيلي لطيف هم اين كارخونه ها دارن كه معمولا توي بازار پيدا نميشه اما به هر حال پارچه ي نخي اي كه چندين بار شسته شده باشه و نرم شده باشه مناسبه .
ضمنا به خاطر داشته باشين كه مانيتورهاي لامپي روي شيشه شون نوعي پوشش ضد انعكاس دارن كه به همين دليل هيچوقت نبايد دستمال رو محكم روي اونها كشيد .
پس تركيب مناسب عبارت است از :
90% آب
5% الكل
5% شيشه شور
یکم برای پاک کردن چربی هایی که پخش شدن ضعیفه اما خوبه
توی پک ایسوز و اچ پی قدیمی دستمالی هست که جنسش دقیقا مثل همون دستمال هایی هست که توی پک سری N نوکیا هست
پارچه نرمی 100 درصد کتان
راستی الکل سفید باید باشه یا صنعتی !؟
الکل سفید %96 دارم؛با همین محلول درست کنم؟
آره خوبه ... صنعتی نمیخواد ... من که خودم الکل سفید استفاده میکنم
الکل سفید خلوص بیشتری داره نسبت به صنعتی و اثر رنگی هم به جای نمیزاره
درود
راستی hp داران عزیز (مدل 6700) اگر روش رو با پنبه الکلی پاک کنم رنگش که مشکلی پیدا نمی کنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)