تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 755 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید من یه 1020 HP دارم مدتیه موقع چاپ صفحه رو سیاه می کنه و صفحه رو چرک می کنه چی کار کنم؟
    سلام دوست عزیز
    دقیقا مشکل منو داری(من داشتم) شما جدیدا کارتریج پرینترتو شارژ کردی ، خوب برات شارژ نکردن ببر پیششون و بهشون بگو تا عیبشو برات برطرف کنن. وقتی که عیبشو برطرف کردند پرینت های اولیه هم یکم سیاه میشه و لی اگه باهاش کار کنی درست میشه.

یا علی./

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوستان من يه HP5510 office jet all-in-one دارم وقتي روي كاغذ A4مي خوام پرينت بگيرم و بخوام دور كاغذ رو حاشيه يا همون border بندازم پايين كاغذ رو border ش رو چاپ نميكنه هرچي هم كه تو خود wordتنظيمات رو دستكاري كنم فايده نداره يعني مقدار زيادي از زير كاغذ خالي موندخ جا هست ولي چاپ نميكنه ميشه راهنماييم كنيد مرسي

داره خودمونی میشه Sam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من می خواستم کارتریج پیرینتر اپسون مدل cx4900 بگیرم .
    می تونید یه جای خوب به من معرفی کنید؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من يه HP5510 office jet all-in-one دارم وقتي روي كاغذ A4مي خوام پرينت بگيرم و بخوام دور كاغذ رو حاشيه يا همون border بندازم پايين كاغذ رو border ش رو چاپ نميكنه هرچي هم كه تو خود wordتنظيمات رو دستكاري كنم فايده نداره يعني مقدار زيادي از زير كاغذ خالي موندخ جا هست ولي چاپ نميكنه ميشه راهنماييم كنيد مرسي
    آیا تنظمیات Page Setup رو هم روی A4 گذاشتید؟

من هم برای Canon LBP2900 دنبال کارتریج هستم، دوستان اگر جای مطمئن و خوبی رو میشناسن معرفی کنن.
    ممنون
    Last edited by LordMMD; 10-04-2008 at 14:16. دليل: تصحیح

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد پرینتر های 1018 و 1020 باید بهتون بگم که بدون شک از بی رقیب ترین پرینتر های لیزری هستند چه از لحاظ سرعت و چه کیفیت و یه صرفه بودن هزینه . شارژ اونها 10 تومن هست که پس از با هر بار شارژ میشه تا 1500 برگ و 2500 برگ با استفاده از Savetoner پرینت گرفت . البته شارژ پرینتر رو خودتون می تونید انجام بدید و برای این کار می تونید از آموزشی که به صورت pdf در اورده بودن استفاده کنید. و بعد از 2-3 بار شارژ باید درام رو که 15 تومن هست عوض کنید ( فکر می کنم منظور فروشنده همین بوده ) . قیمت تونر 70 تومن هست ولی مطمئن باشید که نیازی به خرید تونر نخواهید داشت .
    با سلام و تشكر اگر ممكنه اون فايل آموزشي pdf رو بزاريد كه بدجور نياز دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 كمك در مورد شارژ كارتريج hp1018

با سلام خدمت دوستان من ميخواهم كارتريج پرينتر hp1018 را شارژ كنم اما نمي توانم محل ريختن پودر را باز كنم .لطفاً كمك كنيد .ضمناً شنيدم يك فايل pdf در اين مورد وجود داره اگر كسي داره ممنون ميشم اگه برام بزاره

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سوال

سلام
    من يه 2 تا3 ماهي ميسه دارم در مورد پرينتر ليزري رنگي تحقيق ميكنم
    همه ميگن hp1600 ولي خودم نظرم روي clp300 هست مي خوام با يه دليل منطقي قانع بشم
    آخه hp 1600 با كيفيت 600*600 جاپ ميكنه در حالي كه clp300 با 600*2400 چاپ ميكنه
    تازه جاي كمتري هم ميگيره ولي حرف p30world ي ها براي من سند
    لطفا قيمت مواد مصرفي اين دو پرينتر رو بگيد و شارژ اونها رو و بگيد چند صفحه تمام رنگي چاپ مي كنه؟
    نوكر همه هستم

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

سلام
    مدل پرینتر من epson CX3200 است
    چگونه میشه با این پرینتر عکس رنگی موجود در کامپیوتر را سیاه و سفید چاپ کرد؟

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من يه 2 تا3 ماهي ميسه دارم در مورد پرينتر ليزري رنگي تحقيق ميكنم
    همه ميگن hp1600 ولي خودم نظرم روي clp300 هست مي خوام با يه دليل منطقي قانع بشم
    آخه hp 1600 با كيفيت 600*600 جاپ ميكنه در حالي كه clp300 با 600*2400 چاپ ميكنه
    تازه جاي كمتري هم ميگيره ولي حرف p30world ي ها براي من سند
    لطفا قيمت مواد مصرفي اين دو پرينتر رو بگيد و شارژ اونها رو و بگيد چند صفحه تمام رنگي چاپ مي كنه؟
    نوكر همه هستم
    سلام دوست عزيز

در مورد كيفيت فكركنم همونم 600 در 600 باشه . ميدونم تو مشخصاتش نوشته حداكثر تا 2400 آخه پرينترهاي ليزري تا 1200 كه ميشه 600 در 600 بيشتر پشتيباني نمي كنند حالا نمي دونم شايدم تو اين چند روزه ...

در مورد شارژ پرينتر هم بگم كه سامسونگ خيلي برات گرون تموم ميشه چون هم قيمت شارژش گرونه و هم نمايندگيش كمتره ولي در مورد Hp بايد بگم مقرون به صرفه تره با نمايندگي هاي فراوان...
    بازم تصميم گيري رو ميزارم بعهده خودتون.

يا علي./
    Last edited by M.Z.Y; 15-04-2008 at 12:15.

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    ميشه درمورد كيفيت پرينتر clp 300 يكم توضيح دهيد اگه ميشه يه عكس از كيفيت اون بندازيد و تو سايت بزاريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •