خواهشدستت درد نکنه کار کرد ،
اره اینو یادم رفته بعضی از انتی ویروس ها بهش گیر میدن مثل nod32 که جدیدا اپدیت شده باشه و از این دست ....از یطرف هم آنتی ویروس نمی ذاشت اینکار رو انجام بدم که اونم دی اکتیو کردم و راه افتاد.... ممنونم
موفق باشید
خواهشدستت درد نکنه کار کرد ،
اره اینو یادم رفته بعضی از انتی ویروس ها بهش گیر میدن مثل nod32 که جدیدا اپدیت شده باشه و از این دست ....از یطرف هم آنتی ویروس نمی ذاشت اینکار رو انجام بدم که اونم دی اکتیو کردم و راه افتاد.... ممنونم
موفق باشید
سلام آقا تا حالا شده که کرک این مترجم رو دستگاهی باز نشه؟
من رو دستگاه خودم باز میشه اما رو دستگاه دوستام دوتاشون تا باز میشه یه ارور میده و بسته میشه چرا ؟ باید چیزی نصب کنم؟
مترجم پارس ورژن 2.6 به همراه 38 رشته تخصصی
در پارت های 30 مگی
کرک نرم افزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pass :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درستش این بود که ارور رو بگی تا راهنماییت کنمh_radnoosh
سلام آقا تا حالا شده که کرک این مترجم رو دستگاهی باز نشه؟
من رو دستگاه خودم باز میشه اما رو دستگاه دوستام دوتاشون تا باز میشه یه ارور میده و بسته میشه چرا ؟ باید چیزی نصب کنم؟
ولی فکر می کنم یه فایل dll رو می خواد که تو سیستم شما نیست اسم فایل dll رو در ارور می نویسه در اینترنت سرچ و دانلود و در پوشه سیستم 32 ویندوز کپی کنید مشکل حل میشه
Last edited by mx_2dar; 09-04-2008 at 17:50.
================================================== =============
فکر کنم تو این تاپیک همه چیز باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mx_2dar جان دستت درد نکنه. من مترجم پارس رو دانلود کردم و توی کافینت نصبش کردم. همه چیزش روبراه بود. اما توی سیستم خودم که نصبش کردم، وقتی ترجمه میکنه، فونت فارسیش اجق وجقه . باید چیکار کنم؟
منم همچین مشکلی دارم.
کسی نیست راهنمایی کنه.
فایلها را پیدا نمی کند
آیا ورژن جدیدش آماده
mx_2dar جان دستت درد نکنه. من مترجم پارس رو دانلود کردم و توی کافینت نصبش کردم. همه چیزش روبراه بود. اما توی سیستم خودم که نصبش کردم، وقتی ترجمه میکنه، فونت فارسیش اجق وجقه . باید چیکار کنم؟منم همچین مشکلی دارم.
کسی نیست راهنمایی کنه.
این به زبان سیستم شما مربوط میشه که فارسی یا عربیه
برای اینکار
به منوی tools >>> output
برین و یکی از گزینه های Arabic یا iransystem رو انتخاب کنید و ترجمه رو بزنید
صد در صد درست میشه
فایل ها سالمندsamanajan
فایلها را پیدا نمی کند
آیا ورژن جدیدش آماده
من دانلود کردم حالا چکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)