تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: نظرات و پیشنهادات کاربران انجمن طراحی وب

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام
    شرمنده نیما جان
    اگه همچين تاپيک های مفيدی ايجاد شد که در خدمتيم
    گویا همون طور که اشاره کردی اشتباه متوجه شدم

-------------------------------------------

آخه شما یه نمه عجله نداری به نظرت؟
    من چون دقیقا حاله شما رو داشتم و تو این راستا مبنون و مختور!!! هم شدم دقیقا میدونم چه حالی دارید و چی میخواید
    ولی همونطور که میدونید محسن جان یه هفته هم نمیشه این قسمت ها رو دستش گرفته و خیلی خوب هم فعالیت داشتن
    الان سره موضوعاته کلی و رسیدن به صفحه اصلی هستیم
    نم نم حتما به داینامیک و استاتیک و ... هم میرسیم
    حالا کجا میخوای بری؟ با کمکه هم و در کناره هم کنیم تالاره خود آباد!
    عجله نکن جوون
    یواش یواش میریم جلو ولی اساسی!

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام به همه...

یه پیشنهاد جدید!!!!

به نظر من بهتره تمام انجمنهای تخصصی P30World یه زیر بخش داشته باشن به نام: کتابهای الکترونیکی یا e-Book!

مثلا این قسمت 3 تا زیر بخش داره به نامهای: طراحی صفحات استاتیک، طراحی صفحات داینامیک و سيستم هاي مديريت محتوا، خب اگه یکی دیگه از اینها داشته باشه به نامی که گفتم خیلی خوب می شه! نه تنها این بخش بلکه بهتره، انجمنهای C و VB و دلفی هم یه چنین چیزهایی داشته باشن.

دلیلش اینه که تمامی کتابهای معرفی شده در همون بخش مربوط به خودشون هست و خیلی راحت تر می شه پیداشون کرد!

اگر شما یه سری به بخش e-Book های سایت بزنید، اصلا نمی فهمید چیکار باید بکنید!!!!!!!!!!!!!!

و یکی دیگه، مثل پیشنهاد قبلی هست، یعنی دسترسی سریع تر کاربران به بخش مربوطه! من خودم خیلی کم پیش می یاد که به بخش مقالات الکترونیک سر بزنم، پس بهتره یک زیر بخش یزنیم تا راحت تر در دسترس باشه...

ببینیم چی می شه...
    Last edited by eAmin; 15-04-2008 at 16:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر من اگر امکان یه تفکیک دادن کلی و جامع باشه که خیلی خوب میشه ..
    برای تالار اصلی طراحی وب بخشهای جدایی درست بشه : مثل ..

مثلا طرحی صفحات استاتیک خودش چند تا زیر مجموعه داشته باشه و HTML , CSS , Javascript چند تا زیر مجموعه اون باشند و تمام تاپیک های آنها منتقل بشه ونجا ..

برا ی دایننامیک هم همینطور که زیر مجموعه هایی ایجاد بشه با نامهای PHP , ASP ASPX و...که بحثهاشون اونجا دنبال شن ...

برای سیستم های مدیریت محتوا هم چند تا زیر مجموعه ایجاد بشه مثل joomla, mambo, wrodpress , nuke و... که تمام بحثهاشون اونجا باشه ...

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

هردوش نظرات خوبین ولی ebook رو تو یه تاپیک از هر کدوم میشه معرفی کرد . ولی هر تاپیک تو بخش خودش نه اینجا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض اسکرسپت چی پس؟؟؟

هردوش نظرات خوبین ولی ebook رو تو یه تاپیک از هر کدوم میشه معرفی کرد . ولی هر تاپیک تو بخش خودش نه اینجا
    اول یه بخش واسه اسکریپت بزنید که هر کی میاد در مورد اسکریپت سوالی میکنه کسی بلد نیست لا کسی جواب نمیده. بخش اسکریپت رو حتماْ بزنید و یه چند نفر هم بزارین بالا سرش که پاسخ گو ملت باشن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

اول یه بخش واسه اسکریپت بزنید که هر کی میاد در مورد اسکریپت سوالی میکنه کسی بلد نیست لا کسی جواب نمیده. بخش اسکریپت رو حتماْ بزنید و یه چند نفر هم بزارین بالا سرش که پاسخ گو ملت باشن
    خب به پیشنهاد من اینم اضافه کنید ...

=-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-=
    سلام دوستان
    برای تالار اصلی طراحی وب بخشهای جدایی درست بشه : مثل ..

مثلا طرحی صفحات استاتیک خودش چند تا زیر مجموعه داشته باشه و HTML , CSS , Javascript چند تا زیر مجموعه اون باشند و تمام تاپیک های آنها منتقل بشه ونجا ..

برا ی دایننامیک هم همینطور که زیر مجموعه هایی ایجاد بشه با نامهای PHP , ASP ASPX و...که بحثهاشون اونجا دنبال شن ...

برای سیستم های مدیریت محتوا هم چند تا زیر مجموعه ایجاد بشه مثل joomla, mambo, wrodpress , nuke و... که تمام بحثهاشون اونجا باشه ...
    =-=-=-=-=--=---=-=-=--=-=--=-=-
    برای داینامیک یه زیر مجموعه Script هم بزنید ...

مدیر جون نظرت چیه ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من بهتره تمام انجمنهای تخصصی P30World یه زیر بخش داشته باشن به نام: کتابهای الکترونیکی یا e-Book!

مثلا این قسمت 3 تا زیر بخش داره به نامهای: طراحی صفحات استاتیک، طراحی صفحات داینامیک و سيستم هاي مديريت محتوا، خب اگه یکی دیگه از اینها داشته باشه به نامی که گفتم خیلی خوب می شه! نه تنها این بخش بلکه بهتره، انجمنهای C و VB و دلفی هم یه چنین چیزهایی داشته باشن...
    منم با پیشنهاد امین موافقم چون دسترسی به کتابها خیلی راحتتر میشه و کتابها تخصصی میشن
    اینجوری وقتی کسی میاد دنبال کتاب در مورد طراحی وب میگرده نمیره تاپیکی رو باز کنه که کتاب آشپزی معرفی کرده
    اینم پیشنهاد خوبیه و به کار تالار طراحی وب میاد
    برای تالار اصلی طراحی وب بخشهای جدایی درست بشه : مثل ...
    زیادی خورد کردن مسائل فایده ای نداره و بیشتر باعث میشه اون قسمت متروکه بشه و اگر هم سوالی مطرح شد کسی نباشه جوابشو بده (این چیزیه که من تو چند تا فروم دیگه دیدم)
    Last edited by neopersia; 16-04-2008 at 00:07.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

با توجه به نظراته دوستان ببینیم نظره محسن خان عزیز مدیریت تالار در این موارد چه طوره؟
    اگه بتونیم زودتر به نتیجه برسیم و موارد رو مشخص کنیم به مراتب بهتره و دامنه فعالیته کاربرها هم تا حدوده زیادی مشخص میشه

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    راستش هنوز يك سري از فراخوان هايي كه داديم روي زمين مونده
    منظورم مركز دانلود و جمع آوري اسكريپت هستش
    بهتره پله پله پيش بريم
    تا اينكه يهو كلي كار انجام بديم و به نتيجه مطلوبي هم برسيم

در مورد زير مجموعه ها هم فقط ادمين سايت مي توانند ايجاد كنند و در حد توان من نيست

پس به نظر من فعلا كارهاي قبلي را به ترتيب انجام بدهيم تا بعد به سارد موارد هم برسيم

ممنون
    محسن

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

1

سلام
    راستش هنوز يك سري از فراخوان هايي كه داديم روي زمين مونده
    منظورم مركز دانلود و جمع آوري اسكريپت هستش
    بهتره پله پله پيش بريم
    تا اينكه يهو كلي كار انجام بديم و به نتيجه مطلوبي هم برسيم

در مورد زير مجموعه ها هم فقط ادمين سايت مي توانند ايجاد كنند و در حد توان من نيست

پس به نظر من فعلا كارهاي قبلي را به ترتيب انجام بدهيم تا بعد به سارد موارد هم برسيم

ممنون
    محسن
    سلام محسن خان

راست می گی اول اونها انجام بشه بعدا!!

زیر مجموعه ها رو هم که می دونیم دست ادمینها، هست. گفتیم شما پارتیت کلفته!! بهشون یه چیزی بگو

هر چه شما بفرمائید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •