من که خودمو کشتم و نتونستم آنلاین بازی کنم !
Adsl 64 دارم و انواع اقسام پچ یا هر چیز دیگه دانلود کردم ولی باز نتونستم بازی کنم !
هر کی تونست از طریق اینترنت آنلاین بازی کنه به ما هم بگه .
من که خودمو کشتم و نتونستم آنلاین بازی کنم !
Adsl 64 دارم و انواع اقسام پچ یا هر چیز دیگه دانلود کردم ولی باز نتونستم بازی کنم !
خب من که اماده هستم .
ساعت 1:15 دقیقه هم قرار داریم .
من که امروز بازی کردم حتما با هم بازی می کنیم .
چقدر خوبه ادم خوش قول باشه
سلام دوستان من این بازی Stronghold Crusader هر کاری کردم نتونستم انلاین بازی کنم اگه از طریق HAMACHI میشه بازی کرد یه اموزش دقیق بدین من از طریق Game Spy وارد شدم اما تنها چیزی که میزد نوشته بود Waiting for host Port اگه می شه یه کمکی کنید ممنون .
_______________\/\/\/\/ Ali . Ezrail
Last edited by Black-Ninja; 08-04-2008 at 13:32.
سلام .
منم دقیقآ همون مشکل رو داشتم و دارم !![]()
یه یکی از سایت های خارجی عضو شدم و کلی حرف و حدیث داشتیم با هم ، ولی باز آخر سر نتونستم بازی کنم !![]()
اونا می گفتن که اول باید پچ رو دانلود کنی ، بعد از پچ باید فایروال آف باشه ، بعد از فایروال باید پورت مخصوص جنگ های صلیبی باز باشه و ...
این کار هارو انجام بدین شاید ...
ببینم کسی واقعآ بازی کرده یا باز مثل جریان شهر رفتن هروست مون ؟همه خالی می بستن !!!!
![]()
دقیق نمی دونم مشکل از کجاست منم یه مدت همین مشکلات رو داشتممن که خودمو کشتم و نتونستم آنلاین بازی کنم !
توی بازی قلعه رایجه
مثلا من با یکی از دوستام که بازی می کردم فقط اون می تونست به من join بشه! و من فقط می تونستم host بشم!
بعضی وقتا با تعویض ویندوز درست میشه
در ضمن من روش بازی به کمک اینترنت و شبکه های جهانی رو بلد نیستم ولی اگه گیر اوردم براتون می ذارم
خب بابا شبکه جهان پیش کش یکی بیاد همین جوزی شو بازی کنیم .
این رفیقمون که دیروز نیومد.
بگو چطوری وارد شم من با کله میام هر روز انلاین هستم![]()
اموزشش رو توی همین تااپیک هست برو بخون و بیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)