تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 61 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 606

نام تاپيک: هر کی میخواد یک رمان باحال بخونه بیاد تو!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    نا كجا آباد...

13 یک پیشنهاد برادرانه...

مهدی گلم ممنونم خیلی لطف داری به خدا!هنوز که داستانم شروع نشده؟راستش کمی هول برم داشته احساس می کنم کار اشتباهی کردم این رمانم رو گذاشتم چون هنوز نوشته نشده شاید وسط ها نظرم در رابطه با بعضی
    قسمتهاش تغییر کنه و من قاطی کنم!امیدوارم خوشتون بیاد دعا کنید درست بنویسم
    سلام وسترن جون!
    من یه پیشنهاد برادرانه برات دارم، یعنی اینکه نمیخام نصیحتت کنم، قلم شما بسیار شیوا است و شکی هم توش نیست ولی...
    اینکه شما هربار میای و یه قسمت کوچیکی از رمان رو اینجا میزاری، به نظر من ممکن زیاد خوب نباشه...
    تمرکزت رو که خیلی لازم داری، ازت می گیره و نمی تونی دنباله و فصلهای رمان رو اونجور که میخای دربیاری...
    مثلاً شما رمانهای قبلیت رو از قبل نوشته بودی و فصل به فصل تو سایت می زاشتی، این مشکلی نداشت چون که نگارش رمان تموم شده بود. می دونی به نظر من بهتره که حداقل فصل به فصل این رمان جدیدت رو بزاری، تا بتونی روی رمان تمرکز بیشتری داشته باشی، و یا اینکه وقت کافی داشته باشی تا بتونی تصحیحش کنی و بعد تو سایت قرار بدی. این رویه ای که شما داری دنبال می کنی، به نظر یه مقدار عجولانه میاد! (شاید هم من دارم اشتباه می کنم) و در ضمن خواننده ها هم سر در گم می شن، چون باید تیکه تیکه رمانتون رو بخونن...
    مثلاً تو می تونستی نصف رمان رو بنویسی و بعد بزاری تو سایت و نظر خواهی کنی از بقیه که نیمه دومش رو چی جوری بنویسم یا چی جوری خط سیر رمان رو دنبال کنم...
    خودت بهتر می دونی که تعریف زیاد از یه نویسنده همیشه هم خوب نیست، انتقاد هم لازمه... هرچند اینها یه پیشنهاد برادرانه بود و دیگر هیچ!
    به هر حال امیدوارم بقیه دوستان خرده نگیرند که چرا مانع میشی نویسنده محبوب ما فعالیتهاشو ادامه بده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

راستش تا حدود زیادی رمان رو نوشتم فقط تایپش مونده اما نظر جالبی دادی ممنون رفیق!چون این رمان خیلی سنگین خواهد بود و باید اینبار شخصیت نه نفر رو قایم کنم و این منو می ترسونه نکنه خطا کنم بیبنم چه کار بکنم بهتره؟....امروز یک نظر کلی به طرح رمانم می اندازم اگه دیدم نمی تونم تا مدتی بی خیال می شم جمعبندی کنم بعد ...بازم متشکر عزیز که به فکر من هستی

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نبينم يه وقت خدايي نكرده خواهرم جا بزنه و هول كنه...!...ما تو فاميل آبرو داريم!...d:
    ولي بي شوخي نترس و هول نشو....تعريف زياد خوب نيست به شرطي كه تو رو هوايي كنه...تو كار بزرگي كردي تقريباً تمومش كردي...خودتم مي‌گي كه فقط داري تايپش مي‌:ني...پس چه تعريف بشه چه نشه...تو اين داستانو نوشتي....فقط داري ما ها رو خوشحال مي‌كني.....پس اين كار رو بكن....!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

راستش می دونید انگیزه ای برای نوشتن نداشتم گفتم اینجوری به خاطر شما بنویسم بلکه مجبور بشم من تقریباً
    پنجاه صفحه اول رو نوشتم و فکر کنم این رمان خیلی خیلی طولانی بشه فوقش دیدم نمی تونم از پسش بربیام درمیرم!شوخی کردم...ممنون دوستان

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره كه شوخي كردي...!...چون ما تو فاميل آدمي كه در بره نداريم!d:
    ولي بي شوخي مي‌أونم كه برات سخت نيست و كافيه كه اراده كني...اگه نصف ايني كه ما قبولت داريم خودتم خودتو قبول داشته باشي همه چيز حلّه...پس هر وقت وقت كردي يه كاري كن كه ما هم بقيّه‌ي داستانتو بخونيم...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

مهدی جان ممنون خیلی به من لطف داری راستش این سناریو نویس ها هستند که باید هر هفته داستان رو برسونند؟
    خواستم کار اونها رو هم امتحان کنم همیشه برای من امر محالی بود و حالا دوست دارم امتحان کنم ببینم می تونم؟
    و خوب شما انگیزه خوبی برام هستید ببینم چی می شه بازم ممنون که پشتیبانی تو هیچوقت از من دریغ نکردی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    نا كجا آباد...

پيش فرض

وسترن!
    آبجي، جون من بيا به تاپيكمون و راجع به داستان جديدم نظر بده!!
    همه نظر دادن الا تو!
    يادت باشه نظر ندادي ديگه از من سراغي نگير چون قطعا خودكشي خواهم كرد!؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

وسترن!
    آبجي، جون من بيا به تاپيكمون و راجع به داستان جديدم نظر بده!!
    همه نظر دادن الا تو!
    يادت باشه نظر ندادي ديگه از من سراغي نگير چون قطعا خودكشي خواهم كرد!؟!
    ای بابا شما چقدر منو جدی گرفتید فکر می کنید چارلز دیکنزی چیزی هستم که نظرام اینقدر مهم باشه؟اینو از صمیم
    قلب می گم که من پیش شماها بادیدن این پشتکار و علاقه و زحمت کم میارم راستش وقت نکرده بودم بخونم همین
    حالا (صبح زودی)رفتم خوندم تا نظرم رو بگم برات نوشتم اما می خوام بدونم تو اصلاً نگاهی به رمانهای من انداختی؟
    منم دوست دارم نظرات شما رو بدونم و می دونم نمی شه از روی مانیتور رمان خوند!فقط یک نگاهی به لابه لای
    نوشته هام بیندازید و بگید چطوره؟چطور بنویسم بهتره؟نقاط ضعفم کجاست؟ببین دُکی اگه نظر ندی منم خودکشی
    می کنم ها!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    نا كجا آباد...

پيش فرض

سلام وسترن جون!
    از اينكه تو اون تاپيك به داستانم نظر دادي، بسيار ممنونم.
    اما ازاينكه شما مارو قابل دونستيد و گفتيد براي رمانهاتون نظر بدم، بايد بگم كه باشه! تا اونجايي كه من قبلا تو سايت ديدم، اگه اشتباه نكنم، شما لينك رمانهاتون رو به صورت فايل وورد doc تو سايت گذاشته بودين. اگه لطف كنين و لينك يكيشون، مثل شيطان كيست يا نمي دونم! چي چي شدگان رو بهم بديد، تو گوشيم مي ريزم و در اسرع وقت مي خونم،ولي اگه رمانتون چاپ شده، انتشاراتش رو بگيد تا اگه گرون نبود!!... رمانهاتون به چاپ هم رسيده ؟؟
    نظرم در مورد حرفهايي كه درباره داستان جديدم گفتين، تو همون تاپيكه، يه نگاهي بهش بندازين!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

اینم لینک شیطان کیست نخونی نیا در خونمون!سعید
    http://www.divshare.com/download/4181859-50e

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •