تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 416 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان خودتون اگه به آواتار و امضای من نگاه کنید میفهمید من چه شخصیتی رو نقد میکنم
    راستی fswteam آواتار جدید مبارک دو ستان اونایی که مانگا میخونن و نمیخونن از پیر و جوان برن مانگا 396 رو بخونن هر کی نخونه نصف عمرش به فناست
    بعدشم به نظر من برای نقد شخص بزرگواری مثل ناروتو این حرف های عادی کمه
    هی الهی crunchyroll با خاک یکسان بشهاگه سر همچین قسمت مسخره ای میخوان انقدر طولش بدن پس سر جنگ سوسکه و ایتاچی چند ماه میخوان ما رو سر کار بزارن؟
    من میگم بگردیم سایت انیم جدید پیدا کنیم
    اگه دوستان سایتی بلدن سایتی بگن که دنلود کردنش به سرعت مورچه ای اینترنت ما بخوره
    فعلا دوستان

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب پس همچنان در کف باشیم تا اموراتمون بگزره

دیگه از این بهتر نمیشه . . .
    من شوخی کرم ناراحت چرا شدی تاره پایبنش نوشتم موافقم
    بچه ها امروز 53 و 54 مییاد صفااااااااااااااااااااااا اااااااااااا اگه اینطوری طول بکشه حساب کردم در سال 50 قسمت ناروتو مییاد اگه 200 قسمت هم باشه شیپودن می شه 3 سال دیگه باید در کف بمونیم(من موقعی که دارم برای کنکور می خونم ناروتو رو هم می بینم)البته فرض ها
    پس احتمالا عمر مان کفاف تمام قسمت ها رو نمی ده
    دوستان من نصف این که به این سایت نمیام به خاطر این که:
    شما اصلا درباره ی ناروتو حرف نمیزنید
    چمیدونم همش درباره این چیزها: همه به کیکی تو نظر خواهی رای بدین_کیکی رو تو نظر خواهی هذف کنین یا اضافه کنین_درباره بازی ناروتو حرف بزنیم و..........................
    به ضررتون نیست یکم در باره ناروتو حرف بزنیم زمین به آسمون نمیرسه یکم درباره خود داستان حرف بزنیم هاهاها!!!!!
    درباره چی حرف بزنیم ؟
    خوب یکی یک بحث را شروع کنه بقیه می یان.
    خوب خودتون که این چیزا رو می گیید چرا یک شخصیت رو نقد نمی کنید و هی الکی حرف می زنید والا همین کارا رو می کنید اخر این تاپیک هم بفرستید توی تراش
    دوستان 53 و 54 اومد اما هنوز بیشتر سایت ها برای دانلود نزاشتند فعلا فقط می شه انلاین مشاهده کرد منتظر بمانید!!!!!!!!
    اخه نقد کردن کار هر کسی نیست.(من بلد نیست)

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

من شوخی کرم ناراحت چرا شدی تاره پایبنش نوشتم موافقم
    من غلط کرده باشم از شما ناراحت شده باشم

اخه نقد کردن کار هر کسی نیست.(من بلد نیست)
    ای بابا حتما لازم نیست که خیلی کارشناسانه به قضیه نگاه کنی فقط دیدگاه های خودت رو نسبت به نقاط ضعف و قوت موجد در هر کارکتر بیان میکنی حالا هر چی دقیقتر و مستند تر و کاملتر باشه ارزشه اون نقد رو بالاتر میبره ...
    همین.... لازم نیست به خودت سخت بگیری چون اطلاعات و آگاهی های ما و یا من و خیلی های دیگه ک اینجا حضور دارن بیشتر از شما نیست تازه شاید شما خیلی هم بیشتر از من و خیلی های دیگه نسبت به این انیمه آگاهی داشته باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قسمت 53 و 54 برای من امد( به صورت دو قسمت جدا)ولی.....
    404 - Not Found
    قیافم دیدنی است

ویرایش :لینک ها درست شد
    Last edited by zed2; 05-04-2008 at 14:26.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

قسمت 53 و 54 برای من امد( به صورت دو قسمت جدا)ولی.....
    404 - Not Found
    قیافم دیدنی است

ویرایش :لینک ها درست شد
    مطمئنی من که از تورنت گرفتم فقط 53 بود 54 نبودش یعنی تو الان 54 هم دیدی؟

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سلام
    .
    .
    .
    کسی از دوستان نمیدونه چرا مانگایه این هفته نیومده!!!!

(اصلا شماره ی چند باید این هفته بیاد) من روزها رو هم گم کردم

داره خودمونی میشه hinata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Hiashi Hyuga

خویشاوندان آشنا:هیناتا(دختر بزرگش)،هانابی(دختر کوچکش)،هیزاشی(برادر دوقلویش)،نجی(برادر زاده اش)

به عنوان پدر هیناتا و عموی نجی،هیاشی نقش مهمی را در زندگی دختر و برادر زاده اش بازی میکند.

هیاشی دقایقی قبل از برادر دوقلویش هیزاشی به دنیا آمده بود به همین دلیل رهبر و وارث خاندان هیوگا شد.این حقیقت که نجی هیچ گاه قادر نبود وارث خاندان بشود و اینکه او دارای curse mark بود که باعث میشد او مجبور باشد از خانواده ی اصلی(main branch) اطاعت کند باعث ایجاد اختلاف بین دو برادر شد.

وقتی که دختر هیاشی -هیناتا- بوسیله ی یک جونین از سرزمین Lightning به نام گاشیرا(Gashira )به گروگان گرفته شد او هیچ چاره ی دیگری نداشت به جز این که آن گروگانگیر را بکشد.افراد سرزمین Lightning از گروگانگیری چشم پوشی کردند و از خاندان هیوگا خواستند تا هیاشی خود را برای کشته شدن تسلیم کند یا در غیر این صورت جنگی بین Hidden leaf و Cloud villagers اتفاق خواهد افتاد.هنگامی که
    هیاشی تصمیم گرفت که مجازات را قبول کند ،برادرش برای اینکه به جای او برود پافشاری میکرد و میگفت در حالی که او از خانواده ی اصلی بیزار است میخواهد که برادرش را نجات دهد و سرنوشتش را خودش انتخاب کند.او قبل از اینکه برای کشته شدن برود از هیاشی خواست که دلیل این تصمیمش را به نجی بگوید.

هیاشی بسیار سختگیر و یکدنده است بطوریکه برای هر دو دخترش تمرین های سختی را تعیین میکند و به ندرت از عملکرد آنان تعریف میکند.این در مورد هیناتا بیشتر صدق میکند زیرا هنگامی که هیناتا شاگرد کورنای بود(هنوز هم هست)هیاشی به کورنای گفت که در مورد احتمال مردن او بی تفاوت است و برایش اهمیتی ندارد که او زنده باشد یا نه زیرا عقیده داشت که خاندان هیوگا هیچ احتیاجی به یک وارث ضعیف ندارد.

او شاهد مبارزه ی ناروتو با نجی (که یک نفرت عمیق نسبت به خانواده ی اصلی خاندان هیوگا را در دل میپرورد)در مرحله ی سوم امتحانات چونین بود.وقتی نجی از ناروتو شکست خورد،هیاشی آخرین نامه ی برادرش را به او داد در حالی با عذر خواهی تعظیم میکردو نجی را زیر فشار احساسی شدیدی قرار داد.از آن به بعد هیاشی شروع به آموزش نجی کرد و همچنین روابطش با هیناتا در حال بهبودی یافتن است بطوریکه وقتی فهمید او اعتماد به نفس بیشتری به دست آورده است او را تشویق میکند تا نهایت تلاشش را بکند
    (این رو یکی از دوستان در سایت ------------ گذاشته بود من هم برای شما گذاشتم تا لذت ببرید.)

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

هیناتا خانوم.

جالب بود .مرسی

درضمن:شما به کدوم کاراکتر رای دادید ؟؟؟ (هیناتا که توش نیست پس به نظر من به ایتاچی رای بدید )
    .
    .
    .

ولی دلم میخواد قبلش خوب فکراتون رو بکنید که از رویه احساس اینکارو نکرده باشید ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مطمئنی من که از تورنت گرفتم فقط 53 بود 54 نبودش یعنی تو الان 54 هم دیدی؟
    اره .الانم تا 30 دقیقه دیگه (4 ساعت گذشته) می گیرم
    بالاخره فهمیدم چرا ناروتو و ساسوکه هر دوشون تو عکس تیم اخم کردن (تو 53 اخرش نشون میده)خیلی با مزه بود

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

اره .الانم تا 30 دقیقه دیگه (4 ساعت گذشته) می گیرم
    بالاخره فهمیدم چرا ناروتو و ساسوکه هر دوشون تو عکس تیم اخم کردن (تو 53 اخرش نشون میده)خیلی با مزه بود
    اره همین الان دیدم دانلود کردم سریع الانم می خوام برم ببینم خیلی باحال شده
    در ضمن رایان جان 396 مانگا اومده هوز نخوندی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •