سلام.
CPU بنده هم دقیقا مثل این اقا میمونه.
پس چرا به من نمره ی 3.4 رو داده؟
میشه ماله نصب نکردن DRIVER باشه؟
کلا این مشکل ماله چه چیز هایی میتونه باشه؟
سلام.
CPU بنده هم دقیقا مثل این اقا میمونه.
پس چرا به من نمره ی 3.4 رو داده؟
میشه ماله نصب نکردن DRIVER باشه؟
کلا این مشکل ماله چه چیز هایی میتونه باشه؟
اون اول ها که VISTA final edition اومده بود اون قدر همه میگفتن بی خوده و مشکلات زیاد داره که هر وقت
ویستا میدیدم سرم رو پایین مینداختم.
ولی یه روز گفتم بزار حالا یه امتحانی بکنیم.خلاصه ویندوز رو خریدم و نصب کردم.
جاتون خالی.اون روز بهترین روز کامپیتری من بود.چون کفم از همه لحاظ بریده بود.
حالا هم دیگه تقریبا 9 ماهه از XP به هیچ عنوان استفاده نمیکنم.
در ضمن من یه برنامه نویس نیمه حرفه ای هستم و تا حالا به تعداد موهای سرم نرم افزار نصب کردم.تا حالا هم
هیچ مشکل از لحاظ ناسازگاری نداشتم.
در اخر نتیجه میگیریم که اونایی که میگن Vista بیخوده یا بی سواد هستن یا سیستمشون نمیکشه که ویستا
نصب کنن و برای این که کم نیارن و بگم ما هم هستیم میگن ویستا بده.
به هر حال قضاوت با خودتون.
من تا حالا از چشام بدی دیدم.ولی از ویستا بدی ندیدم.
در ضمن سیستم من هم اینه:
CPU : 3.2 full
RAM :1gig
VGA:8500 GT
تازه با این حال که سیستمم قوی نیست ویستا این قدر خوبه.چه برسه به وقتی که سیستم قوی باشه.
یا حق.
والا اين سيستم عامل در عين اينكه خوبه هنوز كلي مشكل داره .
مثلا در قسمت نرم افزاري نرم افزارهاي ساده و مفيدي مثل كلون سي دي رو جواب نميده .
تازه كلون سي دي كه نرم افزار خارجي هست .
واي به حال نرم افزاراي ايراني ....
كلا نظر من هم اينه كه در كنار ويستا ( بخاطر خيلي از ساپورت نكردن نرم افزار ها ) حتما اكس پي رو داشته باشيم.
در ضمن هنوز من يك فارسي ساز مناسب براي اين ويندوز پيدا نكردم .
درباره فارسی ساز، اگر از نسخه 32 بیت استفاده می کنید، نرم افزارهای فارسی ساز زیادی وجود داره، می توانید ازبرنامه GitaXP رو استفاده کنید (مجانیه). اگر از 64 بیت استفاده می کنید، می تونید از نرم افزار Traylayout استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارهای Clode CD و Clone DVD به طور کامل از ویندوز ویستای 32 و 64 بیت پشتیبانی می کنند، شاید شما نسخه قدیمی رو دارید، اگر اینطوره باید نسخه جدید رو دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Clone DVD:
Clone CD:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دیگه تقریباً همه نرم افزارها از ویستای 32 بیت پشتیبانی می کنند ،اما امکان داره بعضی از اونها که از درایورهای خاصی استفاده می کنند، هنوز خودشونو با ویستای 64 بیت به طور کامل سازگار نکرده اند. اما اگر ویستای 64 بیت رو با XP 64بیت مقایسه کنید، واقعاً مشکلات XP 64 بیت خیلی بیشتر بود. به همین خاطره که من از XP 32 بیت استفاده می کنم اما نسخه ویستام 64 بیته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by modernamir; 04-04-2008 at 09:07.
سلامنوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یکی دیگه از دوستان هم گفتم. دلایل و اسنادتون رو برای سایت ماکروسافت بفرستید. شاید قبول کردند و تغییری در سری ویندوز دادن و ویستارو شروع یک نسل جدید نامیدند.
نمی دونم چرا با من چونه می زنید؟
کسی با شما چونه نمی زنه، من همانطور که به شما گفتم، خود مایکروسافت در منابعی که بیرون داده از ویندوز ویستا با عنوان نسلی جدید از ویندوز یاد کرده و بسیاری از منابع دیگر هم اونو با تحولات ویندوز 95 مقایسه کردند. دو تا نمونه هم برای شما ذکر کردم، اما فکر کنم دوست ندارید قبول کنید.
منظور منم همون نسخه 64 بيتي هست
والا هنوز يه ايجاد كننده درايو مجازي از نرم افزار هاي كلون سي دي براش نديدم
هر چي هست نرم افزار هاي جديد و سنگينه
idm داشتم كه مثل ماه تو ايكس پي كار ميكرد ولي اينجا نصب هم نميشه
فارسي ساز گيتا رو نصب كردم
زد فاتحه فارسي رو خوند مجبور شدم ويندوز رو دوباره تعمير كنم
در كل هنوز كلي معايب داره كه به مرور شايد درست بشه
البته تا اقبال عمومي مردم نباشه و برنامه نويسهاي فارسي رغبتي نشون ندن فكر نميكنم يك فارسي ساز درس حسابي براش پيدا بشه .
کلاً فارسی سازهایی که توی بازار هستند برای نسخههای 32 بیتی طراحی شدهاند و نصب اونها روی سیستم عالمهای 64 بیتی مایکروسافت باعث به هم ریختن فارسی میشه، حتی نرم افزارهای فارسی ساز XPرو نمی تونید روی XP نسخه 64 بیتی نصب کنید. درباره IDMگفتم، شما نسخه قدیمیشو دارید، نسخههای جدید مشکلی با ویستا ندارند. برای درایو مجازی نسخههای جدید Clone CDبه خوبی کار میکنند، حتی می توانید از Daemon Tools هم استفاده کنید. اگر میبینید نسخهةای قدیمیتر Clone CDدرایو مجازی به شما نمی دهند، به خاطر نسخه 64 بیتیه، نه به خاطر ویندوز ویستا.
کلاً فارسی سازهایی که توی بازار هستند برای نسخههای 32 بیتی طراحی شدهاند و نصب اونها روی سیستم عالمهای 64 بیتی مایکروسافت باعث به هم ریختن فارسی میشه، حتی نرم افزارهای فارسی ساز XPرو نمی تونید روی XP نسخه 64 بیتی نصب کنید. درباره IDMگفتم، شما نسخه قدیمیشو دارید، نسخههای جدید مشکلی با ویستا ندارند. برای درایو مجازی نسخههای جدید Clone CDبه خوبی کار میکنند، حتی می توانید از Daemon Tools هم استفاده کنید. اگر میبینید نسخهةای قدیمیتر Clone CDدرایو مجازی به شما نمی دهند، به خاطر نسخه 64 بیتیه، نه به خاطر ویندوز ویستا. چون درایورهای 64 بیت و 32 بیت کاملاً با هم متفاوتند.
فکر نکنم درایور Cpu کمکی کنه ولی از درایور کارت گرافیکتون هم میتونه باشه سعی کنید آخرین و جدیدترین درایور رو دانلود و نصب کنید
اگه 2 گیگ رم نصب بشه نمرتون بالا تر میره(این خیلی مهم که حتما رمتون بالای 2 گیگ باشه چون ویستا همیشه 598 مگ از رمتون رو اشغال میکنه )
این مشکلات بیشتر از نبودن رم بالا و یا گرافیک بالا و یا ظرفیت هارد و حتی CPU میتونه باشه البته تنها بالا بودن یکی از این 4 گزینه عامل بالا بردن امتیاز نیست بلکه همه باید در سطح مطلوبی باشن
Last edited by amir_motevaledemeh; 04-04-2008 at 13:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)