تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 164

نام تاپيک: طرفداران Vista و طرفداران Xp بیان داخل

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

1-

همونطوری که یکی از دوستان هم اشاره کردند, XP و 98 از دو نسل متفاوت بودند. بخاطر این شما اونهارو بسیار متفاوت می بینید. اما ویستا و XP از یک نسل هستند.

2-

شاید شما ظاهر رو ملاک می دونی که میگی ویستا خیلی با ایکس پی فرقی نداره. اما اگر به جزئیات فنی ویستا دقت کنید خواهید دید که واقعا بهتر و پیشرفته تر از ایکس پیه.

3-

بسیاری از تفاوت های ویستا در 2 سال آینده مشخص میشه. جایی که کم کم محدودیت های ایکس پی تو ذوق خواهند زد. همونطوری که الان محدودیت های 98 خیلی وقته توی ذوق کاربران زده و یک کاربر سال 2004 رو ارضا نمی کرد.

...

موفق باشید.
    انقلاب ویندوز فقط در دو مورد صورت گرفت که در حقیقت میشه گفت یک مورد.
    مورد اول یا همون انقلاب اصلی ، پرش ویندوز 3.11 به ویندوز 95 و انقلاب بعدی از 2000 به XP
    در حقیقت مایکروسافت میخواست با ارائه ویستا یک پرش دیگه مثل پرش از 3.11 به 95 رو داشته بشه که تا حد زیادی نا موفق شد و قضیه 2000 به XP دوباره رخ داد.یکی از غللش هم عدم ارائه سیستم فایل WINFS که لقمه بزرگی برای مایکروسافت بود، حداقل تا 2007.

با مورد سوم هم موافقم

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

مشکل اینه که از ویندوز ویستا عملاً دیگه چیزی به نام NT پایه وجود نداره، چون همون موقعی که ویندوز XP در حال بیرون آمدن بود، ویندوز ویستا در حال نوشته شدن بود. یکی از دلایلی که ویندوز ویستا دارای حفره های امنیتی شناخته شده کمتری نسبت به دیگر سیستم عاملهای ویندوز هست، یکی همین بازنویسی کامل کدها است. شما حتی اگر نوع نگرش ویندوز ویستا به فایلها را هم نگاه کنید، می بینید که استفاده برپایه نام و آدرس تا حد زیادی کمرنگ شده و استفاده از متادیتاها در حال پیشرفت هست. به همین خاطره که چیزی مثل کادر جستجو در تمامی پنجره ها وارد شده و از ابزار Index به عنوان یکی از مهمترین اجزای ویستا یاد میشه، چون به خوبی برمبنای متادیتاها اجازه استفاده از فایلها را حتی در دورافتاده ترین جای کامپیوتر با کمترین زمان می دهند.
    خوب میشه گفت همه اینها تقریبا تکراریه و فقط طرز کارش فرق کرده.و در اصل کار بنیادی صورت نگرفته.
    البته من در حدی نیستم که بخوام پروژه عظیم مایکروسافت رو مورد نقد قرار بدم ولی خوب از دید یک کاربر میتونم بگم پیشرفت چندانی در حال حاظر نسبت به اکس پی نکرده.
    البته باید منتظر بود تا نقاط ضعف اکس پی نسبت به ویستا نمایان بشه.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینکه مایکروسافت این ویندوز رو از بیخ دوباره نوشته به هیچ عنوان باعث تبرئه شدن مایکروسافت به خاطر ایرادات بیشمار سیستم عامل نمیشه و بدتر نشون میده زد و بند هایی پشت پرده هست
    کشور ما که کپی رایت نداره فرض کنید تو یه کشور خارجی یه ابلهی مثل من در حالی که از Xp کاملا راضیه میاد ویستا میخره
    موقع نصب میبینه یکی از سخت افزارهاش با ویستا سازگار نیست مجبور میشه یکی بالاترشو بخره
    بعد میبینه از -مثلا- 20 تا نرم افزاری که معمولا رو سیستمش نصب می کرده 10 تاش سازگار نیست و باید نسخه بالاتر بخره
    تا اینجا کلی پول خرج نرم افزار و سخت افزار شده تا شخص قصه ما (!) بتونه استفاده ای که قبلا به بهترین نحو از Xp می کرده از ویستا بکنه
    کی ضرر کرد ؟ کاربر
    به نفع کی شد ؟ تولید کننده سخت افزار و مخصوصا نرم افزار

در حالی که کسی که کد مینویسه مسلما می تونسته یه کاری بکنه که تلفات نرم افزاری(نرم افزارهای غیر قابل اجرا) کمتر بشه ولی عمدا این کار رو نکرده....( حالا سخت افزار پیشکش!)

بنده 2 تا فایل 35 مگی برای درایور قطعاتم دانلود کردم اونم با این اینترنت گازوییلی
    نرو 8
    کس دانلودر ورژن بالا
    چند تا نرم افزار ناسازگار دیگه که الان یادم نیست ...
    یه رم اضافی

و الان دقیقا کارایی که با Xp به راحتی انجام می دادم با ویستا بدون حتی 1 درصد تفاوت انجام میدم ...
    Last edited by taghi_ramzi; 03-04-2008 at 22:32.

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

خود ماکروسافت هم این ویندوز رو نسل جدیدی نمیدونه. کاری به این ندارم که کدهاش از اول نوشته شده. حالا اگر شما می خواهید ثابت کنید این ویندوز رو ماکروسافت باید شماره اول یک نسل جدید بنامه, می تونید با سایت ماکروسافت در ارتباط باشید و دلایلتون رو براشون بفرستید. شاید مهندسینش از شما قبول کردند و تغییری در سری ویندوز دادن.
    شما میگید میکروسافت ویندوزشو نسل جدید نمیدونه پس چطور ویندوزش با تکنولوژی روز کار میکنه منظورم Cpuهای دو یا چهار هسته ای که اگه بجز اینها نباشن ویندوز با مشکل مواجه میشه یا کارت گرافیکهای جدید PCI و ..... چرا ویندوزش سیستم بالا می طلبه و با سیتمهای قدیم پنتیوم 4 خوب کار نمی کنه؟اینها فناوریهای جدید نیستن؟اگه هستن پس ویندوزی که به این فناوری وابسته هست نسل جدیده.من فکر کنم اگه الان شما 98 رو روی یک سیستم 2 هسته ای سوار کنید هنگ کنه.چون 98 واسه دوره پنتیوم2یا3یا4 هست با تکنولوژی جدید هماهنگ نیست.ویستا بزرگترین تحول در دنیای IT محسوب میشه این چیز کمی نیست.این ویندوز مال نسل جدید البته این اول راه و فکر کنم پایانی براش نیست.
    البته ببخشید که این حرف رو میزنم شما با نسل جدید و پیشرفتهای جدید در صنعت IT مخالفت دارید؟آیا دوست دارید xp آخرین و بهترین ویندوز میکروسافت باشه و هیچ تهولی در این زمینه صورت نگیره؟
    Last edited by amir_motevaledemeh; 03-04-2008 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

اینکه مایکروسافت این ویندوز رو از بیخ دوباره نوشته به هیچ عنوان باعث تبرئه شدن مایکروسافت به خاطر ایرادات بیشمار سیستم عامل نمیشه و بدتر نشون میده زد و بند هایی پشت پرده هست
    کشور ما که کپی رایت نداره فرض کنید تو یه کشور خارجی یه ابلهی مثل من در حالی که از Xp کاملا راضیه میاد ویستا میخره
    موقع نصب میبینه یکی از سخت افزارهاش با ویستا سازگار نیست مجبور میشه یکی بالاترشو بخره
    بعد میبینه از -مثلا- 20 تا نرم افزاری که معمولا رو سیستمش نصب می کرده 10 تاش سازگار نیست و باید نسخه بالاتر بخره
    تا اینجا کلی پول خرج نرم افزار و سخت افزار شده تا شخص قصه ما (!) بتونه استفاده ای که قبلا به بهترین نحو از Xp می کرده از ویستا بکنه
    کی ضرر کرد ؟ کاربر

در حالی که کسی که کد مینویسه مسلما می تونسته یه کاری بکنه که تلفات نرم افزاری(نرم افزارهای غیر قابل اجرا) کمتر بشه ولی عمدا این کار رو نکرده....( حالا سخت افزار پیشکش!)

بنده 2 تا فایل 35 مگی برای درایور قطعاتم دانلود کردم اونم با این اینترنت گازوییلی
    نرو 8
    کس دانلودر ورژن بالا
    یه رم اضافی

و الان دقیقا کارایی که با Xp به راحتی انجام می دادم با ویستا بدون حتی 1 درصد تفاوت انجام میدم ...
    ببینید شما که باتجربه هستید باید بدونید مشکل نرافزاری با گذر زمان خود به خود حل میشه شما باید به یاد بیارید همین xp در اوایل مشکلات نرم افزای زیادی داشت برای اینکه ویندوز نو بود کدها جدید بودن نرم افزارها هماهنگی لازم برای ارتباط با ویندوز رو نداشتن حالا این همون مشکلیه که واسه ویستا پیش اومده. گفتم و باز هم تکرار می کنم این مشکل رو زمان حل میکنه که تا حدودی الان حل شده

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

یه چیز خیلی جالب
    اونم اینکه همینقدر که کاربرانه xp با vista جنگ دارن کاربرانه Mac هم با ویندوز در جنگن یعنی میکروسافت هم جنگ داخلی داره هم خارجیچه شود این جنگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhm-pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    somewhere in this dying planet

پيش فرض

دوستان به نظر من تا ان جایی که شرکت ها ویندوز xp را پشتیبانی می کنند اشتباه است کسی از vista استفاده کند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

دوستان به نظر من تا ان جایی که شرکت ها ویندوز xp را پشتیبانی می کنند اشتباه است کسی از vista استفاده کند
    بله اما تا زمانی که سیستم مورد نیاز برای انتقال به ویستا رو نداشته باشید اما استفاده از ویستا اشتباه نیست بلکه یک تجربه جدید از تکنولوژیه جدید ITیست

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حرف شما درست
    من خودم فقط به خاطر تجمل اومدم سمت Xp (البته مسئله سرعت نسبتا بهتر Xp به 98 هم هست)
    ولی الان هم اگه لازم باشه بدون هیچ مشکلی از ویندوز 98 هم استفاده می کنم
    پس لزوم چندانی هم به" طوفان نرم افزارهای سازگار با ویستا " نیست ...

همین الان چند جا رو میشناسم خیلی هم حرفه این از ویندوز 98 و فتوشاپ 7 استفاده می کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کی ضرر کرد ؟ کاربر

مگی برای درایور قطعاتم دانلود کردم اونم با این اینترنت گازوییلی
    نرو 8
    کس دانلودر ورژن بالا
    یه رم اضافی

و الان دقیقا کارایی که با Xp به راحتی انجام می دادم با ویستا بدون حتی 1 درصد تفاوت انجام میدم
    بنده 2 تا فایل 35...
    به خاطر همینه که در سایت مایکروسافت برنامه ای برای بررسی سازگاری سخت افزار کامپیوتر و نرم افزارهای نصب شده بروی کامپیوتر وجود دارد تا کاربر قبل از نصب بدونه که آیا سیستمش با ویندوز ویستا سازگاره یا نه. به علاوه ویندوز ویستا را میشه برای مدت زمانی به صورت رایگان و آزمایشی نصب کرد، به همین خاطر فکر نمی کنم کسی مجبور باشه بدون آگاهی به سراغ خرید ویندوز ویستا بره. در رابطه با ارائه نرم افزارها، تقریباً تمام شرکتهای معتبر نرم افزاری، یا ارتقایی رایگان برای ویستا را ارائه کرده اند یا پچهایی را برای دانلود در سایتشون قرار داده اند. (به غیر از نسخه های جدیدی که اضافه شده است). به علاوه مشکل عدم سازگاری به مراتب بدتر از این هم برای کوچ از نسخه های قبل از XP به XP بود. خود من نمی تونستم خیلی از بازیها و نرم افزارهایی که دوست داشتم توی XP اجرا کنم.
    در مورد این که گفتید کارایی که با XP به راحتی انجام می دادید، با ویستا هم به همون شکل انجام می دید، خوب این که مزیته که مجبور نیستید کارهای عجیب و غریبی انجام بدید. اما اگر منظورتون اینه که امکانات جدیدی برای کارهای شما نداره، شاید شما سعی نکرده اید از امکانات جدید استفاده کامل را ببرید. این موضوع خیلی شبیه به زمانی شد که اولین بار برنامه های مدیاپلیر قابلیت کتابخانه را اضافه کردند و در حقیقت تحول جدیدی در استفاده از فایلهای موسیقی به وجود آوردند. اما هنوز که هنوزه من خیلی ها رو می شناسم که وقتی بهشون می گم چرا تگهای MP3 رو وارد نمی کنی، می گن به چه درد می خوره، روش قدیمی (ایجاد پلی لیستهای استاتیک یا باز کردن مستقیم فایلها) خوب کار می کنه. الان خیلیها از امکانات جدید و عالی ویستا استفاده نمی کنند و بعد می گن که ویستا هم مثل ویندوزهای قدیمی کار می کنه. به عنوان مثال من خودم دیگر به هیچ وجه توی منوی استارت روی چیزی کلیک نمی کنم، بلکه سریع چند حرف از اسم برنامه رو در کادر Search می زنم و بعد Enter تا برنامه باز بشه، به جای اینکه برم روی All Programs کلیک کنم، بعد فکر کنم باید کدوم پوشه را باز کنم، همه چیز دیگه سریع شده. این فقط یکی از قابلیتهای انجام سریع کارها بود، حتی امکان Lock کردن صفحه که برای اولین بار به ویندوزها اضافه شده، واقعاً مشکل منو در محل کارم حل کرده، دیگه حتی بخوام چند ثانیه از پشت میز بلند بشم، راحت صفحه را قفل می کنم و میرم، مطمئن هم هستم که کسی نمی تونه چیزی رو دستکاری کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •