از منوهای مربوط به پرینتر که با دکمه های روی دستگاه قابل دستیابی است یک بار calibrate color و سپس یک بار cleaning mode را اجرا کن ممکنه درست بشه.![]()
از منوهای مربوط به پرینتر که با دکمه های روی دستگاه قابل دستیابی است یک بار calibrate color و سپس یک بار cleaning mode را اجرا کن ممکنه درست بشه.![]()
چطور ميشه كارتريج canon lbp2900 رو شارژ كرد؟
سلام
راهی برای تشخیص اینکه یک کارتریج چه مقدارجوهر داره موجوده ؟
من باید از بین دو تا چاپگر لیزری hp1018 که تمام شرایط برابر دارند یکی رو انتخاب کنم .من می خوام چاپگری رو انتخاب کنم که کارتریج اون جوهر بیشتری داشته باشه.
حتی المکان روشی باشه که خودم در خونه بتونم انجام بدم و احتیاجی به بردن به بیرون نباشه.
از دوستان کسی در مورد وصل کردن 4 شیشه رنگ با شلنگ به کارتریج 1460 اطلاعاتی داره یا نه ؟؟؟
سلام
یه پرینتر epson c42 تازه به دستم رسید خواستم تونر رنگش رو عوض کنم اما پرینتر تونر ها رو نمیشناسه کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام دوست عزیز ، من خودم الان حدود 1 ساله این پرینتر رو دارم هیچ راهی نیست که شما بتونید تشخیص بدید.
باید حتما ببرید پیش کسایی که می تونن این کاتریج رو شارژ کنن .
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید یعنی چه طوری نمیشناسه ، وقتی کاتریج ها رو میذاری و دکمه مربوطه رو می زنی پرینتر میره برای نازل چک و هد چک؟
منظورتون چیه ، یعنی میخواهید خودتون شارژش کنید ؟
در کل اگر می خواهید شارژش کنید باید کاتریج پرینتر مربوطه رو بیرون بیارید و حتما حتما برای شارژ به نمایندگی یا حتی الامکان به جای معتبر ببرید تا برای شما شارژ کنند ، بسته به حجم کاتریج قیمت متفاوته.
خوب احتمال بسيار زياد منظور ايشون از شارژ توسط خودشون اينه که ديگه به کس ديگري ندن !!اون هم 10 هزار تومن.
شما اون pdf اي که در صفحات قبل معرفي شده رو ببيينيد، اين کارتريج بسيار شبيه مال 2900 است. طبق مراحل اون پيش بريد. اگر بتونيد قطعات رو طوري جدا کنيد که به قسمت ورودي قسمت تونر که با يک پلاستيک سفيد پوشيده شده، برسيد، ميتونيد از اونجا تونر بريزيد داخلش و ... کارتريج شما شارژ شده !
البته من نتونستم اين کار رو بکنم!
شما امتحان کنيد ، اگر شد بگيد ما استفاده کنيم.
با سلام وتبریک سال نو خدمت اساتید محترم:
من میخواستم یک پرینتر اپسون R270ویک اسکنر اپسون V100بگیرم برای کارهای خانگی وترمیم عکس های قدیمی خانوادگی .آیا شما صلاح میدانید یا پیشنهاد بهتری دارید .لطفا"محبت فرموده دلایلتان را توضیح دهید .پیشاپیش متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)