تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 535 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا ویستا از هارد بیش از حد کار میکشه اما xp نه؟
    یکی از دلایلش ابزارهای Shadow Copy و System Restore هست. دلیل دیگه استفاده از Page File. یکی دیگه از دلایلش ابزار Index که همیشه در حال فهرست کردن جزئیات فایلهای کامپیوتره. یکی دیگر از دلایلش هم می تونه ابزار Super Fetch باشه که فایلها و برنامه هایی رو که زیاد استفاده می شوند رو روی حافظه قرار می ده. با اینحال به نظر می یاد توی سرویس پک 1 وضعیت خیلی بهتر شده.
    Last edited by modernamir; 31-03-2008 at 21:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    من گاهی اوقات نمیدونم چرا Hibernate ام میره و مجبور میشم از System Restore استفاه کنم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من به یه چیز جالب بر خوردم و احتمالا دوستهای دیگر هم چنین چیزی رو دیدند . اون هم اینه که پس از نصب سرویس پک 1 ویستا مشکل نصب نشدن مودمهای زولتریکس 3 چیپ حل می شه .
    البته من هنوز با خود کرک سرویس پک 1 مشکل دارم .

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من گاهی اوقات نمیدونم چرا Hibernate ام میره و مجبور میشم از System Restore استفاه کنم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟
    با سلام من در این مورد یه مطلب تهیه کردم که تمام موارد مربوط به Hibernate رو شامل می شه می ذارم امیدورام مشکلتون رفع بشه
    ---------------------------------------------------
    ممکن است بعد از نصب ویندوز ویستا گزینه Hibernate در منوی استارت شما وجود نداشته باشد و یا بعد از گذشت مدتی از نصب این سیستم عامل این گزینه از منوی استارت حذف شود مانند شکل زیر

یکی از دلایل این اتفاق این است که شما موقع انجام Disk Cleanup درایو ویندوز، تیک مربوط به Hiberante رو گذاشته بودید و با این کار فایل مربوط به Hibernate هم پاک شده است (مطابق شکل زیر که منجر به حذف Hibernate خواهد شد)

برای رفع این مشکل و بازگرداندن Hibernate به منوی استارت
    ابتدا از منوی استارت و در زیرمنوی Accessories روی آیکون Command Prompt کلیک راست کنید و run as administrator را انتخاب کنید.

در پنجره ظاهر شده تایپ کنید powercfg/hibernate on و Enter کنید

در سیستم هایی که گزینه Hibernate در ابتدای نصب وجود داشته و سپس به علت DiskClenaup پاک شده باشد با این کار Hibernate به منوی استارت بر می گردد و کار تمام است.
    اما گاهی از همان ابتدای نصب ویستا این گزینه وجود ندارد در این صورت پس از انجام کارهای فوق و اطمینان از این مطلب که فایل Hibernate رو در حین عمل Diskcleanup پاک نکرده اید (اگر هم پاک کرده اید به روش بالا آن را بر گردانده اید)
    ابتدا Control Panel را باز کنید (اگر Control Panel را به حالت کلاسیک در آورده اید آن را به حالت اولیه بازگردانید) سپس در قسمت Search تایپ کنید hibernate و سپس روی گزینه turn hibernation on or off کلیک کنید.

آنگاه روی change advanced power settings کلیک کنید.
    سپس مطابق شکل زیر عمل کنید

پس از ok کردن پنجره فوق Hibernate مانند شکل زیر به منوی استارت شما اضافه خواهد شد

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام

ویندوز ویستا من بسته شد یعنی می گه این نسخه تقلبی هست دیگه نمی ره توی ویندوز ویستا .

چیکار کنم ؟؟??

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

ویندوز ویستا من بسته شد یعنی می گه این نسخه تقلبی هست دیگه نمی ره توی ویندوز ویستا .

چیکار کنم ؟؟??
    دوباره ويندوز رو نصب كن و با كرك ويستا رو اكتيو كن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

با سلام من در این مورد یه مطلب تهیه کردم که تمام موارد مربوط به Hibernate رو شامل می شه می ذارم امیدورام مشکلتون رفع بشه
    ---------------------------------------------------
    ممکن است بعد از نصب ویندوز ویستا گزینه Hibernate در منوی استارت شما وجود نداشته باشد و یا بعد از گذشت مدتی از نصب این سیستم عامل این گزینه از منوی استارت حذف شود مانند شکل زیر

یکی از دلایل این اتفاق این است که شما موقع انجام Disk Cleanup درایو ویندوز، تیک مربوط به Hiberante رو گذاشته بودید و با این کار فایل مربوط به Hibernate هم پاک شده است (مطابق شکل زیر که منجر به حذف Hibernate خواهد شد)

برای رفع این مشکل و بازگرداندن Hibernate به منوی استارت
    ابتدا از منوی استارت و در زیرمنوی Accessories روی آیکون Command Prompt کلیک راست کنید و run as administrator را انتخاب کنید.

در پنجره ظاهر شده تایپ کنید powercfg/hibernate on و Enter کنید

در سیستم هایی که گزینه Hibernate در ابتدای نصب وجود داشته و سپس به علت DiskClenaup پاک شده باشد با این کار Hibernate به منوی استارت بر می گردد و کار تمام است.
    اما گاهی از همان ابتدای نصب ویستا این گزینه وجود ندارد در این صورت پس از انجام کارهای فوق و اطمینان از این مطلب که فایل Hibernate رو در حین عمل Diskcleanup پاک نکرده اید (اگر هم پاک کرده اید به روش بالا آن را بر گردانده اید)
    ابتدا Control Panel را باز کنید (اگر Control Panel را به حالت کلاسیک در آورده اید آن را به حالت اولیه بازگردانید) سپس در قسمت Search تایپ کنید hibernate و سپس روی گزینه turn hibernation on or off کلیک کنید.

آنگاه روی change advanced power settings کلیک کنید.
    سپس مطابق شکل زیر عمل کنید

پس از ok کردن پنجره فوق Hibernate مانند شکل زیر به منوی استارت شما اضافه خواهد شد

آقا ممنون از کمکت.اتفاقاً روش اول رو دیشب توی سایت مایکروسافت پیدا کردم اما روش دوم رو نه.
    خیلی ممنون از کمکت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

6

سلام

چیکار کنم ؟؟??

خوب چرا قبلش به فکر نبودی Active کنی!
    فقط باید از اول ویندوز نصب کنی.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان از شماها کسی کتابی درباره ویستا نداره به زبان فارسی
    اگر لینک دانلود دارید بزارید
    و اگر دارید میتونید upload کنید

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

من يه بار اين سوال را قبلا پرسيدم ولي جوابي دريافت نكردم ممنون ميشم اگر جوابم را بدهيد:

در win xp‌شما وقتي alt را همراه با يك عدد مي زنيد يكي از كاركترهاي موجود را مي زند. براي مثال اگر در win xp ، آلت و 255 را بزنيد يك كاركتر خالي را مي زند يا alt و 251 تيك ميزند: √

اين عمل را در win vista چه جوري بايد انجام داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •