نه از مودم نیست.
پشتیبانی هم که جواب نمی دهد.
تنها باید بسوزیم و بسازیم تا کی درست شود.
می خواهم بدانم اشکال در مشهد است یا شهر های دیگر نیز همین مشکل را دارند؟
نه از مودم نیست.
پشتیبانی هم که جواب نمی دهد.
تنها باید بسوزیم و بسازیم تا کی درست شود.
می خواهم بدانم اشکال در مشهد است یا شهر های دیگر نیز همین مشکل را دارند؟
من هم امروز صبح تا بعد از ظهر همين مشكل رو داشتم ولي خوشبختانه الان همه چيز به حال اول خودش برگشته.
فكر نكنم مشكل از صبا بود آخه من با كارت هم كه وصل شدم افتضاح بود. در ضمن صبح هم كه به سابين زنگ زدم گفتن مشكل از اونا نيست و سراسري كند شده
اینجا هیچ مشکلی نیست
دارم حال میکنم با 60 کیلو بایت دانلود میکنم![]()
فعلا مشکل برطرف شده است.
ان شاء الله دیگر از این مشکلات نداشته باشیم.
سلام . ديشب سرعت من بعضي وقتها كمتر از 1 كيلو بود . آخه اين چه وضعيتيه اينا درست كردن. توي اين مملكت يكي هم نيست كه خرشونو بگيره .
شما هم ديشت همينطور بودين يا نه ؟
من دیشب سرعتم خوب بود. احتمالا ایراد از لینک شما بوده و در چنین مواقعی لینک های مختلفی رو تست کنید.
سلام.
دوستان تهرانی کمکم کنید :(
wisdom جان خدا بگم چیکارت کنه من به اون سایتی که گفتی رفتم برای شارژ ای دی اس ال به شماره کارتی که اونجا نوشته شده بود ریختم یعنی به حساب دانشور بعد اومدم مشخصات فیش هم وارد کردم اما الان 2 روز گذشته هنوز شارژ نشده .
زنگ زدم به همین مشهد میگن که شما باید زنگ بزنی تهران . یک شماره از تهران رو داده زنگ میزنم اونجا باز اون یارو میگه که به ما ربطی نداره برو همون سایت شماره تماس دارند با اونها تماس بگیر .
رفتم تو سایت سبا آنلاین دات آی ار .
نوشته پشتیبانی 24 ساعته فلان تلفن !!!!!!!!!!!!!!!!
از صبح 10 بار زنگ زدم کسی بر نمیداره :(
دوستان تهرانی یک کمکی به من بکنند من هم پولم رفته هم اینکه شارژ نشده .
میترسم خطم از رانژه خارج بشه باز بدبختی دارم میدونم .
یک قسمت شکایات هم داره اونجا هم مطرح کردم ایمیل دادم شماره تلفن موبایل دادم اما هنوز هیچی به هیچی .
اخه این چه مملکتیه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
الان هم با یوزر و پسوورد یکی از دوستان آنلاین هستم که خیلی تا الان هم لطف داشته .
من دیگه اولین و آخرین بارم بود که از صبانت ..... اشتراک میگیرم !
بابا این سایت هم باز میکنی از حجمت کم میشه !!! خوب به چه دردی میخوره ؟!
ببخشید کدوم شرکت توی کرمانشاه اینترنت Adsl نا محدود میده ؟
آخه وقتي صبح ادامه همون لينك رو دانلود ميكنم با سرعت 50 دانلود ميشه پس عيب از لينك نيست.
مگه وقتي با بقيه سايت باز ميكني از حجمت كم نميشه ؟!! اينجوري كه خيلي عاليه ولي من بعيد ميدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)