تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: درخواست آنپک یک فایل

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من توی آنپک ادعایی ندارم و شخص خاصی رو زیر سوال نمی برم و از اینکه امیر جان اینقدر با حوصله به مسایل پاسخ می دن لذت می برم ...
    من چند فایل با مرفین پک کردم ، فایل توی سه صوت انپک میشه وهیچ کدوم از این خواصی که امیر خان برای مورفین ذکر کردن رونداره... یعنی انتی دامپ و انتی بریک پوینت و ...میشه بیشتر توضیح داده بشه؟؟

راستی امیر خان ممنون بابت معرفی PE Spin من که خیلی باحاش حال کردم... تمام برنامه هامو دیگه با اون پروتکت می کنم... اخه خیلی با برنامه های Free حال می کنم ... از این موارد سراغ داشتین حتما خر بده

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فايل ها را با همين مرفيني كه از داخل برنامه بيرون آورديد،پك كرديد يا از ورژن ديگري استفاده كرده ايد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

فايل ها را با همين مرفيني كه از داخل برنامه بيرون آورديد،پك كرديد يا از ورژن ديگري استفاده كرده ايد؟
    از یه ورژن دیگه استفاده کردم( 2.7) .توی پلاگین های peid هم پیدا میشه...

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نمي دونم شما از چه نسخه اي استفاده كرديد،اما بايد توي تنظيماتش باشه.
    اين ورژني كه داخل GIE هست،اگه به اين صورت ازش استفاده كني اون قابليتي كه من بهت گفتم رو داره(خود GIE هم به اين صورت مرفين رو صدا مي زنه):
    "آدرس فايل -q -i -a
    آدرس پكر مرفين"
    اميدوارم كه درست نوشته باشم،چون با موبايل نوشتم.به هر حال اين ورژن هاي مرفين جز ورژن هاي قديميه،آخرين ورژني كه من از اين پكر ديدم ورژن 3.3 هست كه علاوه بر قابليت هاي ذكر شده،api redirection خوبي داره،تازه كل فايل اصلي رو توي يك سكشن خارج از فايل Decrypt مي كنه كه راه حلش اينه كه اون سكشن رو كپي كني توي كدهاي decomperssion stub !تازه ورژن 3.3 از چند آنتي ديباگ ساده هم استفاده مي كنه.
    در مورد پكرهاي رايگان هم بايد بگم به غير از pespin فكر نكنم پكري كه واقعا يك پروتكور عالي باشه،وجود داشته باشه.(يا من اطلاع ندارم)اما چند پكر خوب داريم كه مي تونن يك پروتكشن متوسط به پايين برات فراهم كنند،اگر اين برنامه ها شناخته شده نبودند مي توانستند پروتكشن خوبي برات فراهم كنند،اما الان ديگه يك newbie مياد و از اينترنت يك آموزش براي آنپك اين پكرها تهيه مي كنه و كار تمام!

پكرهايي مثل:
    1.telock
    2.yoda's protector
    3.slvcode protector
    4.Arm protector
    يه چند تا ديگه هستند كه فعلا حضور ذهن ندارم
    در ضمن تاكيد مي كنم در بالا چند پكر رايگان تقريبا خوب رو معرفي كردم،جون من الان نياين بگين :
    "چرا asprotect,armadillo,active mark,execryptor,themida و اين چيزا رو معرفي نكردي؟"
    Last edited by amirgooran; 02-04-2008 at 22:53. دليل: غلط هاي املايي

داره خودمونی میشه mobtakeran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Under SEH T3am

پيش فرض

کلا آنپک کردن این پکر آب خوردنه

آخرین ورژن هم 3.5 هست .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •