تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 535 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض درخواست کمک در مورد Iis7

سلام.من یک سایت با زبان Asp طراحی کردم که روی اینترنت هم رفت و مشکلی نداشت اما روی لپ تاپم وقتی اونو توی دایرکتوری wwwroot کپی می کنم و توی IE می بینم همه لینک هایی که آدرس دهی شدن مشکل پیدا می کنن و نمایش داده نمی شن. ضمنا من عینا همین کار رو در کامپیوترهای دیگه می کنم و مشکلی نیست.چون ویندوز لپ تاپم ویستاست و ورژن IIS ویستا 7 هست گفتم شاید به اون مربوط باشه. البته نحوه آدرس دهی مثل گذاشتن /به جای\رو هم چک کردم درست نشد.

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

فکر کنم منظورتون شماره سریاله، اگر اینطوره، باید ویستا رو بدون شماره سریال نصب کنید. حتی گزینه ای که از شما درخواست می کنه که بعد از نصب شماره سریال را از مایکروسافت بگیره رو باید غیر فعال کنید. اگر ویندوز ویستای شما کرک شده باشه، دیگه اصلاً نیازی به شماره سریال نخواهد داشت. اگر کرک شده نیست، باید کرک اونو نصب کنید. اینجا دو کرک مختلف ویستا رو آپلود کردم (برای سرویس پک نیست، سرویس پکی که توی ایران می فروشند، به صورت خودکار فعال شده است):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از راهنماییتون
    ولی نمیشه بدون سریال نصبش کرد.دکمه ی next غیر فعاله !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من وضعیت نصب یادم نمی یاد، اما فکر کنم یک چک باکس هست که باید تیک کنار اونو بردارید تا Next فعال بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام! من نرم افزار Hide my Ip 2007 رو رو سیستم نصب کردم و وقتی برنامه رو uninstall کردم دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم

یغنی با نرم افزارهای explorer مثل opera,mozila firefox , internet explorer نمی تونم برم اینترنت ولی از تورنت می تونم با نرم افزار دانلود کنم
    حتی Nod32 هم میتونم update کنم
    ------ رو هم چک کردم تمام برنامه ها پروکسیشون غیر فعال بود
    بد جوری گیج شدم !نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام! من نرم افزار Hide my Ip 2007 رو رو سیستم نصب کردم و وقتی برنامه رو uninstall کردم دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم

یغنی با نرم افزارهای explorer مثل opera,mozila firefox , internet explorer نمی تونم برم اینترنت ولی از تورنت می تونم با نرم افزار دانلود کنم
    حتی Nod32 هم میتونم update کنم
    ------ رو هم چک کردم تمام برنامه ها پروکسیشون غیر فعال بود
    بد جوری گیج شدم !نظر شما چیه؟
    اینو امتحان کن شاید جواب بده:
    بروی توی Internet Options، بعد تب Connections رو باز کن، بعد از اون روی Lan Setting کلیک کن و از حالت Proxy خارجش کن و OK کن. بعد توی برگه Connections، اتصال اینترنت رو انتخاب کن و روی Settings کلیک کن و تمام ------ ها رو از حالت فعال خارج کن. آخرش هم سیستم رو برای اطمینان رستارت کن.
    من موقعی که از نرم افزارهای مشابه استفاده می کنم، بعضی مواقع اینجوری میشه که با این کار مشکل حل میشه. شاید برای شما هم قابل حل باشه.

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

کد جاوا برای ویستا رو میتونیذ بزارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره اینه جدیدترین ویندوز ماکرو سافت،گندترین ویندوزی که تا حالا دیه بودم. با همه نرم افزار های تخصصی مشکل داره(شاید بگین با کدوما،انسیس ،سالید،پراسالید،پرو انجنیرینگ،مولد فلو و...)با پنجاه درصد کرک های نرم افزار ها مشکل داره اونم با جدید ترین کرک ها ،شاید برای این هم بگین که به خاطر امنیت بالای ویستاس،جمه کن بابا چه امنیتی چه کشکی مگه همین نرم افزارو تو ویندوز ایکس پی نصب میکردیم پی سی داغون میشد؟خیر عین ساعت برامون کار میکرد.حالا این زیبای اشغال راه به راه براشون ارور میگیره. کاش ماکرو سافت به جای اینکه این همه به خوشگلیش فکر کرده بود کمی هم به کارایش فکر میکرد.دوستان مبادا برای کارهای تخصصی تون برید سراغ این ویندوز که جز اتلاف وقت و اعصاب خردی هیچ چیزی عایدتون نمیشه.امیدوارم تو سوریس پک های بعدی این مشکلات حل شه.
    راستی دوستان ازتون یه خواهشی داشتم،من حتما باید نرم افزار ansys 11 رو تو ویستا نصب کنم،کرکشم برای ویستا کارساز نیست،هر چه قدر هم تو نت دنبالش گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم،دوستان اگه یه لطفی کنن و این کرکو برام پیدا کنن کلی حال دادن بهم . از قبل تشکر خودمو اعلام میکنم
    یا علی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره اینه جدیدترین ویندوز ماکرو سافت،گندترین ویندوزی که تا حالا دیه بودم. با همه نرم افزار های تخصصی مشکل داره(شاید بگین با کدوما،انسیس ،سالید،پراسالید،پرو انجنیرینگ،مولد فلو و...)با پنجاه درصد کرک های نرم افزار ها مشکل داره اونم با جدید ترین کرک ها ،شاید برای این هم بگین که به خاطر امنیت بالای ویستاس،جمه کن بابا چه امنیتی چه کشکی مگه همین نرم افزارو تو ویندوز ایکس پی نصب میکردیم پی سی داغون میشد؟خیر عین ساعت برامون کار میکرد.حالا این زیبای اشغال راه به راه براشون ارور میگیره. کاش ماکرو سافت به جای اینکه این همه به خوشگلیش فکر کرده بود کمی هم به کارایش فکر میکرد.دوستان مبادا برای کارهای تخصصی تون برید سراغ این ویندوز که جز اتلاف وقت و اعصاب خردی هیچ چیزی عایدتون نمیشه.امیدوارم تو سوریس پک های بعدی این مشکلات حل شه.
    راستی دوستان ازتون یه خواهشی داشتم،من حتما باید نرم افزار ansys 11 رو تو ویستا نصب کنم،کرکشم برای ویستا کارساز نیست،هر چه قدر هم تو نت دنبالش گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم،دوستان اگه یه لطفی کنن و این کرکو برام پیدا کنن کلی حال دادن بهم . از قبل تشکر خودمو اعلام میکنم
    یا علی

ویندوز ویستا با اکثر برنامه های قدیمی سازگاره، اما به خاطر اینکه اولین ویندوزیه که بعد از 95 و NT به طور کامل از اول نوشته شده است و تغییرات بنیادی زیادی توی اون داده شده، ممکنه بعضی از نرم افزارهای قدیمی توی اون مشکل داشته باشند. البته این وظیفه سازنده نرم افزارها هست که نرم افزار خودشونو ارتقا بدهند که همه اونها هم بدون مشکلی این کار رو انجام دادند. البته باید به نسخه ویندوزی که استفاده می کنید هم توجه کنید، چون بعضی از نرم افزارها با سیستمهای 64 بیتی مشکل دارند.
    شما نمی تونید به خاطر اینکه کرک نرم افزارها توی ویستا کار نمی کنه دلیل نمی شه بگید ویندوز بدیه. دیگه وظیفه سازنده سیستم عامل نیست که بخواد هوای کرکرها رو هم داشته باشه. در ضمن شاید شما کرک رو درست اجرا نمی کنید. اگر شما UAC رو غیر فعال نکرده باشید، حتماً باید نرم افزار کرک تون را در حالت Adminstrator اجرا کنید (با انتخاب Run as Administrator از منوی میانبر). در حالت فعال بودن UAC (یا بعضی مواقع در حالت عادی) ویندوز ویستا اجازه دسترسی به منابع حساس سیستم (مثل پوشه Program Files و رجیستری) رو بدون تایید شما نمی ده، چون یکی از مهمترین کارهای ویروسها و کرمها استفاده از همین منابع حساس برای ضربه زدن هست. نرم افزارهای کرک هم اولین کاری که می کنند استفاده از پوشه Program Files هست، به خاطر همین احتمال بلوکه شدنشون زیاده.
    من خودم از اولین نسخه ویستایی که ارائه شد دارم از اون استفاده می کنم، نرم افزارهای ریاضی، محاسباتی، ویرایشگرهای عکس، فلش و خیلی نرم افزارهای دیگرو اجرا کردم مشکلی به وجود نیومد.
    Last edited by modernamir; 01-04-2008 at 02:58.

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

چرا ویستا از هارد بیش از حد کار میکشه اما xp نه؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    در مورد دوستانی که با اجرای بعضی نرم افزار ها و کرک ها در ویستا مشکل دارن بهتره اول سرویس UAC رو غیر فعال کنند به این شکل

اما کاری که می شه در مورد بعضی نرم افزار ها که روی ویستا اجرا نمی شن اینه که اونا رو در محیط شبیه سازی شده ی XP اجرا کرد برای این کار روی فایل اجرای برنامه مورد نظرتون کلیک راست کنید و Proprties رو بزنید بعد مشابه شکل زیر عمل کنید

بعد از این کار فایل رو اجرا و نصب کنید.

حتی اگه بعد از نصب اجرای برنامه با مشکل همراه شد به پوشه نصب برنامه برید و همین کار رو روی فایل جرایی برنامه انجام دهید
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •