با سلام می خواستم بدون فریمور 24xp30 بهتره یا 25xp30 چون فریموره من 25xp30 هست البته از نظره صدا و عمر باطری و کیفیت دوربین وبا تشکر
با سلام می خواستم بدون فریمور 24xp30 بهتره یا 25xp30 چون فریموره من 25xp30 هست البته از نظره صدا و عمر باطری و کیفیت دوربین وبا تشکر
سلام دوستان.
من یه مدتی هست که آ1200 رو گرفتم.. ولی انصافا اگه مطالب 166 صفحای شما نبود کلی مشکل دشاتم باهاش که با استفاده از تجربه شما حل شده همشون.. فقط یکی مونده!!!
من فریم ور من 25 هستش.. ازش راضی هستم هم سرعتش خوبه هم کیفیت عساش فقط با این برنامه pkg مشکل دارم .. تاحالا همه pkg هایی که معفی کردین رو امتحان کردم ول یجواب نداده!!! اگه بخوام بدون تعویض فریم ور این مشکل رو حل کنم چی کار کنم ؟
ممنون و بدروود![]()
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم .فریمورم رو به 24xp30 تغییر دادم الان راحت pkg نصب میشه شما هم عوض کن
این گوشی صداش چطوره نسبت به دبلیو 810؟
اس ام اس فارسی رو می خونه؟
صداش خیلی بلند نیست ولی شفافه و اس ام اس فارسی رو جدا جدا و از چپ به راست میخونه
از چپ به راست![]()
خیلی ممنون دوست عزیز... هنوز تصمیم نگرفتم که عوض کنم یا نه!
در هر حال ممنونم![]()
یه سوال دیگه داشتم دوستان!
من با هر نرم افزاری که فایلهای تصوریی رو تبدیل میکنم به rm باز هم نیمتونم تو گوشی ازش استفاده کنم!
از دوستان کسی این سی دی شماره دو رو داره ؟ اگه کسی هست لطفا این نرم افزار یا حد اقل اسم و مشخصاتش رو بده ممنون میشم.
همچنین اگه اسمی سایر نرم افزارهایی که تو اسین سی دی هست رو بگن ممنون میشم.
در ضمن من حدود 24 تا بازی و برنامه (مثل بلوتوث هک و گلف و ماشین و سودوکو و ویبره برای خانوما!! کورنومتر!موتور! سوپرماریو!ساعت بزرگ!و...)که 100% کار میکنن و با پسوند jar هستند رو دارم اگه میخواهید براتون بزارم.![]()
دوستان کسی می دونه چطوری رو a1200 تم بریزم ؟ من برنامه ی mtf رو نصب کردم ولی وقتی یک تم با پسوند mtf رو باهاش open whith می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط 3 تا بوق پشت سر هم می زنه .لطف کنه یکی منو راهنمایی کنه
خوب سلامی دوباره به دوستان پی سی وورلدی خودم
چقدر سوالای سخت سخت میپرسید
دوست عزیز این برنامه mtf رو باید بیخیال شی چون من فقط تونستم دو تا تم روش نصب کنم که اولی آیفون بود و دومی هم تم oubuntu بود تم اولی رو که خواست پاک کنم هیچ راهی نداشتم جز ریست کلی گوشی که اونم باعث شد هر چی رو حافظه ی گوشیه دود شه (اس ام اس ها و لیست مخاطبین) دومین تم رو هم که نصب کردم دستش نزدم چون واقعا ازش راضی هستم. ولی دو تا برنامه دیگه به اسم Splash Installer و theme Installer هست که واسه فایلهای با پسوند phm , pskn هست که بازم من سر در نیاوردم چجوری باید باهاش کار کرد ولی محض احتیاط برو به لینک زیر:دوستان کسی می دونه چطوری رو a1200 تم بریزم ؟ من برنامه ی mtf رو نصب کردم ولی وقتی یک تم با پسوند mtf رو باهاش open whith می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط 3 تا بوق پشت سر هم می زنه .لطف کنه یکی منو راهنمایی کنه
و فایل theme installer هم از این لینک بگیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط باید تو اون سایت عضو شی. اونجا هم همش خودم پست دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)