تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 97 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه سئوال در مورد وصل کردن دی وی دی پلیر به تلوزیون را داشتم دوستان لطف کنند جواب بدن.
    من الان با کابل video out وصل کردم وتصویر و صدا را دارم . ولی این دی وی دی پلیر یه خروجی دیگه هم داره به اسم component/ progressive scan که وضوح تصویر بهتری داره ولی من نمیدونم باید از چه کابلی استفاده کنم برای این خروجی در ضمن تلوزیون هم ورودی جدا گانه برای dvd داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز سال نو مبارک سالم و موفق باشید

سوالم اینه sharpnes تو ال سی دی سری d براویا در سینمای خانگی و در ریسیور باید چند باشه حداقل یا حداکثر

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه سیستم تا زیر سقف 1.600.000 بخرم(یک میلیونو شش صد)
    بنظر شما لپ تاب بگیرم یا کامپیوتر؟
    اگه نظر شما رو هر کدوم بود سیستم خودتونو پیشنهاد بدین
    پیشا پیش تشکر میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

[QUOTE=shenhaye_zaman;2214960]ببین دوست عزیز معمولا گزینه ای برای تغییر رزولوشن خروجی هست. ولی این تغییر واسه خود منو ها و Screen های سینمای شماست.بله دستگاه شما می تونه تا 1080i پخش کنه.اما به شرطی که فیلم شما هم رزولوشن 1080i داشته باشه. تغییر رزولوشن یا به اصطلاح Upscaling درست حسابی کار دستگاه شما نیست.احتیج به پروسس های قوی تر داره.مثلا PS3 این کارو بخوبی انجام میده. البته جایی شنیدم پاییونیر روی پلاسما های جدیدش این پردازنده ها رو کار گذاشته که واقعا می تونن کیفیت تصویر رو بالا ببرند

ممنون پس باید به فکر یه ps3 باشم شما کدوم رجین ( uc / j / pal ) رو تو ایران پیشنهاد میکنید که فیلم های blu ray رو ساپورت کنه . هر چند که میدونم اینجا جاش نیست سوال کنم و لی این آخرین سوالمه . با تشکر فراوان .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام پلاسما پاناسونیک بگیرم 50 اینچ حالا به نظر شما pv7-pv70-pv700 کدوم بهتره و نسبت به قیمت شون کدوم می ارزه . اگر در مورد تفاوتهاشون هم اطلاعی دارید و بدید ممنون میشم.
    در ضمن الان یک تلویزیون پروجکشن toshiba 43 دارم به نظر شما کجا میتونم به قیمت بهتری اونو بفروشم با تشکر فراوان.

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام ..
    مهم شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

با سلام
    من یه سئوال در مورد وصل کردن دی وی دی پلیر به تلوزیون را داشتم دوستان لطف کنند جواب بدن.
    من الان با کابل video out وصل کردم وتصویر و صدا را دارم . ولی این دی وی دی پلیر یه خروجی دیگه هم داره به اسم component/ progressive scan که وضوح تصویر بهتری داره ولی من نمیدونم باید از چه کابلی استفاده کنم برای این خروجی در ضمن تلوزیون هم ورودی جدا گانه برای dvd داره
    اسمش روشه،شما باید کابل component رو بخری.این کابل تصویر رو به 3 فیش عبور میده.البته توصیه میشه که از کابل های ضد نویز قوی استفاده بشه

دوستان عزیز سال نو مبارک سالم و موفق باشید

سوالم اینه sharpnes تو ال سی دی سری d براویا در سینمای خانگی و در ریسیور باید چند باشه حداقل یا حداکثر
    بهتره روی حالت پیشفرض باشه.در حالت کلی شارپنس بیشتر به تصویر ورودی بستگی داره

ممنون پس باید به فکر یه ps3 باشم شما کدوم رجین ( uc / j / pal ) رو تو ایران پیشنهاد میکنید که فیلم های blu ray رو ساپورت کنه . هر چند که میدونم اینجا جاش نیست سوال کنم و لی این آخرین سوالمه . با تشکر فراوان
    ظاهرا UC کمی گرونتر از J هست پال هم کمی نایاب شده. هر سه اینها BD رو ساپورت میکنن..نظر من J هست

سلام
    دوستان میخوام پلاسما پاناسونیک بگیرم 50 اینچ حالا به نظر شما pv7-pv70-pv700 کدوم بهتره و نسبت به قیمت شون کدوم می ارزه . اگر در مورد تفاوتهاشون هم اطلاعی دارید و بدید ممنون میشم.
    در ضمن الان یک تلویزیون پروجکشن toshiba 43 دارم به نظر شما کجا میتونم به قیمت بهتری اونو بفروشم با تشکر فراوان.
    در مورد قیمت و بازار ایران اطلاعاتی ندارم.
    پیشنهاد می کنم هر چه زود تر نسبت به فروش پروجکشن اقدام کنید

مرسی.امیدوارم سال جدید فعالیت بیشتری توی این تاپیک صورت بگیره
    Last edited by shenhaye_zaman; 28-03-2008 at 23:11.

8. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

قبلا گفتیم که توشیبا قصد داره از Cell پردازنده PS3 توی LCD هاش استفاده کنه.ظاهرا یکی از کارای Cell تو LCD های توشیبا Upscaling تصویره.
    چند وقته این بحث بین دوستان پیش اومده که با توجه به اینکه ----- HD الان تو ایران کم گیر میاد،آیا میشه از --- کارت HD اکسترنال و یه PS3 که روش لینوکس نصب شده استفاده کرد؟
    --- کارت های دو نمونه هستند یکی اونایی که پردازنده ندارند و تو ایران بین 45 تا 100 هزار تومن قیمت دارند.و یکی اونایی که دارای پردازنده هستند که تو ایران کم گیر میاد و بالای 180 تومن قیمت دارند.اصلا نمی دونم هنوز تولید میشند یا نه. یادمه که پیناکل اون موقع ها میزد.
    بعید میدونم از --- کارت های معمولی بشه واسه این کار استفاده کرد چون وقتی اینا پردازنده ندارند میان از پردازنده های کامپیوتر استفاده میکنند و احتمال سازگاری اینا با سل خیلی ضعیفه.اما --- کارت های نوع دوم رو باید آزمایش کرد.البته ممکنه شرکت هایی که وسایل جانبی برای PS3 میزنند --- سازگار با Cell هم تولید کرده باشند که صد البته باز گیراوردنشون تو ایران کمی سخته.
    Last edited by shenhaye_zaman; 29-03-2008 at 14:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان.یک راهنمایی کامل از شماها میخوام این اولین پست من تو این فروم .من میخوام یه تلویزیون حالا ال سی دی یا پلاسماش رو نمیدونم بخرم حداکثر تا قیمت 1.250 تا 1.300 تو اینترنت زیاد گشتم اما هر چی بیشتر گشتم گیج تر شدم.اینم اطلاعاتی برای راهنمایی:خونه من بزرگ و نور گیره.اتاق نشیمن تقریبا 24 متر یه مقدار بیشتر.قصد خرید یک سینمای خانواده هم با تلویزیون دارم.پول برق زیاد مهم نیست برام و ترجیح میدم 32 اینچ به بالا باشه در مورد مارکش هم تعصبی ندارم .اینکه میگن طول عمر پلاسما اکمه درسته؟
    خواهشا چند مدل رو به من معرفی کنید زودتر قالشو بکنم بره پی کارش خسته شدم .......یک چیز دیگه لطف کنید پیشنهادتون رو با دلیل برتریش بگید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سلام به همه دوستان.یک راهنمایی کامل از شماها میخوام این اولین پست من تو این فروم .من میخوام یه تلویزیون حالا ال سی دی یا پلاسماش رو نمیدونم بخرم حداکثر تا قیمت 1.250 تا 1.300 تو اینترنت زیاد گشتم اما هر چی بیشتر گشتم گیج تر شدم.اینم اطلاعاتی برای راهنمایی:خونه من بزرگ و نور گیره.اتاق نشیمن تقریبا 24 متر یه مقدار بیشتر.قصد خرید یک سینمای خانواده هم با تلویزیون دارم.پول برق زیاد مهم نیست برام و ترجیح میدم 32 اینچ به بالا باشه در مورد مارکش هم تعصبی ندارم .اینکه میگن طول عمر پلاسما اکمه درسته؟
    خواهشا چند مدل رو به من معرفی کنید زودتر قالشو بکنم بره پی کارش خسته شدم .......یک چیز دیگه لطف کنید پیشنهادتون رو با دلیل برتریش بگید.
    دوست عزیز شما باید دنبال LCD های HD Ready برید که LG و Xvision مدل های خوبی به نسبت پول شما ارائه کردند.برای سونی و یا سامسونگ و یا شارپ و یا توشیا و یا جی وی سی کمی باید پول خودتون رو بیشتر کنید
    شاید صد تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •