در بین اینها تا اونجایی که اطلاع دارم OCZ حرف اول رو میزنه ولی نسبت به کارآیی خودش قیمت بالایی داره.اقایون این رمهایی که من الان می زارم کدو ماشون برای بازی و غیره بهتره و تامینگشون چنده (C L
میتونی از Crutial یا G.Skill هم استفاده کنی.
در بین اینها تا اونجایی که اطلاع دارم OCZ حرف اول رو میزنه ولی نسبت به کارآیی خودش قیمت بالایی داره.اقایون این رمهایی که من الان می زارم کدو ماشون برای بازی و غیره بهتره و تامینگشون چنده (C L
عجب شباهتی!!! منم الان در گیر همین مسئله هستم.با این تفاوت که رم های من kingstone و مادربرد م asus p5pl2 هستش.
لطفا جواب این دوستمون رو بدین تا مشکل ما هم حل بشه.
سلام
من يه رم خوب ميخوام و يه سوال !!!؟؟
مي شه رم رو دو تا يا سه تا!!!!!!!!!!!!! بست يعني دو تا رم
اگر مي شه همراه پيشنهاد قيمت رو هم بگيد
ممنون
ممنون یاسر جون !!
ولی رمهای OCZ شونصد مدل دارن !!!که در نگاه اول فقط از روی شکل هیتسینک و رنگ آنها میشه فهمید کدوم به کدومه !!! علاوه بر اینها اکثر مدلهای این برند از متوسط قیمت بازار یه خورده گرونتر هستند که این گرونی با پرچم آمریکای روی جعبه این رمها بی ارتباط نیست !!!
البته کارائیشون هم اونطوری که تو مجلات خوندم نظیر نداره !!!!
![]()
یاسر جان اصلا هم اینطوری نیست ....در بین اینها تا اونجایی که اطلاع دارم OCZ حرف اول رو میزنه ولی نسبت به کارآیی خودش قیمت بالایی داره.
این مارک به دلیل امریکایی بودن و قیمت جهانی بالا و معروف بودن به خنک کننده هاش قیمتش بالاست ولی با قیمت کمتری میشه رمهای بهتر از سایر برند ها مثله اونایی که خودت گفتی تهیه کرد ..
شما و اون دوستومن بهتره رمها خودتو رو بفروشید ولی 2 گیگ دوال بگیرید
رمهای پاتریوت خوبن نسبت به قیمتشون.
میشه 2 تا بست ولی بهتره که مشخصات یکی باشه.
گاهی اوقات هم اصلا سیستم بالا نمیاد اگه رمها با هم نسازن.
سلام آقا حمید سال نو مبارک
به نظر من اون رم corsair xms2 خوبه نسبت به قیمتش تایمینگ خوبی هم داره 4 4 4 12
مرسي داداش حال داداي حتما فردا يه سر ميرم بازا ببينم چي دارن.من اين سيستم رو نزديك قربان ميخواستم جمع كنم ولي نشد.ممنون كه وقت گذاشتي![]()
ممنونActors جان
من خیلی زور بزنم بتونم10_12تومن اون512 ها رو بفروشم به نظر شما به صرفه نیست این دو تا رو نگه دارم بذارم کنار یه 2 gig doul ، رو هم بشه 3 gig ?????
یه سوال دیگه این رمهای پاتریوت مدل خاصی داره یا همش یه مدله؟؟؟تقلبی هم داره؟؟؟قیمت چنده؟؟؟
thanx
حالا بهترین وپرسرعتترین هارد تو بازار جه نام داره
وبه نظره شما خریدش می ارزه
آقا این تامینگ رم ها رو رو قابشونم هم مینویسه چون نمیخوام یکی بگیرم بعد تامینگش با رم قبلیم جور در نیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)