تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 416 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

منم خیلی خیلی منتظرم ببینم چی میشه.

خانوم jangel girl من به شما تبریک میگم.ایشالا 7 ستاره هم میشین.

پارتی بازی شده.من وقتی 30 تا پست دادم یه ستاره بهم دادن ولی شما 25 دادین.

راستی شماها که مانگا می خونین هنوز معلوم نشده جنگ ساسوکه با ایتاچی؟

هر هفته مانگا میاد؟

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

امروز تازه سه شنبه هست. باید تا پنج شنبه وایسیم تاقسمت 51 بیاد. من اعصاب ندارم راستی یه ستاره به پایین اسمم اضافه شده تبریک بگین
    سلام به استاید انیمه باز

در ابتدا که به خانوم jangel girl عزیز تبریک میگم که یه ستاره گرفتن و خودمونی شدن (هرچند که ما داریم از حالا ایشون رو آخر فروم باز میبینیم)

اوچیها مادارا

نخستین حضور در ناروتو شیپودن:قسمت 32
    نخستین حضور در مانگا:280
    تاریخ تولد:19 اکتبر

مادارا در اوایل زندگی رقابتی دائمی با برادرش کوچکترش داشت.از آن جایی که آندو از هر لحاظ با یکدیگر برابر بودند ،هر دوی آنان دائما تمرین میکردند تا یکدیگر را شکست دهند.چون هر دویشان مانگکیو شارینگان( Mangekyo Sharingan)را به دست آورده بودند،با یکدیگر خاندان یوچیها را کنترل میکردند در حالی که مادارا رئیس خاندان بود.اگرچه مانگکیو شارینگان به او قدرت بی حد و اندازه میداد ولی منجر به کور شدن او گشت و مادارا با گرفتن چشمهای برادرش توانست دوباره بینایی خود را به دست آورد.نه فقط او توانست با این کار مانگکیو شارینگانی دائمی به دست آورد که موجب از بین رفتن بینایی اش نمیشد بلکه باعث به وجود آمدن تکنیک چشمی ((Eye technique جدیدی شد که تا ابدیت ادامه داشت و از بین نمی رفت. مادارا و بقیه ی خاندان یوچیها با استفاده از این توانایی تازه توانستند هر خاندانی را که با آن مواجه میشدند شکست دهند.
    سرانجام خاندان مادارا و هوکاگه اول تصمیم به ساختن دهکده کونوها گرفتند اما در مورد چگونگی اداره ی دهکده با یکدیگر مخالف بودند که این اختلاف در جنگی که بین آن دو در Valley of the end رخ داد با شکست خوردن مادارا از هوکاگه اول و گریختنش از کونوها پایان یافت.سال ها پس از ناپدید شدنش مادارا آکاتسوکی را به وجود آورد و نام مستعار توبی را به خود اختصاص داد(البته هنوز دقیقا معلوم نیست که توبی همان مادارا هست یا نه).او بعدها با استفاده از مانگکیو شارینگانش باعث حمله ی
    Nine-Tailed Demon Fox به دهکده ی کونوها شد که به وسیله ی هوکاگه چهارم شکست داده شد. از آن جایی که نقشه هایش بار دیگر نقش بر آب شده بود او به طور محرمانه به کونوها بازگشت و به آموزش ایتاچی پرداخت و بعدها او را در قتل عام خاندان یوچیها به جز ساسوکه مساعدت کرد.
    Last edited by Genjo; 18-03-2008 at 12:00.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

هر هفته مانگا میاد؟

سلام حامد جان.

من تو این چند هفته با کمبود نت مواجه بودم و هستم (درضمن :نزدیک عید هم هست آدم دیگه وقت نمی کنه با کارهای دیگش برسه).

پیشاپیش هم عید رو به همتون تبریک میگم .امیدوار ساله خوب و خوشی همراه با موفقیت داشته باشد

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

هر هفته مانگا میاد؟
    نه هنوز تموم نشده هنوز جنگشون ادامه داره اما توی این هفته ایتاچی داشت چشم ساسوکه رو در می اوورد اما بیخیال شد و بقیش ایتاچی افتاد زمین نمی دونم مرد یا نه (فکر کنم مرد ایتاچی)
    اره مانگا هر هفته می یاد بعد از قسمت ناروتو روز بعدش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین مانگا رو می تونی اینترنتی مرور کنی هم می تونی دانلود کنی

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام حامد جان.

من تو این چند هفته با کمبود نت مواجه بودم و هستم (درضمن :نزدیک عید هم هست آدم دیگه وقت نمی کنه با کارهای دیگش برسه).

پیشاپیش هم عید رو به همتون تبریک میگم .امیدوار ساله خوب و خوشی همراه با موفقیت داشته باشد
    منم دارم فردا می رو مسافرت تا 6 یا 7 نمی یام پیشا پشی عید تبریک می گم بهمتون

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان فقط 2 ساعت نیومدم تو سایت نصف صفحه 31 پر شد ( آخه من دو ساعت یه بار میام تو سایت البته فکر کنم از 2 ساعت کمتر) راستی از همه ی دوستان به خاطر تبریک ممنون چه حیف حامد که پارتی بازی شده اگه بخوای خودم سایت رو سرشون خراب میکنمآخه جیغ های من تو دنیا معروف هستمن هم ساسوکه رو میکشم هم ایتاچی رو اینا چرا ول کن نیستن؟ خوب دیگه از مسخره بازی بگذریم درباره ی چی حرف بزنیم؟
    Last edited by jangel girl; 18-03-2008 at 15:53.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا رایان ممنون خیلی خوب بود.راستی آواتار جدید مبارک.(عکس خودتونه دیگه)

آقای fswteam ممنون که جواب دادین.آخه چرا ایتاچی می خواد بمیره؟؟؟چرا نباید سوسکه(ساسوکه)بمیره؟؟؟

من میگم درباره قسمت بعدی حرف بزنیم.به نظر شما چی میشه؟(اونجایی که ساسوکه می خواد با شمشیر بزنه به ناروتو)

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستان اگه میشه درباره داستان بازی یکم بیشتر بگید تا ما بدبختا که نمیتونیم انیمی ها رو دانلود کنیم بدونیم جریان چیه

ممنون از همتون

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

11 اجازه هست بیام تو

قبل از هر چیز سلام من رو پذیرا باشید و بعد از اون تبریک اینجانب به مناسبت سال نو ، امیدوارم سال جدید رو به خوبی آغاز کرده باشید و با پایانی بهتر و خاطراتی شیرین به پایان برسونید
    باید عرض کنم که منم مدتها بود که این کارتون زیبا البته زیبا که چه عرض کنم بلکه تووووووووپ رو از شبکه هایی مثله گیم وان و جت ایکس میبینم البته از شانس بد هیچ وقت نتونستم بطور مستمر تمام قسمتهاش رو ببینم برای همین به وضع فجیعی توی کف دیدن تمامی بخشهای این کارتون به سر میبرم مخصوصا از وقتی که فهمیدم بخشهای جیدیدش هم ساخته شده دیگه به کلی دیپرس شدم برای همین اومدم توی جمع شما تا شاید انجوری بتوونم تا حدودی از حجم این کف که تمام وجودم رو گرفته کم کنم
    در ضمن باید ببخشید شاید این که میخوام بگم اینجا محل مناسبی براش نباشه ولی به بزرگی خودتون بیخیالی طی کنید <<<< خواهشا بچه هایی که Dvd کامل 220 قسمتی کارتون ناروتو با زیرنویس اینگلیسی البته اگه این 50 قسمت جدید رو هم دارن که چه بهتر حتما به من خبر بدن میخوام بخرم >>>>
    بازم عذز میخوام که آگهی معاملاتی تکست کردم امیدوارم ببخشد قول میدم دیگه تکرار نشه

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست جدید vahaab جون
    امیدوارم در تمام لحظاتی که تو این سایت هستی بهت خوش بگذره
    vista_vz دوست عزیز توی قسمت 1 شیپودن یادته که اولش ساسوکه و ناروتو و سا کورا و سای و یاماتو هم دیگر رو دیدن و ساسوکه ( یا همون سوسک ) با شارینگانش کیوبی رو دید ؟ قسمت 51 ادامه ی این قسمت هست
    بعدشم حامد هر کسی مانگا خونده باشه مثل ( از خود تعریف نباشه ها! خودم یا رایان ) میدونه قسمت 51 چی میشه راستی دوستان بهانه نیارید که عید شده کمتر باید بیاید سایت تو این چند روز یه کم دیر به دیر دارید میاید
    راستی من دارم سکته میکنم چرا crunchyroll این شکلی شده وقتی میری تو N انگار چیزی به نام ناروتو شیپودن اصلا تو این سایت وجود نداشته هم تو صفحه1 هم 2 یه سر بزنید به ما هم بگید چی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •