تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 225 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این بنچ هم برای برنامه وین رار هست
    شما همه شو بیبن . اگرم میبینی 8400 برتره که مهدی صفح قبل کامل توضیح داد. با اور میتونی باهاش کنار بیای
    در ضمن همه برنامه ها و بازیها برای 4 هسته ای بهینه نشدن هنور. ولی منم 4 هسته ای رو پیشنهاد میکنم.
    ارزشش آینده مشخص میشه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

دوست عزیز پس اینو نگاه کن. این دیگه واقعاً تست هستش. چون سرعت فشرده سازی کاملاً به توانایی cpu وابسته هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته به نظر من عکس قبلی هم تا حدودی برتری E8400 رو نشون میده. چون قیمت این دو cpu در خارج از کشور هم تقریباً با هم یکی هست. شاید با ایران خیلی فرق داشته باشه اما هر دو یک قیمت هستند و فاکتور دیگری که توی این benchmark کلی لحاظ شده یعنی همون performance باعث اختلافشون شده.
    این هم آدری سایت. می تونی بری از نظرهای دیگه هم با هم مقایسشون کنی. در خیلی از موارد E8400 برتری داره.
    کد:
    اما می خوام بدونم آیا همه حرف دوستمون که گفتند با اورکلاک Q6600 میشه اونو به 3GHZ رسوند تأیید می کنند؟؟
    دوست عزیز فقط برنامه هایی که multi thread ساپورت باشن ، میتونن تو multi tasking به بهترین نحو ، از توانایی پردازنده های چند هسته ای استفاده کنن !

در صورتی که این قابلیت رو نداشته باشن ، فقط و فقط به فرکانس کلاک پردازنده و معماری به کار رفته در آن وابسته میشن .

ضمنآ خوبه آدرس اون سایت رو دادی !! چون ندیده بودمش !!

ضمنآ مقدار میانگین فرکانس ، اورکلاکینگ این cpu بین 3500 تا 3800 مگاهرتز هست !! دیگه رسیدن به فرکانس 3GH که چیزی نیست !!

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

مهدی جان برایe6750..مقدار میانگین اورکلاک بین چه فرکانسی هست...و اگه روی چه فرکانسی اورش کنیم ..زیاد به cpu فشار نمیاره(در دراز مدت)
    Last edited by MILIN3M; 19-03-2008 at 08:38.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز فقط برنامه هایی که multi thread ساپورت باشن ، میتونن تو multi tasking به بهترین نحو ، از توانایی پردازنده های چند هسته ای استفاده کنن !

در صورتی که این قابلیت رو نداشته باشن ، فقط و فقط به فرکانس کلاک پردازنده و معماری به کار رفته در آن وابسته میشن .

ضمنآ خوبه آدرس اون سایت رو دادی !! چون ندیده بودمش !!

ضمنآ مقدار میانگین فرکانس ، اورکلاکینگ این cpu بین 3500 تا 3800 مگاهرتز هست !! دیگه رسیدن به فرکانس 3GH که چیزی نیست !!

اینجوری باشه که خیلی خوبه که. یعنی فرکانس 3.5 هیچ خطری برای Q6600 نداره؟ خوب حالا E8400 رو تا چه حد میشه اورکلاک کرد؟؟

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

عزيز به طور ميانگين cpu 6750 روي 3900است كه اگر روي 3800به راحتي با رم خوب اوور مي شه.....
    کد:
    )

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اینجوری باشه که خیلی خوبه که. یعنی فرکانس 3.5 هیچ خطری برای Q6600 نداره؟ خوب حالا E8400 رو تا چه حد میشه اورکلاک کرد؟؟
    نه تا 3.5gh با فن استوک مشکلی نیست .

میانگین اورکلاکینگ E8400 هم با کولینگ خودش بین 4 تا 4.5 گیگاهرتز هست !! البته مادربورد FSB 1600 مگاهرتز ساپورت میخواد ! چون FSB خیلی بالا میره .

البته چون معمولآ چون با این CPU فن استوک داده نمیشه ، بیشتر خریدار ها یه فن سینک بهتر تو قیمت 70 تا 100 هزار تومان براش نهیه میکنن ! با اون فن میشه تا 5GH هم اوکلاکش کرد !!

البته چون این فرکانس ها داره به گلوگاه تحمل سیلیکون خارج میشه ، من پایداری 100% رو در طولانی مدت به هیچ وجه تایید نمیکنم .

ولی فرکانس 3.5Gh رو روی Q6600 روی سیستم یکی از دوستانم ، 3 ساعت روی فشار تست کردم ! مشکلی نبود !

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بگی سیستم رفیقت چی بود؟ مادربوردش رمش و این چیزها!!
    یه مادربورد حدود 150 تومن و 2 گیگ رم حدود 120 تومن باشه با همین Q6600 می رم می خرم :d

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی فرکانس 3.5Gh رو روی Q6600 روی سیستم یکی از دوستانم ، 3 ساعت روی فشار تست کردم ! مشکلی نبود !
    مهدی جان من روی 3.2 دارم 6 ماهه کار میکنم چیزی نشده ...
    ولی روی 3.6 هم چند روز کار کردم ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

میشه بگی سیستم رفیقت چی بود؟ مادربوردش رمش و این چیزها!!
    یه مادربورد حدود 150 تومن و 2 گیگ رم حدود 120 تومن باشه با همین Q6600 می رم می خرم :d
    مین بورد p5k بود ، رم ها هم ocz gold xtc 15 5 5 5 بود ! الان 2 گیگش ( دو تا 1 گیگ ) 80 تومان میشه .

مهدی جان من روی 3.2 دارم 6 ماهه کار میکنم چیزی نشده ...
    ولی روی 3.6 هم چند روز کار کردم ...
    مرسی ! این هم شاهد !

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام

من 100 تا 120 تومن پول دارم مي خوام با اين پول اگه مي شه كمي سيستمم را عوض كنم .

سيستم من اينه :

CPU : AMD Athlon x2 4200
    Ram : 2*1gig Geil
    VGA : XFX - 8600GT - 256mb - GDDR3
    Power : Green GP480A (480W Real
    M.B : MSI - K9N - Ultra

چي بخرم ؟
    مي خواستم بدونم كه اين بازار كامپيوتر ايران و رضا و پايتخت 1 تا 5 فروردين باز هست ؟ اگه نه از كي باز مي شه و ساعت كاريشون از ساعت چند تا چند هست ؟
    و آدرس شون را بگيد .؟

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •