چقدر مگه طول میکشه خط رو رانژه کنند ؟
1 هفتست که دادم خطمو رانژه کنند امروز که زنگ زدم می گند انشاالله 7 فروردین آخه این چه وضعیتیه
چقدر مگه طول میکشه خط رو رانژه کنند ؟
1 هفتست که دادم خطمو رانژه کنند امروز که زنگ زدم می گند انشاالله 7 فروردین آخه این چه وضعیتیه
عجیبه من چهارشنبه ی گذشته ای دی اس ال رو سفارش دادم و یکشنبه خط رانژه شد. دوشنبه هم اومدن وصل کردن. ولی گفتن 7 فروردین 100% همون موقع میان. هر چند که این تاخیرشون زیادجالب نیست.
سلام دوباره به همگی بچه ها شما هم چند ساعته پیش مشکله منو داشتید؟
لعنتی وقتی می خواستم وصل بشم ارروره یوزر و پسوورد میداد
درود. من از ظهر تا حالا وصلم و همچین مشکلی نداشتم
اکثر مادربورد ها از امکان روشن شدن در ساعتی خاص پشتیبانی می کنند. بنابر این نیازی به hibernate نیست؛ اما اگر مادر بورد شما از این امکان پشتیبانی نمی کند، با hibernate مشکلتان راه برطرف می شود..
---------------------------
برای login اتوماتیک در xp باید به شرح زیر عمل کنید.
ابتدا از طريق منوي Start برنامه Run را اجرا كنيد.
سپس در آن تايپ كنيد control userpasswords2 و بعد enter را بزنيد. با اين كار برنامه User Accounts باز ميشود.
در صفحه اي كه باز ميشود آن Account اي را كه ميخواهيد به عنوان حساب اصلي و ابتدايي در نظر گرفته شود انتخاب كنيد ( آن را Highlight كنيد ).
بعد از اين كار تيك كنار عبارت User must enter a user name and password to use this computer را حذف كنيد.
سپس روي دكمه Apply كليك كنيد. بعد يك پيغام نمايش داده ميشود كه براي تأييد پسورد User اي كه انتخاب كرده ايد ميباشد. بعد از تأييد روي دكمه Ok كليك كنيد.
بعد از يك بار ریستارت كردن سيستم تغيير اعمال ميشود.
-----------------------
برای redail هم از تنظیمات خود connection استفاده کنید.
![]()
اصلا خود auto power on امکان لاگین کردن هم داره
کافیه فقط یوزر و پسوردت رو وارد کنی توش
(توی options tab اون پایین)
خيلي خيلي مرسي
فقط متاسفانه صبانت زد تو ذوقم :( گفت نامه شما از مخابرات نيومده! ولي برگشت هم نخورده :( يعني رفت تا 15 فروردين :((:((
واقعا هيچ راهي نيست؟
من يوزر و پسورد و ازشون گرفتم مي تونم خودم برم مخابرات پي گيري كنم؟
مخابرات هم تا 15 ام بستست :(
دارم دق مي كنم . تعطيلات بي adsl :-<
بعضی وقت ها ارور یوزرنیم پسورد میده
برای حل این مشکل چندین بار باید redial کنید
حدودا 7 8 بار![]()
مخابرات ششم بازهست
يك سر برين امورمشتركين ضررنمي كنيد
من می خوام شارژم رو تا ششم تموم کنم. شرکت شارژ که ربطی به مخابرات نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)