تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 97 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

به احتمال زیاد ----- شما خروجی SCART داره واگه درست هم یادم باشه هم سینما و هم LCD شما سونی بوده
    منظور من از مستقیم این بود که اگه ----- شما 2 خروجی صدا داره یکی رو به سینما و دیگری رو به TV وصل کنید
    ممکنه ----- شما خروجی OPTICAL هم داشته باشه که میتونید اون رو به سینما وصل کنید
    یه راه دیگه هم هست:
    میری تو SETUP سینما و HDMI Control رو فعال می کنی سینما و LCD های سونی قابلیتی به اسم Bravia theater sync دارند.با فعال کردن HDMI Contorl این اتفاق ها میافته:
    1-هر وقت دکمه PLAY سینما رو میزنی سینما روشن میشه و LCD هم به طور خود کار روشن میشه و رو ورودی HDMI مربوطه قرار میگیره
    2-هر وقت LCD رو روشن میکنه سینما هم روشن میشه و صدای TV رو پخش می کنه
    3-اگه رسیورت پورت خروجی دیجیتال داره می تونی اون رو وصل کنی به سینما و از قابلیت Bravia theater sync استفاده کنی

این 3 محصول هر سه ساخت ژاپن هستند
    دوست عزیز شما منظورما بد متوجه شدید. من السی دی m81 46 و سینمای خانگی tq85 سامسونگ دارم وقتی که سینما خانگی رو با کابل hdmi وصل میکنم به ال سی دی روی کنترل السی دی منظورم remote control از راه دوره دکمه hnfo رو میزنم که مشخصات صفحه نمایش رو نشون بده . با اینکه فیلم های با کیفیت بالا و چه پایین میزارم میده 720*576 در صورتی که ال سی دی من full hd سینمای خانگیم هم با 1080 i ساپورته و رو کاتیلوگش هم نوشته که در صورته استفاده از کابل hdmi با بالاترین رزولیشن یعنی 1920*1080 i باید پخش بکنه کهولی اما 720*576 پخش میکنه میخوام بدونم آیا کسی میدونه مشکل کجاست .؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال کوتاه , پلاسما سامسونگ بهتره یا پاناسونیک (ال سی دی نه)

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان یه سوال کوتاه , پلاسما سامسونگ بهتره یا پاناسونیک (ال سی دی نه)
    100% پاناسونیک بهتره تا سامسونگ در زمینه پلاسما.
    کلا کسی خواست پلاسما بگیره فقط پاناسونیک و پایونیر. ولی پایونیر خیلی کم تو ایران گیر میاد.

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما منظورما بد متوجه شدید. من السی دی m81 46 و سینمای خانگی tq85 سامسونگ دارم وقتی که سینما خانگی رو با کابل hdmi وصل میکنم به ال سی دی روی کنترل السی دی منظورم remote control از راه دوره دکمه hnfo رو میزنم که مشخصات صفحه نمایش رو نشون بده . با اینکه فیلم های با کیفیت بالا و چه پایین میزارم میده 720*576 در صورتی که ال سی دی من full hd سینمای خانگیم هم با 1080 i ساپورته و رو کاتیلوگش هم نوشته که در صورته استفاده از کابل hdmi با بالاترین رزولیشن یعنی 1920*1080 i باید پخش بکنه کهولی اما 720*576 پخش میکنه میخوام بدونم آیا کسی میدونه مشکل کجاست .؟
    شما باید رزلوشن سینمای خانگی رو تنظیم کنی چون الان روی 576i قرار داره موفق باشی

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من میخواستم پلاسما پاناسونیک بگیرم از اون مدل چین داشت و مالزی
    چین رو 400 تومن ارزونتر از مالزی میداد!!!!!!!!!!
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    یعنی این چینیه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

سلام-والا سینما گرفتم که حسابی خورد تو ذوقم-dz750 ارزش پولشو نداشت
    اگه dvd کیفیت صداش خوب نباشه خیلی فایده نداره
    lcd هم از بدشانسی خوردیم به اخر سال-هیشکی جنس نداره
    40x350 سفارش دادیم که از شانسم نیست
    تو با سیستمت حال میکنی؟فیلم اگه خواستی اشنا زیاد دارما
    راستی سینما چرا data باز نمیکنه///

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

سلام . من Strong 4620X دارم . تصویر عالی و آپگرید کردنشم 3 سوت . چون با حافظه فلاش میشه خیلی راحت آپگرید کرد . خروجی کامپوننت هم خیلی مهمه . من از بازار برزگمهر کابل کامپوننت خوب گرفتم 9800 تومان . با این وصل کردم به LCD . راستی LCD خریدی ؟

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه میشه صداش بد باشه . مال من میترکونه . خوب بستگی به فیلم هم داره تو بعضی از فیلمها که تفکیک صداشون خوبه هر 5 باند کاملا خوب صداهارو پخش میکنند . اگر هم صداشون استریو باشه میتونی بزاریش رو Multi تا هر 5 باند با هم کار کنن . در ضمن تا حالا هم از Divx و فایل Dat و Mp3 و ... هر چی توش گاشتم خیلی خوب پخش کرده . من که از سینما راضی هستم و از LCd D40 Sony هم که دیگه نگو . اصلا و اصلا پشیمون نیستم که گرفتمش . من تعجب میکنم که چرا از سینما راضی نیستی !
    اگه آشنا در مورد فیلم داری که فیلماش با کیفیت باشه بهم بگو . من از بزرگمهر از یک طرفی میگیرم ولی فقط ادعا داره . تمام DVD هاش کپی و از رو پرده و ... این جور چیزها اس و هر چی بهش میگم DVD اصل میخوام حالیش نیست . اگه بهم معرفی کنی ممنون میشم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

مگه میشه صداش بد باشه . مال من میترکونه . خوب بستگی به فیلم هم داره تو بعضی از فیلمها که تفکیک صداشون خوبه هر 5 باند کاملا خوب صداهارو پخش میکنند . اگر هم صداشون استریو باشه میتونی بزاریش رو Multi تا هر 5 باند با هم کار کنن . در ضمن تا حالا هم از Divx و فایل Dat و Mp3 و ... هر چی توش گاشتم خیلی خوب پخش کرده . من که از سینما راضی هستم و از LCd D40 Sony هم که دیگه نگو . اصلا و اصلا پشیمون نیستم که گرفتمش . من تعجب میکنم که چرا از سینما راضی نیستی !
    اگه آشنا در مورد فیلم داری که فیلماش با کیفیت باشه بهم بگو . من از بزرگمهر از یک طرفی میگیرم ولی فقط ادعا داره . تمام DVD هاش کپی و از رو پرده و ... این جور چیزها اس و هر چی بهش میگم DVD اصل میخوام حالیش نیست . اگه بهم معرفی کنی ممنون میشم .
    سلام-من چند تا فیلم رو یه dvd زدم باز نمیکنه
    فیلمارو چند میگیری؟این رفیق ما 1500 میده ولی کیفیت فیلماش خوبه-همه رو از اورجینال میزنه-اگه دوست داری لیست فیلماشو بدم بهت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

ببین دوست عزیز معمولا گزینه ای برای تغییر رزولوشن خروجی هست. ولی این تغییر واسه خود منو ها و Screen های سینمای شماست.بله دستگاه شما می تونه تا 1080i پخش کنه.اما به شرطی که فیلم شما هم رزولوشن 1080i داشته باشه. تغییر رزولوشن یا به اصطلاح Upscaling درست حسابی کار دستگاه شما نیست.احتیج به پروسس های قوی تر داره.مثلا PS3 این کارو بخوبی انجام میده. البته جایی شنیدم پاییونیر روی پلاسما های جدیدش این پردازنده ها رو کار گذاشته که واقعا می تونن کیفیت تصویر رو بالا ببرند

اولا هیچ سینمایی واسه فیلم های ریپ و آشغالی ساخته نشده
    دوما سعی کنید صدا رو پنج کاناله گوش بدید.یعنی واسه هر فیلم همون طور که زیر نویس رو انتخاب می کنید نوع صدای خروجی رو هم انتخاب کنید
    سوما طرز بستن سینما های حرفه ای رو توی چند صحفه قبل مثال زدم.

سلام

بین این دو برند کدوم مناسب تر برای pc و --- هست؟
    Sharp LC-32PX5M
    Samsung r81
    راستش انتخاب کمی سخته
    از طرفی کنتراست سامسونگ هشت هزاره ولی شارپ شش هزار
    و از طرف دیگه زمان پاسخگویی شارپ 6ms هست ولی سامسونگ 8ms
    از نظر قشنگی که هر دو تا قشنگ هستند.

از دوستان ممنون اگر پارامترهای قیمت و زیبایی رو کنار بزاریم از نظر کیفیت و کارایی کدامیک بهترین هست؟!
    شما میتونید سراغ OLED برید.11 اینچش 2500 دلاره
    ولی اگه منظورتون تو رنج 2000 تا 5000 دلاره سونی و پایونییر و پاناسونیک طبق آخرین ریتینگ بهترین بودند.
    Last edited by shenhaye_zaman; 18-03-2008 at 15:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •