نه بابا بیخیال مگه چی میخواد بشه که دیگه گرافیکش 512 باشه
نه بابا بیخیال مگه چی میخواد بشه که دیگه گرافیکش 512 باشه
گرافيك 512 داريم تا 512
ممكنه 7200GS با تكنولوژي توربوكش بشه 512 كه 40 يا 50 قيمت داشته باشه
ممكنه هم 8800GTS باشه كه حدود 370 باشه.
من نمي دونم چرا همه گرافيك رو با رمش مقايسه مي كنند مگه كسي واسه گفتن مدل كامپيوتر مقدار رمشو ميگه؟؟؟
پست اول اصلاح و به روز شد. شامل: اضافه کردن شناسنامه بازی - داستان - گروه ها - مزایا - اصلاح عکسها
سلام. دوستان...
من هم بی صبرانه منتظر این بازی بودم.![]()
اینم سیتم مورد نیاز بازی:
System Requirements: OS – Windows XP / Vista (32-Bit), Processor – XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores), Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores), Memory – XP: 512 MB / Vista: 1 GB, Hard Drive – Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB, DVD Drive - 8 SPEED, Video Card – XP: 64 MB / Vista: 128 MB, Sound Card - DirectX 9.0c compatible, DirectX - Version 9.0c, Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players, Input - Keyboard, Mouse, Optional – VoIP Headset
در ضمن این بازی هنوز تو نت نیست واسه دانلود؟
امروز یه تریلر جدید از این بازی منتشر شد که میتونید از لینک زیر دانلودش کنید.
14MB
دانلود با کیفیت HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
44MB
وضوح بازی خیلی خوبه ، سرعت فریم عالیه و همه چیز نرم و روان اجرا میشه. از جلوه ی آب بازی هم خیلی خوشم اومد! در کل خیلی جذاب به نظر میرسه. هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه بازی اعلام نشده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول از این کشتی پرنده ها هم داره
7 عکس جدید از محیط بازی Command & Conquer: Red Alert 3
![]()
![]()
![]()
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست اول به روز شد - عکسهای جدید و تریلر در پست اول اضافه شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی کی میاد تو بازار ایران؟؟
اگه 2009 برای کشور های خاجی بیاد 2008 تو ایران نسخه ی نصفه نیمش پخش میشه
من به محض اینکه این بازی Release بشه ، نسخه Original رو تهیه میکنم ، چون بخش خیلی مهمی از کیفیت بازی در حالت Online خودش رو نشون میده .
فقط حیف که EA در مورد انواع Cheat هایی که برای بازی حتی در حالت Multiplayer و Online دارن عرضه میشن ، واکنش کافی نشون نمیده ، در حالیکه اکثر این Cheat ها فقط توسط یک نفر ساخته میشه ، یا در بهترین حالت توسط گروهی کوچک . در ضمن متاسفانه حتی جدید ترین نسخه این بازی ها که تا به حال عرضه شده ، یعنی Kane's Wrath ، دارای Bug های بسیار فجیع هست ، که اگر کسی بلد باشه میتونه خیلی راحت طرف مقابل رو در بازی Online شکست بده با استفاده از این Bug ها .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)