(بدون شرح)
![]()
(بدون شرح)
![]()
دوستان مشهدی صبانت، در حال حاضر متوسط سرعت دانلود چقدر است؟
عجب این چیزی که شما گفتی به قدری جالب بود که گویا معجزه ای رخ داده . میشه به من هم یاد بدید؟مثل اينكه از دنيا عقبي، شما نيازي نيست كه شب بيدار باشي تا فيلم يا چيزي رو بذاري دانلود بشه. فقط كامپيوتر را تنظيم ميكني كه فلان ساعت روشن بشه و بعد از بالا آمدن ويندوز به اينترنت وصل بشه و فلان لينك رو دانلود كنه. من هميشه همين كار رو ميكنم و وقتي ساعت 7 پا ميشم ميام ميبينم فيلم يا نرم افزارم دانلود شده. البته بايد از نرم افزار استفاده كني كه اگر ديسكانكت بشه دوباره سريع وصل شه.
قبلا يكي از دوستان تو همين انجمن آموزشش رو در خلال آموزش برنامه Shut Down & Auto power on داده بودن، بگردي تو انجمن هست.يكي از بچه ها هم فايل PDFش رو تهيه كرده بود.
کسی خبر داره نیم ساعت پیش چه بلایی سر صبا نت اومده بود ارور یوزر پس میداد
من با این مثلث زرده مشکل دارم تو xp آی پی رو وارد میکنم درست میشه ولی تو ویستا نمیشه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
فكر نكنم طوري شده باشه.فقط احتمالا شما رويه خط مونده بوديد و بايد يكم صبر مي كرديد تا دوباره كانت بشيد
اگه مثلث زده باشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگر نتونستید با IP درستش کنید و دوست ندارید که تو سیس ترای باشه میتونید طبق شکل زیر تو xp عمل کنید ، تو ویستا رو نمیدونم !!
![]()
نه بابا اون که با یه space حل میشه زنگ زدم گفتن سرور مشکل داره الانم قطع و وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)