آره خب
دارم سعی می کنم دختر خوبی باشم و دست از موذمار بازی بردارم![]()
آره خب
دارم سعی می کنم دختر خوبی باشم و دست از موذمار بازی بردارم![]()
روز جهانی تون مبارک !
تاریخچه 8 مارس، روز جهانی زن
در 8 مارس 1857 ، زنان کارگر کارگاه های پارچه بافی در نیویورک آمریکا در اعتراض به دستمزد کم ، کاهش ساعات کاری و بهبود شرایط کار دست به تظاهرات زدند که این تظاهرات با حمله پلیس سرکوب شد .
50 سال بعد مجددا” کارگران زن نساج با خواست 10 ساعت کار روزانه دست به تظاهرات زدند که این تظاهرات نیزبا دخالت پلیس سرکوب شد و یک سال بعد در سال 1908 حزب سوسیالیست آمریکا به تشکیل کمیته ملی زنان برای کمپین حق رای زنان در انتخابات اقدام کرد و در مارس همان سال کارگران زن نساج با خواست ممنوع کردن کار برای کودکان و کسب حق رای زنان در نیویورک مجددا” دست به تظاهرات زدند و ایده انتخاب روزی از سال به عنوان «روز زن» در همان سال مطرح شدو در نهایت دو هزار زن تظاهر کننده در ۲۳ فوریه ۱۹۰۹ پیشنهاد کردند که هر سال در روز یکشنبه آخر فوریه، یک تظاهرات سراسری در آمریکا بمناسبت «روز زن» برگزار شود .
در سال 1910 دردومین کنفرانس زنان سوسیالیست که کلارا زتکین از رهبران آن بود وی 8 مارس را بعنوان روزجهانی مبارزه زنان پیشنهاد میکند و این پیشنهاد مورد تائید کنگره قرار میگیرد و از آن سال به بعد هرساله در 8 مارس تظاهراتی شکل میگرفت و سرانجام درسال 1975 8 مارس از طرف سازمان ملل را به عنوان « روز جهانی زن » اعلام شد
پ.ن: این ها همه حاصل بی خوابی و وب گردی شبانه ی این جانب می باشد!
وای کارین جون تا 4 صبح بیدار بودی
از مطلبی که گذاشتی هم ممنون![]()
بله بله
تازه الان هم بیدارم
خواهش دارم، قابلی نداشت![]()
صبح بخیر
من به جای تو بودم تا ظهر می خوابیدم
ماشالا در صحنه اینترنت حضوری بس فعال داری![]()
اول يه سلام مخصوص به ساريناي گلم و كارين نازنين![]()
![]()
خيلي گرفتارم ببخشيد كم ميام.
من امسال دوست داشتم دانشگاه قبول بشم اما نشد . اميدوارم و انشاالله كه سال بعد قبول بشم.
بله دیگه
چه کنیم دیگه
اعتیاد هم بد دردیه
سلام سلام
چطوری یا نه؟!
اشکال نداره دوست جون
میدونی کنکور نمک زندگیه
من از وقتی خودمو شناختم داشتم کنکور می دادم
امسال که کنکور ندارم احساس می کنم یه چیزی رو از دست دادم
ولی جدا امیدوارم که سال دیگه حتما حتما حتما قبول شی و بعدش هم پیتینگ و شیرینی و اینا![]()
سلام نگار عزیزم
خسته نباشی خانوم
انشالا نتیجه تلاشاتو می بینی بعدش قبول میشی برات همین جا به مدت هفت شبانه روز جشن می گیریم
سلام به همه خانومها گل
نگار جون موردی نداره سال دیگه حتما قبول می شی خانومی.....قبول هم نشدی اینقده زمینه واسه فعالیت هست که بتونی در آن زمینه به موفقیت برسیو پیشرفت کنی..
در هر حال امیدوارم همیشه موفق باشی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)