به به آقا تورج.... همینه که تورج گذاشته... ممنون
به به آقا تورج.... همینه که تورج گذاشته... ممنون
واقعا ازتون ممنونم . واقعا
میرم یه امتحانی بکنم و خبرش رو بهتون میدم . بازم ممنونم. دمتون گرم
قوربونت مسعود جان
درست ميشه مطمئن باش اگه بازم مشكلي بود در خدمتم
قبل از اینکه بخوام روش شما رو امتحان کنم این روش رو که یکی از دوستان بهم گفتند را امتحان کردم و موفقیت آمیز بود .
به قسمت other feature رفته و sms unicode رو فعال كنید و set رو بزنید .
ساده و راحت .![]()
ok.!!! اينم راه حله خوبيه خوشحالم كه گوشيت درست شد موفق باشي
سلام
یه مشکل
وقتی یه صدای ضبط شده چه خودم ضبط کرده باشم چه گرفته باشم بخام از گوشی پاک کنم
گوشی پیغام میده !!!که این صدا به عنوانه رینگتون استفاده شده پاک بشه !!!
در حالی که اصلا این صدا نه پیش فرض زنگه نه ringer id
فقط واسه صداهایی که پسونشون amr هست این پیغامو میده
mp:heartless v.3
فک کنم از اولی که فلش کردم با این mp همین طور بود ولی رو گوشیهای دیگه اینجور نیس
نمیدونم شاید اشتباهی سیمی رو دس کاری کرده باشم یا..؟؟؟
با سلام خدمت دوستان.
گوشی v3x من اصلا بالا نمیاد.یعنی وقتی روشنش میکنم صفحه کلید برای یک لحظه روشن میشه و دوباره خود گوشی خاموش میشه. همه اطلاعات مربوط به فلش کردن گوشی رو هم خوندم ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و درایورهای مربوطه رو وصل میکنم در برنامه RSD lite 3.0 ارور میده :
phone failed initial seciurity verification checks.HAB error 0xFF
لطفا اگه کسی میدونه بگه من چیکار کنم ؟ !!!
در ضمن من تا حالا چندین بار فلش کردم یا دادم بیرون برام درست کنند ولی کمتر از 1 هفته گوشیم خراب شده و بالا نمیاد.از این monster pack هم استفاده میکنم. :
R252211LD_U_85.98.A0R_LP0032_DRM0001_VSTU_206_0C_J PAE_R25221GENERIC_03_UCRAZRV3XT677APR25221009_1.sh x
عزیزم ورژم بوت لودر شما با SW سازگاری نداره گوشی شما باید Full flash بشه و شاید هم بوت لودرش رودوباره بنویسی از MP های دیگه استفاده کناگه نشد برات فول فلش رو لینکمیدم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بگو با چه نرم افزاري صدا رو ضبط ميكني عزيزم؟ در ضمن اگه سيمس رو دست كاري كردي خوب با بك اپ برگردونش به روز اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)