تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 97 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مبارکه-فکر کنم از پس نصب کردنش بر بیام-نباید خیلی سخت باشه درسته؟راستی سینما خانگی رو با کابل hdmi وصل کردن؟کابل داشت یا باید جدا بخریم؟
    یه سوال دیگه-نظر فروشنده در مورده dz850 چی بود؟من بین 750 و 850 موندم-هرکی یه چیز میگه
    به هر حال مبارکه-امیدوارم ازش لذت ببری
    نظر فروشنده در مورد 850 این بود که علاوه بر بیسیم بودن باندهای پشتی خروجی وات بیشتری هم داره . و به جز این دو هیچ مزیت دیگری نسبت به 750 نداره . من در مورد پخش به صورت فایلهای Data میترسیدم که اونم بدون هیچ مشکلی پخش کرد .
    همه چیز رو با کابلهای معمولی وصل کرد و گفت باید بعدا کابل بخرم . در مورد نصبش حتما باید یک نفر دیگر هم بهت کمک کنه . نه متخصص ، منظورم یک کسیه که هوای کارو داشته باشه . کارتنها بزرگ و ابعاد LCD زیاده . از داخل کارتن که میخوای در بیاری حتما و حتما باید از زیر بگیری . البته تو هر کارتنی قبل از در آوردن یک راهنماییهایی کرده . عجله نکن و اونارو با حوصله بخون .
    شنهای زمان از راهنمائیت ممنونم . میخواستم ببینم که اگه به یک ورودی HTMI LCD سینمای خانگی و به اون یکی ماهواره رو نصب کنم LCD اونا رو پخش میکنه یا حتما باید به ورودی HTMI فرمت HTMI وارد بشه . چون اینطوری اگه بشه تو حجم کابلهامم تاثیر داره و از این شلوغی در میاد .
    در ضمن قابلیت تصویر در تصویرو چه طوری استفاده کنم . من وقتی کلیدشو میزنم کانال جاری ثابت میمونه و همین کانل کوچیک میشه و تو یک مربع پخش میشه . تو تلویزیونهای قبلی که دیده بودم تصویر جاری پخش میشد و کانالهای دیگه تو مربع کوچیک پخش میشدن و میشد هر دو رو با هم دید و یا اونارو عوض کرد .
    Last edited by Reza; 28-02-2008 at 08:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

[دوستان میبخشین که خبرهای ضد ونقیض به شما میدم.

آخه خودم هم کلافه بودم

بالاخره این رو گرفتم به قیمت یک و هفتصد

SAMSUNG LCD 40R81B

چطوره
    Last edited by REZA1002; 28-02-2008 at 09:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا رضا كه d300 خريدي مباركتون باشه
    ميشه بگين دستگاه رو چطوري براتون تست كرد موقع خريد؟
    چه نكاتي رو بايد تست و كنترل كرد؟

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا رضا كه d300 خريدي مباركتون باشه
    ميشه بگين دستگاه رو چطوري براتون تست كرد موقع خريد؟
    چه نكاتي رو بايد تست و كنترل كرد؟
    دوست من ، کار خاصی در رابطه با LCD انجام ندادن و فقط یک DVD برای تست آورده بود که با اون تصویر خروجی رو تست کرد . تبلیغ چندتا فیلم بود که صداشونم 5 کاناله بود . یعنی با این DVD هر دو دستگاه رو تست کرد . البته خود سینمای خانگی هم یک جای تو منوهاش برای تست هر 5 بلندگو داره .
    چیز مهم اینه که باید دورو برتو حسابی خالی کنی تا LCD به چیزی برخورد نکنه و جای آزاد برای کار داشته باشی . کارتنها رو به سرعت از محل دور کن چجون اونا خیلی جاگیرن . میز LCD هم اگه از قبل آماده کرده باشی خوبه .
    کابلها اوه اوه . خیلی مهمه . من نمیدونستم و خود نصاب هم فقط چندتا کابل آورده بود و با همینهایی که داشتیم یک جوری بهم آورد که من خیلی راضی نیستم . حالا باید برم کابل بخرم ولی نمیدونم که HDMI میشه خرید یا نه .
    البته فکر کنم دوستان دیگر تجربیات بیشتری در این زمینه دارن و میتونن بیشتر راهنمایی کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

1- سینما رو با چی به LCD وصل کردی؟ نکنه با SCART معمولی وصل کردی؟
    2-به تنظیمات سینما واسه Video output نگاه کردی؟
    3-تنظیمات LCD احتمالش ضعیفه

واسه چی اینهمه طولش دادن؟
    لابد واسه این عملیات بسیار سخت و خطرناک پول هم گرفتند
    ان هم از اون حرفاست چون سامسونگه بش دست نمزنم

معمولا خروجی های ویدئو و صدا باید بتونن از ورودی های وارد شده به LCD صدا وتصویر بگیرند مگر اینکه VHS Player شما صدا رو به صورت منو ضبط کنه که در این صورت باید همون کاریو که طرف گفته انجام بدی

در مورد سوال هم اول شما بگو که تلوزیون قبلی چه مارکی بود؟

البته تو اون پست به ایرادات این نوع بیسیم هم اشاره شده

AB جان متاسفانه من داشتم OFF می خوندم که از یاهو اوموم بیرون و آیدیت یادم رفت مسیج آرشیو هم چیزی SAVE نکرده بود
    با هاشون صحبت کردم ولی قبول نکردند ظاهرا باید یه مدت صبر کنی
    ممنون از شما با کابل hdmi وصل کردم . در مورده جوابه شماره 3 میشه بیشتر توضیح بدین . samsung 46" m81 ال سیدی هستش با کنتراست 15000 full hd ، نباید این طور باشه سینما خانگیم هم تا 1080 i ساپورت میکنه . نمیدونم مشکل کجاست ؟ plz help me .
    Last edited by mobile; 29-02-2008 at 07:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

[دوستان میبخشین که خبرهای ضد ونقیض به شما میدم.

آخه خودم هم کلافه بودم

بالاخره این رو گرفتم به قیمت یک و هفتصد

SAMSUNG LCD 40R81B

چطوره

کسی خونه نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

بخشید هنوز گیر پروژه های ترم پیش هستم
    مشخصات خوبی داره نسبت به پولی که دادی خوبه
    لطفا با فونت کوچیک بنویسید
    شنهای زمان از راهنمائیت ممنونم . میخواستم ببینم که اگه به یک ورودی HTMI LCD سینمای خانگی و به اون یکی ماهواره رو نصب کنم LCD اونا رو پخش میکنه یا حتما باید به ورودی HTMI فرمت HTMI وارد بشه . چون اینطوری اگه بشه تو حجم کابلهامم تاثیر داره و از این شلوغی در میاد .
    در ضمن قابلیت تصویر در تصویرو چه طوری استفاده کنم . من وقتی کلیدشو میزنم کانال جاری ثابت میمونه و همین کانل کوچیک میشه و تو یک مربع پخش میشه . تو تلویزیونهای قبلی که دیده بودم تصویر جاری پخش میشد و کانالهای دیگه تو مربع کوچیک پخش میشدن و میشد هر دو رو با هم دید و یا اونارو عوض کرد .
    نه ایرادی نداره لازم نیست که تصویر 1080p بش بدی 480i یا 480p یا 720p یا 1080i هم میشه داد که سینما تون براحتی اینا رو ساپورت میکنه
    در مورد ماهواره هم باید بگم که اگه رسیورتون خروجی HDMI داره میتونید این کارو بکنید ولی متاسفانه تو ایران حتی ----- با خروجی کامپوننت هم کم گیر میاد چه برسه به HDMI

ممنون از شما با کابل hdmi وصل کردم . در مورده جوابه شماره 3 میشه بیشتر توضیح بدین . samsung 46" m81 ال سیدی هستش با کنتراست 15000 full hd ، نباید این طور باشه سینما خانگیم هم تا 1080 i ساپورت میکنه . نمیدونم مشکل کجاست ؟ plz help me .
    ببین لطفا این کارو نکن بهتره که از هر سورسی که می خوای صدا بگیری اونو مستقیم به سینما وصل کن و چیزی رو واسطه قرار ندی مگر اینکه ----- صدا داشته باشی که اون کلا بحثش مجزاست
    Last edited by shenhaye_zaman; 01-03-2008 at 02:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض سوال

سلام دوستان. یه سوال داشتم.
    آیا پلاسما های پاناسونیک که در ایران هست ورودی ----t دارند؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من دفترچه راهنمايي سوني مدل 40d300 رو دارم ركسي خواست بگه تا واسش بفرستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

بخشید هنوز گیر پروژه های ترم پیش هستم

ببین لطفا این کارو نکن بهتره که از هر سورسی که می خوای صدا بگیری اونو مستقیم به سینما وصل کن و چیزی رو واسطه قرار ندی مگر اینکه ----- صدا داشته باشی که اون کلا بحثش مجزاست
    سلام دوباره دوست عزیز. ببخشید که این قدر سوال میکنم . من متوجه منظورتون نمیشم آخه من مستقیم سینما خانگی رو کابل hdmi وصل کردم به ال سی دی tv و چیزی رو واسطه نکردم و ----- هم وصل کردم به ویدیو که الان خاطرم نیست به خروجیش چی میگن و بعد صداشو از خروجی صدای ال سی دی گرفتم زدم به aux 1 سینما خانگی و این طوری از ----- صدا میگیرم. نمیدونم منظورتون درست متوجه شدم یا نه اگر امکان داره باز تر توضیح بدین ؟ با تشکر فراوان .قربانتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •