اوه نه. این خيلی بده. بدجوری به ضرر مايکروسافت تمام خواهد شد.
اوه نه. این خيلی بده. بدجوری به ضرر مايکروسافت تمام خواهد شد.
الان تو تهران قیمت ایکس باکس 360 چنده؟
الان تو تهران قیمت ایکس باکس 360 چنده؟عزيز ایکس باکس مدل های متنوعی داره که قيمت هاش ( حدود ) از این قراره :
آرکيد : 450-550
الايت : 650-750
هيلو : 550-650
پريميوم : 400-500
ببخشید من یه چند تا سوال دیگه بپرسم:
1-قیمت xbox 360 تا تابستون سال اینده در کرمانشاه زیاد می شود یا کم؟اگر می شود در حدود چه قدر؟
2-کدام مدل بهتر است؟لطفا کامل و با دلیل بنویسید.اگر می شود نظر خودتان را نیز بنویسید.
قیمت اکنون xbox 360 در کرمانشاه 420 هزار تومان است.(مدل پریمیوم)
ببخشید من یه چند تا سوال دیگه بپرسم:
1-قیمت xbox 360 تا تابستون سال اینده در کرمانشاه زیاد می شود یا کم؟اگر می شود در حدود چه قدر؟
2-کدام مدل بهتر است؟لطفا کامل و با دلیل بنویسید.اگر می شود نظر خودتان را نیز بنویسید.
قیمت اکنون xbox 360 در کرمانشاه 420 هزار تومان است.(مدل پریمیوم)1. کرمانشاه ديگه کجاست؟!
قيمت ها اینجا فقط قيمت های تهران هست. در تهران در ماه های ارديبهشت و خرداد قيمت ها پايين ترينه. اما از اواخر خرداد به بعد قيمت ها بدجوری ميره بالا.
2. عزيز لطفا حدود قيمتت رو بگو اگر نه شرمنده دليل و توضيح کامل ميشم. قيمت اگر ميخوای من تو حداقل 4 صفحه آخر تمام دلايل و قيمت ها و نظر خودم رو گفتم.
دادش اولا لحن صحبتت رو درست كن..........دوما من تو كليك جام جم خوندم!!!!!!
الان هم ماكروسافت داره بازار xbox360 blu ray دار رو برسي ميكنه!!!!!
Last edited by Rohallah_tavakoli; 05-03-2008 at 14:02.
دوست من به دليل اینکه از این خبر های بيسر و ته زياد شنيدم بايد با اون لحن صحبت ميکردم تا کسايی که ميان اینجا خبر ميزارن لينک منبع رو هم بزارن.
درست حرف بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقشه نداری؟اگه نداری واست پست کنم؟
اون موقع که تو نمیدونستی Xbox چیه من از مرز کرمانشاه خریدم
فکر نکن که 100 تا پست میدی خیلی بلدی کرمانشاه هر چی هست ار تهران که این همه کلاهبردار توشه بهتره اونجا همه ی دستگاهاش 3 چراغیه بعد به آدمای بدبخت به اسم نو می فروشن
سلام دوست عزيز
فكر كنم شما منظور ايشون رو از اين كه گفتن كرمانشاه ديگه كجاست بد متوجه شديد
ايشون احتمالا در راستاي اين كه اينجا همه قيمت ها و ادرس فروشگاه ها رو از تهران ميپرسن اين حرف رو زدن
چون شايد براشون عجيب بوده كه يهو يكي از كرمانشاه قيمت خواسته
چون فكر كنم خود ايشون هم تهران نيستم و مشهد هستن اگه اشتباه نكنم
وگرنه تمام ايران به نظر من يكسانه و هيچ فرقي بين جاهاي مختلفش وجود نداره
تازه غرب كشور مردم خيلي خيلي خونگرم و قدرتمند و با اراده اي داره
اميدوارم سوتفاهم شده باشه و با هم حلش كنيد
موفق باشيد![]()
دوستانی کهdevil may cry4 بازی کردند بگویند که در مرحله 13 قسمت lostwoods چطور رد کنم خیلی گیج کننده است اگر کسی بلد بود اون مرحله رو چطور رد کنیم بسیار متشکرم
یک میدون کوچکی دارد با سه تا سر اون کمکی نمیکند لطفا دوستانی که بازی کردند بگویند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)