من 3 ماهه ایرانسل خریدم مجبورم هر 3 تا 4 روز یک بار کارت شارژ بخرم چرا؟؟چون زود تمام میشه تا 1 دقیقه صحبت میکنم میبینم مثل فرفره شارژ تمام شده. یکی از یکی بدترن فقط بلدند جیب مردم رو خالی کنند
من 3 ماهه ایرانسل خریدم مجبورم هر 3 تا 4 روز یک بار کارت شارژ بخرم چرا؟؟چون زود تمام میشه تا 1 دقیقه صحبت میکنم میبینم مثل فرفره شارژ تمام شده. یکی از یکی بدترن فقط بلدند جیب مردم رو خالی کنند
agha in tapik kheyli maskhareo shulughe dige jamesh konin
شما اول لطف كن فارسي بنويس تا بعد در مورد حرفت فكر كنيم
بابا بالا خره اين خدمات همراه اول كار ميكنه يا نه
يعني همچنان منتظر بمونيم
يا بايد بي خيالش شيم![]()
مثل اینکه اطلاع ندارین
تموم شد درشم بستن.
در ضمن مثل اینکه بچه ها توی این تاپیک از اول سره کار رفتن چون این سرویس واسه سیم کارتهای اعتباریه نه دائم
اگه با دائم 444 رو بگیری میگه در شبکه موجود نیست.
اول سلام می بخشیدها ولی چرا بعد از اینکه این سرویس غیر فعال شد اینو میگی من خودم 50 روز قبل 9 شماره رو وارد کردم الان هم استفاده میکنم اگه قبلا این کارو کرده باشید الان میتونید استفاده کنید ولی الان نمیشه مطلب رو قبل از اینکه کهنه بشه بنویسید مرسی ولی مثل اینکه دیر متوجه شدید
اول سلام می بخشیدها ولی چرا بعد از اینکه این سرویس غیر فعال شد اینو میگی من خودم 50 روز قبل 9 شماره رو وارد کردم الان هم استفاده میکنم اگه قبلا این کارو کرده باشید الان میتونید استفاده کنید ولی الان نمیشه مطلب رو قبل از اینکه کهنه بشه بنویسید مرسی ولی مثل اینکه دیر متوجه شدید
عجب بابا
يعني هنوز هم شما دارين SMS مجاني ميفرسين![]()
جواب نمیده . موقعی که 5 رو میزنم زنه میگه این امکان برای شما وجود ندارد.
سلام :نمیشه من هر کاری کردم نشد.با زدن شماره 5 خانومه خداحافظی میکنه.باید چکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)