باطری
K810_iPhoneRed_batterypack
iPhoneRed__nopercentsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
باطری
K810_iPhoneRed_batterypack
iPhoneRed__nopercentsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیکون های فایل منجر
file_manager_icons_by_SEGMT>>k810 _R8BA024
رفقا. اينا رو من براي DB2020 دانلود كرد؛ اما هر كاري كردم نتونستم نصبشون كنم. البته بعضي هاش تكراريه. اما همه شون قشنگن. اين جا هم ميذارم. البته يه لينك ميدم. Register با خودتون و مطمئنا پشيمون نمي شين. البته اگه عضو اين سايت نشده باشين.
صفحه ي به درد بخور سايت:
GFX Patch براي DB2020کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممكنه بگين زبون اين سايت روسيه و مشكلات زيادي داره. بايد بگم اصلا نيازي به نگراني نيست. با يه كار ساده مي تونين از هر سايت روسي، به راحتي استفاده كنين. كافيه لينك صفحه ي مورد نظر رو داشته باشين يا يه متن روسي داشته باشين. با استفاده از صفحه ي زير، خيلي راحت مي تونين ترجمه ي انگليسي اون رو داشته باشين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ايول گوگل!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشكلي با ثبت نام داشتين حتما بهم بگين.
فقط تو رو خدا يه نفر بگه كه من چه جوري بايد از اين Patchها استفاده كنم. B L A S T E R جان دستم به پاچه ي شلوارت(!)
ايمان...
ایمان جان من همه این پچ هایی رو که میبینی نصب کردم همشون کار میکنن احتمالا یه جایی رو اشتباه میکنی این 2 تا لینک و که آموزش ویدیو یی نصب پچ روی گوشی های db2020 هست رو میذارم ایشا... که مشکلت حل بشهرفقا. اينا رو من براي DB2020 دانلود كرد؛ اما هر كاري كردم نتونستم نصبشون كنم. البته بعضي هاش تكراريه.
لینک1
لینک2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم اگه مشکلی بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یکی دیگه پچ که مال باطریه w610_R8BA024
لطفا عكس بذاريد آخه خيلي سخته بخواي يكي يكي امتحان كني
من حتما همکاری میکنم با عکس...
ممنون
[IMG]http://[IMG]<a href="http://tinypic.com"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
Last edited by karaeyb; 01-03-2008 at 03:19.
sys gfx برای w800r1bc002
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/IMG]
باشه منم آیکون گوشی های دیگه رو می ذارم این sysgfx مال w800.w810.k750 خیلی باحاله (همه چی در این پک موجوده)حتما دانلود کنید( یه عیب کوچولو داره این کار. اونم اینه که سایزش فرق داره یعنی چی : یعنی اینکه مثلا سایز آیکون فول شارژه گوشی w810 اگه 443kb گوشی k810 اندازش 100kb که وقتی تو برنامه ImgToolDB2020 می خوای تعویضشون کنی ارور میده به همین دلیل اول باید سایزشو کوچیک کنی بعد برای تعویض انتخابش کنی)سلام اقا امید من یه پیشنهاد کوچولو داشتم
اونم اینه که اگه ایکونهای بعضی از مدل های دیگه sony ericson را میذاشتی خیلی جالب میشد
sysgfx pack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)