قلم گوشيم از سرش شكست !
واقعا باورم نميشه به اين راحتي شكست !
به راحتي روي قسمت براق روي آ1200 هم چند تا خط افتاده !
قلمش چند قيمته ؟
قلم گوشيم از سرش شكست !
واقعا باورم نميشه به اين راحتي شكست !
به راحتي روي قسمت براق روي آ1200 هم چند تا خط افتاده !
قلمش چند قيمته ؟
تنها گوشی موتورولا که تا حالا دیدم که راحت مثل گوشی های دیگه خطا می افته A1200 این گوشی یکی از بهترین گوشی های منه و خیلی دوستش داره ولی کاشکی اینقدر ساده خط نمی افتاد در هر صورت باز با اینهمه محاسنی که داری عیبی به این کوچیکی توش گم میشه.
بلاخره بعد از گشت و گذار زیاد تونستم مشکل وبکم گوشی موتورولا A1200 رو حل کنم که امیدوارم بدردتون بخوره .
یه فایل pdf طراحی کردم که آموزش کامل راه اندازی رو با استفاده از عکس های مختلف واستون گذاشتم.
یه فایل هم حاوی تمام برنامه های مورد نظر رو میذارم که حجمش هم زیاد نیست .
اگه مشکلی داشتید من در خدمتم
لینک آموزش راه اندازی
لینک دانلود فایل های مورد نیاز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام صادق جان فکر نمی کنم اون نقل قلی که شما کردی کسی از خرید پشیمون کنه؟!!!
من نو نوشته هام گفتم که از خریدم راضیم و گوشی خوبی فقط یه مشکل باطری داشتم که اونم خوب شانس من بوده کاریش نمی شه کرد...!!!
دوست عزیز
آخه این جور که اون بنده خدا نوشته بود منظورش اینه که هر گوشی a1200 که شارژرش سه شاخه ای هست دست خوردست و شاید گوشی خوبی نیست اما من اینو گفتم که شاید از 100 تا یه دونه مثل مال شما بشه که اونم صد در صد دست فروشنده داخلش بوده نه شرکت سازنده. منم خودم وقتی میخواستم این گوشیو بخرم شنیدم که باید یک مموری 512 micro sd داخل جعبه باشه اما مموری که داخل جعبه بود 128 بود وقتی هم گذاشتم رو کامپیوتر دیدم 128 که نیست نیست 64 هست روش نوشته 128 به نظر شما میتونه کار کی باشه جز فروشنده.
بعد هم که بهشون میگی انگار ارث پدرشونو ازت طلب دارن .
در کل میگم این گوشی یک نوعش بیشتر تو ایران نیست اونم A1200r هست جعبشم صورتیه خیلی کم پیدا میشه که مدلای دیگه هم بتونید پیدا کنید. و تک رنگ هم هست فقط مشکی تو ایران هست.
حرفات مورد قبوله صادق جان، شکی توش نیس
معمولا کسی که می خواد یه گوشی بخری به نظر من به مموری همراه گوشی زیاد دقت نمیکه البته اگه زیر 256 باشه چون حتما نقشه خرید یه مموری 1 یا 2 گیگم کشیده که باهاش راحت باشه، باطری بقیه ایرادارام که تا با گوشی چند روز کار نشه نمی شه فهمید، فروشنده هام که به هیچ عنوان قبول نمی کنن...
دوستان چطوري ميتونم در گوشي آ1200 اسم مركز هايي كه زير Ir-mci مي آيد را در همان صفحه اصلي زير لوگوي اپراتور ببينم نه بصورت اس ام اس از مركز
با تشكر
بچه ها یه چیز در مورد شارزر این گوشی یکی از دوستام میگفت که موبایل هایی که شارژر های سه شاخه دارن بهتره چون که برای کشور هایی تولید میشن که پریز اونا سه تا سوراخ داره و عموما" کشورهای جهان اولی از این پریزا دارن !
تفاوتی نیستش دوست عزیز، ذهن خودتو درگیر این چیزا نکن...
كسي هست بتونه به من كمك كنه كه ججوري مي تونم skin هاي دانلودي رو روي موتورولا A1200 اجرا كنم؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)